Izin almak icin once dilekce mi veriliyor:)))
Ayy ne cahilim bende diyorum nasil izin aliyorlar:)
Peki bi mazeret belirtmek zorundalar mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yooo zaten izin almak hakları ama yeni izinden döndüyse bilemem hani ama 1 ay izin hakkı verildiğinden kendileri bilir karışmıyolardır diye düşünüyorum
geldi hayatım konuştuk bu saate kadar bende çarşılarla oyalanıyorum napim ayrılması zor oluyor nette bile olsa
Anladım kuzum sagol:))
ben geldiiim uyumayan yarenleri görebilir miyiiim? :))
ben geldiiim uyumayan yarenleri görebilir miyiiim? :))
tatlım hesap alıyorsun ggole talk telefonada yükleniyor fakat benm telefon eski olduğundan ben sadece bilgisardan görüşüyorum görüntülü konuşma yapmadık yapılıyor diye duymuştum ama msn gibi aynı açıyorum bakıyorum o da açık mesajlaşmaya başlıyoruz
yooo zaten izin almak hakları ama yeni izinden döndüyse bilemem hani ama 1 ay izin hakkı verildiğinden kendileri bilir karışmıyolardır diye düşünüyorum
whatsabı bilmediğimden bişey diyemicem ama mesajlaşma gibi işte
msne benziyo
ben varım ama uyumak üzere bi yaren
beeeeeeeeen
tv'de kanal D de bi film var romantik bişey, onu izliyorummm
sevdiceğim askerde olmasaydı beraber izlerdik onunlaa
askere gitmeden önce her cuma ve cumartesi akşamı, ortak bi film belirleyip aynı anda izlemeye başlıyoduk netten, sanki beraber film izliyomuş gibi oluyordu, kendi sinemamızı yaratmıştık yanii
tabi canımm zor olmaz mı ben şimdi bile yanımda amaaa gideceği gün de aklımın bir köşesini kurcalıyor ister istemez
Çok teşekkür ederimm..
1aymi canım:-o ben 24gün diye biliyorum dağıtım izniyle beraber hemde toplam:-S:-(
Biz kullanmiyoruz zaten whatsap filan. Sizin icin iyi ama bu google talk
ben de uyumuşum zaten canımgünaydınnn
günaydınj hayatım bende yazıp yattım aklımda kalmışsın dedim kıza yazdım kayboldum
evet hayatım zaten izne gelmesini bi yandan hiç istemiyrum çünkü geri dönerken acı yeniden başlıyo sanki ilk gün gittiğindeki gibi bunalıma giriyorum tekrar
aynen.. şimdi bir de usta birliğine ilk kez gidecek ya benimki yine orda 1 ay acemilik yaşar her şeyi sil baştan.. bakalım Allah her şeyin hayırlısını nasip etsinn sağ salim döndükleri günleri de görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?