2014 Yarenleri! :)

evet şu fazlalığıda atamadık bi altı aya düşsek gene gözümüze az gelicek şafak sabretcez artık bi 10 günümüz kaldı şurda yarıladık sayılır

ben daha bilmiyorum şafağı bakayım bari aklımda onda kaça düştük acaba diye
6 ay yazsa cidden rahatlama olabilir bizde. şuan itibariyle hedef koyuyorum seninkinin izne gelişi o zmn dahada azalmış olcaz

ben daha bilmiyorum şafağı bakayım bari aklımda onda kaça düştük acaba diye
6 ay yazsa cidden rahatlama olabilir bizde. şuan itibariyle hedef koyuyorum seninkinin izne gelişi o zmn dahada azalmış olcaz

benmkinin izninden sonra 5 ay kalıcak zaten hayatım ya bizde izni bekliyoruz şafak 7 ay 14 gün benm sennki 17 gün hayatım

benmkinin izninden sonra 5 ay kalıcak zaten hayatım ya bizde izni bekliyoruz şafak 7 ay 14 gün benm sennki 17 gün hayatım

şafağı görünce daraldım ne 30muş bee hala bitmemiş gözü kör olasıca

temmuzun 6sında 6 aylara düşüyorum sen bnden önce tabi.

bizimde izin kullanınca ekimde 3 ay filan kalcak geriye

şafağı görünce daraldım ne 30muş bee hala bitmemiş gözü kör olasıca

temmuzun 6sında 6 aylara düşüyorum sen bnden önce tabi.

bizimde izin kullanınca ekimde 3 ay filan kalcak geriye

tatlım sizin daha iyi olucak ben 5 ay beklicem mesela izinden sonra sen 3 ya anneanemi yıkadık yazdım gitmemiş hayatım yıkamaya gittim geldim herkes yok gitmiş gene

tatlım sizin daha iyi olucak ben 5 ay beklicem mesela izinden sonra sen 3 ya anneanemi yıkadık yazdım gitmemiş hayatım yıkamaya gittim geldim herkes yok gitmiş gene

Burdayim kiz ben baktim sen yoksun ciktimda.geri geldm yazmissindr diye:) birbirmize moral vercez artik.seninkide biraz daha gec gelsin olmazmi

evet bitcek artık şu 200lerden kurtuluyoruz nihayet

ah benimki bi gelse tatlım ikimizde rahatlıcaz baya bi 150lere düşcez bizim hedefler benim okulun bitmesiydi 23ünde bitiyo irinci hedef bitti 2. hedef izne glmesi 3. hedef okulun açılması zaten sonra 2-3 ayımız kalcak allahın izniyle

yavaş yavaş hepsi oluyor bak ne kaldı şurda mehtabınıza..
seneye bu zamanlar düğün şafağı sayıyor olabilirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…