2014 Yarenleri! :)

selam kızlar, terminalden geliyorum sevdiceğim bindi otobüse Kayseriye usta birliğine gidiyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar şuan acayip boşluktayımm, ama askerim yolda internete girdi otobustenn mesajlastik az once bu baya iyi geldi acikcasi simdi yatiyorum biraz dinlenmekte iyi gelecek diye dusunuyorum kendinize iyi bakin oruc tutacak olanlara da hayirli sahurlar simdidenn iyi geceler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin orda saat farkli tabi amin canm sizinkinide kabul etsin inşallah

Saol canım amiin

Ayy iftardan sonra yuruyus yapmam lazim ama cok gec oldgu icin yuruyemiyorumda.. Pazara kadar kilo almasam bariii ya

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü

Ah kiyamam en azindan konusmussun canim rahatlamissindir.. Hayirli gecelerr

Saol canım amiin

Ayy iftardan sonra yuruyus yapmam lazim ama cok gec oldgu icin yuruyemiyorumda.. Pazara kadar kilo almasam bariii ya

teravihe git bence iyi harekket oluyor tatlım iftarda karpuzla geçiştirmeye çalış ben öle yapıyorum çok ağır yiyemiyorum o kadar aç kalınca hemen eriyo gidiy o da

o boşluk 1 ay yyip bitiriyo insanı izinden dönüş çok kötü bişey seni anlıyoruz hayatım allah kavuştursun sesini duymuşsun ya rahatlarsın bakalım memnun kalıcak mı usta birliğinden

Saol canım amiin

Sende cok yedin dimi:) iftardan sonra hicbisey yapasim gelmiyor benim:)

Ustaliga giderken hep böyle oluyor nedense sende ayni duygulara girmissin bak banada çok zor gelmisti ilk hafta gecmek bilmemisti ama smdi iyiyim sende alisirsin tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…