merhaba kızlaaaar
Kuzumm aminn:))
Haftaya belli olur galiba
Selammmm:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın tatlım dün geremedim kkya
hadi inşallah bebeğim dagıtıma 1 hafta kala belli olur muhtemelenn :)
olsun canım bugun telafi ediveririz iyi kuzumm 24 saatten az kaldıı ucuyorum mutluluktaan seni sormalıı :)
Ahhh kızlar yaaagecenin bu saatinde ne işi var deli mi bu kız diceksiniz biliyorum ama aşkımı çok özledim yaa uykumdan onu görerek uyandım offfff bayramda bir hafta izin kullan dedim gelmeye çalışcak inşallah olurr nolur dua edin
inş hayatım ya kıyamam sana ben her gece rüyamda görüyorum inanır mısınkaç aydır görmüyosun onu
ohh ne guzel canim beniimm bizim de yarin dagitim iznine geliyor sevdicegiiim :)
Hadi gözün aydın cnm bol bol hasret giderin:)
kızlar günaydın herkese ben bi başlangıç yapıyorum her sabah nete gir çık gir çık kimseyi yakalayamıyorum sonra:26:
kızlar günaydın herkese ben bi başlangıç yapıyorum her sabah nete gir çık gir çık kimseyi yakalayamıyorum sonra:26:
Dağıtımdan sonra görmedim canımm biz iki günde bir buluşurdukk ondan çok zor geliyor yaa
Günaydın canimm:))
Günaydın canım, evet bu ara niye böyle oluyor senin.
sabırsızlık işte ya yazıyorum bakıyorum cevap veren yok hop çıkıyorum netten sonrada dönemiyorum bi türlü
Sevdiceğime kavussam bi iyi olcam da:) bunada şükür:) sen nasılsın?nasılsın canım
Bu ara kmsede yok zaten.smdi yine dağıtım iznine gelenler var.ahh bi biz kaldik en son ben kavuscam galiba bugün cok bunalimdayim
Sevdiceğime kavussam bi iyi olcam da:) bunada şükür:) sen nasılsın?
Ayy daha gittiginden beri hic gormeyen ben varim:)
Bu ara kmsede yok zaten.smdi yine dağıtım iznine gelenler var.ahh bi biz kaldik en son ben kavuscam galiba bugün cok bunalimdayim
Sevdiceğime kavussam bi iyi olcam da:) bunada şükür:) sen nasılsın?
Ayy daha gittiginden beri hic gormeyen ben varim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?