yakalanca kimse kalmamış sanırım artık telefon serbest olmuş ona bakalım ilerieyen zamnalarda dakikaları falan arttırırız allah büyük ya aslında 2 satır bile yazsa insan mutlu oluyo 3 gün sesini duyamadığım olmuştu o zmanalr çok zordu izin tarihin ne zaman tatlım aynen belirleyin dilekçenizi verin sizde
öyle tabi canım insan bir haber alsın mutlu oluyor,iyi olduğunu bileyim yeter diyordum hep..
ekimde olcak bizim tatlım 10 ekim filan diye dşünüyoruz bayramdan sonraya.bende yıllık izne çıkcam daha çok vakit geçirelim dedik.bakalım o zaman nasıl olcak
süper olur tatlım bide naci dediki yol izni falan 15 günü buluyomuş izin 10 gün diye geçiyo
evet canım bizde 14 gün alcaz 4 günde yol izni var 18 gün izin yapcak
nerdeyse 1 ay
evet ya inşallah verirler o kadr.içerdede 3 gün kalıyor onu vermiyorlarmış ölüm kalım olur diye.o zaman veriyorlarmış
evet ya inşallah verirler o kadr.içerdede 3 gün kalıyor onu vermiyorlarmış ölüm kalım olur diye.o zaman veriyorlarmış
biz son 10 günü kullanmıcaz 1 hafta erken gelsin diye bakalım ama ben şey dicem son 2ay kala kullansın son haftayıda o zman 1ay çabuk geçer
eylülde son izninizi kullancaksınız yani
kız siizn iyimiş benm arkadaşınki şırnakta o kafayı yedi diye 2 ay izne geldi o da hasta diye yani ne izin ne çarşı var onlara öteki türlü:18:
biz dağıtımda kullandığımız için geriye üç gün kalıyor.2 ay kala bir dha mı alcak izin??
biz bir kere kullancaz işte o da ekim ayında nasip olursa.sonra gelmicek artık tatlım
ayyy Allah korusun biz iyiyiz o zaman. hasta filan olmasın izne gelmesin görmeyim yeterki iyi olsun
aynen hayatım çok şükür halimize zaten ilişkileride bitti çocuk kafay yedi bilidğin orda can mı dayanır öle düşündüm 2 ay kala gelsin ama değmez ya yol parasına şeyine dimi sen ne düşünüyosun ona sölemedim daha içimden geçirdim öle
hadi ya üzüldüm bak.çocuk cidden rahatsızlandı demek belki iyi olur neden bıraktıki arkadaşın?
bncede gelmesin 2 ay kala çok bunalırsa zaten kendi der ben gelmek istiyorum diye. sonra geri kalan zaman hiç geçmez iyice zor gelir azaldığı için.
aynen zaten her dönüşünde ayrı bi depresyon benim için arkadaşım bırakmadı çocuk askere gidiceği zaman beni bekleme demiş ayrılmış arkadaşım istesede dönmedi bilmiyorum hiç anlamadım çok saçma bi ilişkileri var
evet zor oluyor görüp görüp ayrılmak. çocuk biraz çılgınmış
evet dövüyomuş zaten bunu bu saf hala onla ne görüşüyo anlamıyorum zaten
yok artık nasıl dövebiliyor ya arkadşında hala görüşüyor gerçekten tuhaf ilişkileri varmış
iyi olmuş o zman ayrıldıkları.
bizim şafak çok canımı sıkıyor ya bu ara geçmiyor
haziranın sonu ya geçmiyo evet şu 7 ay bi bitmedi arkadaşıma sölüyorum zaten salaksın diyorum
seviyorum bilmem ne tutturuyo sevgide bi yere kadar o kim ki seni dövüyo yani bizim hedef nacinin izne gelmesi şu an sonra 5 ay saycaztemmuzun 6sında düşcem 6 aylara inşallah gelirse o günler bu haziran bitsin artık yaa.
arkadaşın bir süre sonra anlar herhalde
seviyorum bilmem ne tutturuyo sevgide bi yere kadar o kim ki seni dövüyo yani bizim hedef nacinin izne gelmesi şu an sonra 5 ay saycaz
aynen ya evlenince dayak manyağı yapar artık hayatını zehir etmk istiyor herhalde.
bizimde belli olsun bnde mehtap saycam sadece o daha kısa sürcek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?