evlenince toplamada dağıtmada sendevalla ya daha var ama olsun gelcek inşallah o günlerde
bakalım zmanla alışcam düzenli olmaya şu 6 aylara bi düşemedikki kiz
son 2 hafta içerisinde belli oluyor hayatım
hadi bakalim insallah guzel bi yere duser canim.. ilk ay gorusemezsiniz iletisim sifir diyor herkes gercekten de oyle mi ki kizlar ya((
Yok ya hicte öyle olmuyor korkma sen.herkes smdi konuşur durur sen hiç dinleme bizede diyorlardi bir iki hafta arayamaz konusamazsiniz filan diye bizim cok rahat gecti Allah'a şükür seninde öyle olur canim hic telas yapma bos yere
valla ya bitmek bilmedi kaç gün kaldı 6 aylara dşmeye
hadi bakalim insallah guzel bi yere duser canim.. ilk ay gorusemezsiniz iletisim sifir diyor herkes gercekten de oyle mi ki kizlar ya((
rahatlattin beni canim saolasin ya :) senin ki nerde asker suan?
benm 19 senn 22 tatlım
Poff daha cok varmis be mübarek:)
kız benm oruçtan kafa giti 6 aylara bnm 5senin 8 günün var durduk yere moral bozuyorum öteki 200lere düşmemiz
yok be benmki gider gitmez aradı herkesn dediğine inanma
Diyarbakirda canm benmki kutahyada acemilik yaptik:) korkma canm sen dinleme kimseyi o konuda bisey degil bu arada:)
oh ohhh cok mutluyum suan :)) bundan sonra bi tek sizi dinlicem :)
allah kavustursun canimm :) nasil mutlu oldum ben oyle ya
Sağol canım sende smdiden bozma moralini zaten daha varmış gitmesine arada takıl buralara laflariz tabi:)
oh ohhh cok mutluyum suan :)) bundan sonra bi tek sizi dinlicem :)
allah kavustursun canimm :) nasil mutlu oldum ben oyle ya
Iyi bari ya az kalmış o zmn.200lerden kurtulmamizada az kaldi be.ezanada az kaldi bu arada:)
karnım şiş bir şekilde yazıyorum sanaaynen az kaldı 200lerden kurtulcaz 7 aydanda sonra onlarda çok gelcek gözümüze
olur canim artik buralardayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?