kız en önden biz gidiyoruz ne bunalımı saçmalama
ne bileyim ya şu ara takıldı sanki zaman ay sonlarına doğru böyle oluyor hep öfffff
evet şu fazlalığıda atamadık bi altı aya düşsek gene gözümüze az gelicek şafak sabretcez artık bi 10 günümüz kaldı şurda yarıladık sayılır
ben daha bilmiyorum şafağı bakayım bari aklımda onda kaça düştük acaba diye
6 ay yazsa cidden rahatlama olabilir bizde. şuan itibariyle hedef koyuyorum seninkinin izne gelişi o zmn dahada azalmış olcaz
benmkinin izninden sonra 5 ay kalıcak zaten hayatım ya bizde izni bekliyoruz şafak 7 ay 14 gün benm sennki 17 gün hayatım
şafağı görünce daraldım ne 30muş bee hala bitmemiş gözü kör olasıca
temmuzun 6sında 6 aylara düşüyorum sen bnden önce tabi.
bizimde izin kullanınca ekimde 3 ay filan kalcak geriye
tatlım sizin daha iyi olucak ben 5 ay beklicem mesela izinden sonra sen 3 ya anneanemi yıkadık yazdım gitmemiş hayatım yıkamaya gittim geldim herkes yok gitmiş gene
Burdayim kiz ben baktim sen yoksun ciktimda.geri geldm yazmissindr diye:) birbirmize moral vercez artik.seninkide biraz daha gec gelsin olmazmi
Burdayim kiz ben baktim sen yoksun ciktimda.geri geldm yazmissindr diye:) birbirmize moral vercez artik.seninkide biraz daha gec gelsin olmazmi
benimki aldı bile izin tarihi kesin oldu hayatım allah nasip ederse 18 agustos
benim 28 senn 31 gün sonra çok şükür 200lerde bitiyo
hmm o zmn olmaz artık. olsun ya siz bayadr görüşmediniz bz dağıtımda görüştük sen hakediyosun erken kavuşmayı
evet bitcek artık şu 200lerden kurtuluyoruz nihayet
5 ay 5 ay yapcaz şu 5 ayı atlatsam bi sanki yıllardır bekliyorum
ah benimki bi gelse tatlım ikimizde rahatlıcaz baya bi 150lere düşcez bizim hedefler benim okulun bitmesiydi 23ünde bitiyo irinci hedef bitti 2. hedef izne glmesi 3. hedef okulun açılması zaten sonra 2-3 ayımız kalcak allahın izniyle
zaten şuan izni beklerken bi kısa dönem askerlik süresi kadar bekledik
benm tam 6 ay olcak o zmna kadar valla iyi sabrediyoruz hem biz hem sevdiceklerimiz
ama her erkeğin yaşması gerek tatlım ya iyiki kısa yapmamış ayrı kalmak olgunlaştırıyo ilişkiyi
yavaş yavaş hepsi oluyor bak ne kaldı şurda mehtabınıza..
seneye bu zamanlar düğün şafağı sayıyor olabilirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?