evde olmayınca bende ttmuyorum hayatım vicdan azabı çekme kız hava çok sıcak
Evet ya çok sıcak bakalım yarin tutarim inşallah:)
tatlım sıcakta fazla zorlama kendini ben akşam üzeri bayılcak gibi oluyorum butun gün yattığım halde birde bizim ev baya bir esiyor sıcak değil düşün yani
Dun iyiydim bende cok yorulmuyom iste oturuyom zaten öyle olsa hareket filan tutamazdm.bakicigiz artik durama gore:))
Sende cok yedin dimi:) iftardan sonra hicbisey yapasim gelmiyor benim:)
bizimde geceye döndü yine eskisi gibi konuşamıyoruz.şuan uyuyor zatenbakalım hayırlısı kız biz naciyle konuşamıyoruz artık pek ya işleri yoğunmuş
gunaydinnn canlar :)
Yok kizlar nerdeee fazla yemiyorumm bir aydir diyetteyim sevgilimin yanina gitcem diye ama ramazanda diyet yapmak zor..
en iyisi evde ki stepperi kullanmak yada iste teravih
bizimde geceye döndü yine eskisi gibi konuşamıyoruz.şuan uyuyor zaten
günaydın canımmidemiz küçülüyor galiba normaldeki gibi yenmiyor oruçlu olunca
akşam devriye geziyormuş koca alanı denetliyormuş of kıyamam ya akşamda mesaj atmadı gel diye acaba uyuyor muydu
yorgunluktan uyuyup kalmıştır kesin tatlım.yükü arttı o zamn onun çavuş olunca
evet tatlım yükü artmış bi yandan iyi bi yandan kötü diyor işler bitince çok rahatmış sabah 7de kalkıyormuş uykusunu alıyormuş ama bide bu yükler var
bnmki 5te kalkıyordu hafta sonu 6 veya 7 de. ama şimdi bütün gece ayakta gündüz uyuyor tersine döndü
bu görevine alışınca seninki daha rahat eder ama ilerleyen zamanlarda
aynısını o da sölüyo canım daha yeni asker çok iş yüklediler ona alışamadım diyo birden butun sorumluluk bana kaldı askerliği öğrenmeden diyo bakalım alışır bu ay artık gene kavgalara başladık okudun mu yazdıkalrımı
evet gördüm geçen, sanırım o orda daralınca sana sarıyor
iyisiniz dimi şuan sende artık bu duruma alışıncaya kadr o alttan al
aynısını o da sölüyo canım daha yeni asker çok iş yüklediler ona alışamadım diyo birden butun sorumluluk bana kaldı askerliği öğrenmeden diyo bakalım alışır bu ay artık gene kavgalara başladık okudun mu yazdıkalrımı
iyiiz ya annemle gezmeme laf etti çıldırdım sonra kıvırıyo senin gezmenden doğru düzzgün konuşamıyoruz diye
bunlardan bende korkuyorum acikcasi.. nasil davraniyosunuz ustune gitmiyomusunuz yoksa normal mi konusmamiz gerekiyo acaba ? 😔
insallah duzelir araniz bi an once canim
bazen suçlu oluyorlar ama hemen lafı çeviriyorlar benimkide yapıyor onu bazen. annenle dışarı çıkmanada laf yapıyorsa o da yani abartmış
sanırım bunların tepkisi böyle bizdede dışarda olunca ben hemen kzıyor konuşamzsak aslında konuşuyoruz ama tabi evdeki gibi olmuyor. hep ilgi istiyorlar
işime gelirse ben böleyim diyo bende böleyim dedim işne geliyo mu gelmiyo dedi pat kapattım suratına sonra yemn ediyo bana bida kapatırsan aramam diye kıyamam ya askerde olmasa bırakırdı beni askerde diye böle yapıyo bence ya da ben askerde değilken bu kadar rest çekmezdim acaba ondan mı:44:
bizimde sinirlerimiz yıpranıyor ister istemez ondan o kadar büyük tepkiler veriyoruz hem onlar hem biz.
sivilde böyle olmuyor çünkü, senin anlattıklarını bende yaşadım bir an kendimi gördüm yazdıklarında
yanyanayken zaten hiç bir problem olmuyor kavga etsekte hemen barışıyoruz
şimdilerde çok iyiyiz biz Allah'a şükür kavga etmiyoruzsizde yapmayın bebeğim böyle daha güzel kavgasız gürültüsüz
bizde etmezdik bayadır etmiyoruz ne zman ertsek yazıyorum zaten buraya hemen aman nazar değimesin tatlım kavga etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?