2014 Yarenleri! :)

Izin almak icin once dilekce mi veriliyor:)))
Ayy ne cahilim bende diyorum nasil izin aliyorlar:)
Peki bi mazeret belirtmek zorundalar mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yooo zaten izin almak hakları ama yeni izinden döndüyse bilemem hani ama 1 ay izin hakkı verildiğinden kendileri bilir karışmıyolardır diye düşünüyorum

yooo zaten izin almak hakları ama yeni izinden döndüyse bilemem hani ama 1 ay izin hakkı verildiğinden kendileri bilir karışmıyolardır diye düşünüyorum

Anladım kuzum sagol:))

geldi hayatım konuştuk bu saate kadar bende çarşılarla oyalanıyorum napim ayrılması zor oluyor nette bile olsa

tabi canımm zor olmaz mı ben şimdi bile yanımda amaaa gideceği gün de aklımın bir köşesini kurcalıyor ister istemez

ben geldiiim uyumayan yarenleri görebilir miyiiim? :))

ben geldiiim uyumayan yarenleri görebilir miyiiim? :))

beeeeeeeeen

tv'de kanal D de bi film var romantik bişey, onu izliyorummm

sevdiceğim askerde olmasaydı beraber izlerdik onunlaa

askere gitmeden önce her cuma ve cumartesi akşamı, ortak bi film belirleyip aynı anda izlemeye başlıyoduk netten, sanki beraber film izliyomuş gibi oluyordu, kendi sinemamızı yaratmıştık yanii

Çok teşekkür ederimm..

1aymi canım:-o ben 24gün diye biliyorum dağıtım izniyle beraber hemde toplam:-S:-(

ne güzel anılar bunlar kuzumm olsunn inşallah askerden geldikten sonra yine kaldığınız yerden devam edersiniz filmlerinizi izlemeye :))

tabi canımm zor olmaz mı ben şimdi bile yanımda amaaa gideceği gün de aklımın bir köşesini kurcalıyor ister istemez

evet hayatım zaten izne gelmesini bi yandan hiç istemiyrum çünkü geri dönerken acı yeniden başlıyo sanki ilk gün gittiğindeki gibi bunalıma giriyorum tekrar

evet hayatım zaten izne gelmesini bi yandan hiç istemiyrum çünkü geri dönerken acı yeniden başlıyo sanki ilk gün gittiğindeki gibi bunalıma giriyorum tekrar

aynen.. şimdi bir de usta birliğine ilk kez gidecek ya benimki yine orda 1 ay acemilik yaşar her şeyi sil baştan.. bakalım Allah her şeyin hayırlısını nasip etsinn sağ salim döndükleri günleri de görelim inşallah

şu an en iyi zamanların hayatım bak 1 ay oldu görmeyeli daha en zoru 200lermiş izinleri illaki kullanmıcan saklıcan ben 3 aydır görmüyorum mesela 10 ay görmeyenler varmış hiç izin kullanmadan dönmesini bekleyenler çok zor bi şey aylarca beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…