Hayvanları seviyorsun sen baya:)
1.60 gibi bilmiyomki o civarlarda kisayim ben cok uzum degilim:) sende cok sisman degilsin bence
Herkesin yapması gerekn bisey aslinda o heleki bu sicaklarda.bizimkilerde balkona su koyuyorlar kuşlar icsin diye.evet hayvanları çok seviyorum kapımın önünde hep yemek ve su kapı olur hayvanlar için
kız benim boyda 1.60 kilo 56 ama yüzden beni zayıf sanıyo herkes bi ara 50 kiloydum bende diyet yapıyodum hep herkes sakın bida yapma dedi bende bu kiloda karar kıldım artık ama göbeklendim göbek olmasa k,lomdan mennunum
amin canım benim nasılsın alışabildin mi 9 aylara düşmene az kalmış
Yatsiyla beraber zaten baya uzun sürüyor teravi.kucukken giderdik camilere ama 1-2 yil oldu herlde en son gttigim:) Kadir Gecesinde gitmistim
o zaman canım sen bu ramazan bunu değiştir hiç olmazsa kandil gecesinde gitmeye çalış askerin için dua edersin hemBenm daha fazla oldu camiye teravye gtmeyli 4 5 yil olmustr(
Benm daha fazla oldu camiye teravye gtmeyli 4 5 yil olmustr(
Herkesin yapması gerekn bisey aslinda o heleki bu sicaklarda.bizimkilerde balkona su koyuyorlar kuşlar icsin diye.
Ayniymisiz o zmn senle tek derdim göbek benmde o olmasa daha mutlu olcam.demkki boy kisa olunca orda toplaniyo kilo. yüzden kilo verince hos olmuyo cirkin gözüküyoz çok bnde sevmiyom hmen yanaklarım çöküyor
Benm daha fazla oldu camiye teravye gtmeyli 4 5 yil olmustr(
dağıtm iznimizde biz askerlik bitti diye moral veriyoduk birbirimize üzerinden kaç ay geçti hala bitmedi sanki 10 yıldır bekliyo gibiyimyanıı pek alıstım soylenemez ama ılk aya gore bıraz daha ıyıyım cumartesı dagıtım ıznıne gelıcek bıde onun heyecanı var suanlık
kızlar herkese günaydın beni uyku tutmadı bugün hiç sinirlerim bozuk galiba hep geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi durdu butun gece:18:
bende sabahın köründe işe geldim canım bende sahurdan sonra uyumadım neyin var
bilmiyorum ki ya anlamadım butun gece uyuyamadım 2 saatlik uykuyla duruyorum işin ne kadar erken başlıyor
kızlar herkese günaydın beni uyku tutmadı bugün hiç sinirlerim bozuk galiba hep geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi durdu butun gece:18:
günaydın canımm ne yaşadın ki mesela canım Naciyle mi ilgili?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet hayatım ne güzel hayvanlara yardım etmek ama insanlar çok düşüncesiz ve bencilaynıyız ya sorunlarda aynı sevgigililerin derdide
dağıtm iznimizde biz askerlik bitti diye moral veriyoduk birbirimize üzerinden kaç ay geçti hala bitmedi sanki 10 yıldır bekliyo gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?