2014 Yarenleri! :)

1.60 gibi bilmiyomki o civarlarda kisayim ben cok uzum degilim:) sende cok sisman degilsin bence

kız benim boyda 1.60 kilo 56 ama yüzden beni zayıf sanıyo herkes bi ara 50 kiloydum bende diyet yapıyodum hep herkes sakın bida yapma dedi bende bu kiloda karar kıldım artık ama göbeklendim göbek olmasa k,lomdan mennunum

evet hayvanları çok seviyorum kapımın önünde hep yemek ve su kapı olur hayvanlar için
Herkesin yapması gerekn bisey aslinda o heleki bu sicaklarda.bizimkilerde balkona su koyuyorlar kuşlar icsin diye.

Ayniymisiz o zmn senle tek derdim göbek benmde o olmasa daha mutlu olcam.demkki boy kisa olunca orda toplaniyo kilo. yüzden kilo verince hos olmuyo cirkin gözüküyoz çok bnde sevmiyom hmen yanaklarım çöküyor

kızlar ben yatıyorum iyi muhabbetlerr iyi geceler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet hayatım ne güzel hayvanlara yardım etmek ama insanlar çok düşüncesiz ve bencil aynıyız ya sorunlarda aynı sevgigililerin derdide

kızlar herkese günaydın beni uyku tutmadı bugün hiç sinirlerim bozuk galiba hep geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi durdu butun gece:18:

kızlar herkese günaydın beni uyku tutmadı bugün hiç sinirlerim bozuk galiba hep geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi durdu butun gece:18:

bende sabahın köründe işe geldim canım bende sahurdan sonra uyumadım neyin var

bilmiyorum ki ya anlamadım butun gece uyuyamadım 2 saatlik uykuyla duruyorum işin ne kadar erken başlıyor

babamın iş yeri canım işçiler mesai 5 te başlasın öğlen 12dde bitsin dediler bizde mesai saatlerini öyle ayarladık hergün bi sinirle eve gidiyorum bende gece uyuyamıyorum canım yaa

Son düzenleme:

günaydın canımm ne yaşadın ki mesela canım Naciyle mi ilgili?

günaydın canımm ne yaşadın ki mesela canım Naciyle mi ilgili?

pofuduk günaydın internetim yoktu bayagadır foruma gelemiyordum geçmiş sayfaları biraz okudumda nişanlın aradı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…