- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Ayy bende şiştim valla:) afiyet olsun canımcım evet 100lerde sıkcak bizi kesin
selam kızlar, terminalden geliyorum sevdiceğim bindi otobüse Kayseriye usta birliğine gidiyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar, terminalden geliyorum sevdiceğim bindi otobüse Kayseriye usta birliğine gidiyor..
allah kabul etsin kizlarr bizede 5 dkk kaldii
allah kavuştursun yenideenn
allah kavustursun..
Allah kavuştursun canım Allah sagsalim donmeyi nasip etsin..
Sizin orda saat farkli tabi amin canm sizinkinide kabul etsin inşallah
kızlar şuan acayip boşluktayımm, ama askerim yolda internete girdi otobustenn mesajlastik az once bu baya iyi geldi acikcasi simdi yatiyorum biraz dinlenmekte iyi gelecek diye dusunuyorum kendinize iyi bakin oruc tutacak olanlara da hayirli sahurlar simdidenn iyi geceler :)
Ayy bende şiştim valla:) afiyet olsun canımcım evet 100lerde sıkcak bizi kesin
Saol canım amiin
Ayy iftardan sonra yuruyus yapmam lazim ama cok gec oldgu icin yuruyemiyorumda.. Pazara kadar kilo almasam bariii ya
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü
allah kabul etsin kizlarr bizede 5 dkk kaldii
kızlar şuan acayip boşluktayımm, ama askerim yolda internete girdi otobustenn mesajlastik az once bu baya iyi geldi acikcasi simdi yatiyorum biraz dinlenmekte iyi gelecek diye dusunuyorum kendinize iyi bakin oruc tutacak olanlara da hayirli sahurlar simdidenn iyi geceler :)
200ler çok sıktı umarım 100ler bu kadar olmazhadi bakalım bugün nasıl dayanıcaz
Saol canım amiin
Ayy iftardan sonra yuruyus yapmam lazim ama cok gec oldgu icin yuruyemiyorumda.. Pazara kadar kilo almasam bariii ya
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü
Ben bugun tutmadim ya yarin nasipse tutarim vicdan azabi cekiyorum suan. Kesin 100lerde sıkcak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?