hahaholuyor bazen öyle canım napcaksın uyku baldan tatlı diye boşuna dememişler
uykusuzluğa dayanamıyorum zaten hiç
ben de öyle ama haftasonu sabahın köründe uyanıyorum işte bu huyumdan da nefret ediyorum ya kaçta yatarsam yatayım erkenden kalkıyorum
şu an en iyi zamanların hayatım bak 1 ay oldu görmeyeli daha en zoru 200lermiş izinleri illaki kullanmıcan saklıcan ben 3 aydır görmüyorum mesela 10 ay görmeyenler varmış hiç izin kullanmadan dönmesini bekleyenler çok zor bi şey aylarca beklemek
aynen hayatım okul olsun uyanamam ama tatil olsun 7 de uyanırım şimdi braz değişti o 10a çıktı bu ara ve 10a kadar uyumam çok nadirdi şaşırıyorum kendime ondada naci sağolsun bi uyutmuyo
aynenn bazen bıktırıyo olsada iyi
evet hayatım haklısın biz mutlu olucamız kişiyi bulduk o kadarcık zorluklarınıda çekelim artık hem ilişki olgunlaşıyo gerçekten naciye bu yaptıklarımı ben normalde yapsaydım bi daha yüzüme bakmazdı garibim sustu kendi halime bıraktı deliyle deli olma naci dedim hep içimden diyozordur tabi canım aksini kimse iddia edemez zaten.. geçecekkk seneye bu zamanlar bitti bile diyeceğizzzz bebeğiimm hiç sıkmayalım canımızı.. sevdiğimizle huzurumuza bakalım ilişkimize bakalım.. inan biz sevdiğimizle birbirimize güvenimizi sevgimizi saygımızı kaybetmeyelim her şeyin üstesinden gelinir Allahın izniyle..
yine konuşuyosunuz herhalde bu saatte burda olduğuna göre
hahhaha sevdicek için uykular feda kuzum yapcak bir şey yookk
kız bi uyucam uyutmadı kaç gündür sabahın 10unda aşkım aşkım durmadan mesaj aman atsın konuşalımda razıyım genede işte insan oğlu nankör oluyo mesaj atsa dert atmasa dert
evet hayatım haklısın biz mutlu olucamız kişiyi bulduk o kadarcık zorluklarınıda çekelim artık hem ilişki olgunlaşıyo gerçekten naciye bu yaptıklarımı ben normalde yapsaydım bi daha yüzüme bakmazdı garibim sustu kendi halime bıraktı deliyle deli olma naci dedim hep içimden diyo
acemilikte biz akşamları bi saat konuşurduk rahattı orası baya şimdi kıbırsta habire mesajlaş kıbırsla konuşmak çok pahalı sesinin duymak daha güzel oluyo ya bazen sesisini bile çok özlüyorumbiz bayanlar ne istediğimizi bilmiyoruzbizde öğlen 12 veya 1 de 10 dk kadar konuşuyoruz onu bekliyorum pofff
gece acısını çıkartıyoruz ama baya konuşuyoruz Allah'a şükür. acemilikte hayaldi bunlar
hahahahaskerlik ilişki için sınav resmen kuzum valla
acemilikte biz akşamları bi saat konuşurduk rahattı orası baya şimdi kıbırsta habire mesajlaş kıbırsla konuşmak çok pahalı sesinin duymak daha güzel oluyo ya bazen sesisini bile çok özlüyorum
ne zamandan ne zamana konuşuyorsunuz telde. sizinde böyle kötü yaa kıyamam sana
Turizm sektörü anca kalkındırıyor oteller falan ama işte sezonluk almaları kötü 😞 yani artık bizede kadro açsınlar. 😛
günde 1 kere konuşuyoruz o da 10 dakika
zor ya böylede azcık duyuyorsun sesini.
netten görüntülü konuşun bari arada
bilmiyorumki bunda görüntlü varmı zaten butun gün mesajlaşıyoruz şarjının dayanması lazım görüntülü olauına hiç girmedik
görüntülüde şarj bitiyor çabucak, vakti olursa en azından öyle yapın hem sesini duyarsın hem görürsün. o da askeriyede sakıncalı aslında yakalanır filan Allah korusun.
bizde izin tarihini netleştircez artık gidip söylicek bakalım ben uçak bileti sorcam ayarlıcaz gelişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?