2014 Yarenleri! :)

kızlar ben yatıyorum iyi muhabbetlerr iyi geceler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım napiyon bakalim günaydin nasılsın haber aldınmı askerinden?

ben normalde uyurdum şimdi neden böle oldu anlamadım ama sana yazıp gidip yattım 11de uyandım

Günaydın tatlım baya erkencisin sen bugun.noldu neler düşündün hayırdır inşallah

ya hep böle olan olaylar uykum kaçtı neden bu böle falan oldum sonrada nacinin gelmesine 6 ay var diye ağlamaya başladım sonra buraya grdim gttim yattım 11de kalktım annemde sinirlerin bozuk piskoloğa gidelim diyo bide bi rahatsızlığım var korkular diye başlığa yazmıştım onlardan kurtulmak istiyorum artık

günaydın canımm ne yaşadın ki mesela canım Naciyle mi ilgili?

ay yeni gördüm bana yazmışsın uykusuzluktan dikkatim dağıldı galiba yok btanem aslında pek naciylede alakası yok gibide birikti her şey bi arkadaş sinirlerimi bozdu çok dün nacide durmadan teravihe gidiyorum diye tavır yaptı konuşmamaızı bölüp gidiyorum ama arkadaşım geliyo bekliyo gitmemei napcam ben ya dün ona tavır yaptı çünkü nette konuşurken bu geldi bilgisayarın fişini çekti kapandı onu açtım gittim kahve yaptım nacide dei 10dk konuşamadık bi keyfinden kaybediver dedi buda fişi çekince iyice sinir oldu biz konuşuyoruz naci tavır yapıyo askım yapma falan diyorum ben bana tutturdu büşra bu çocuk sevmiyo diyo ay deliricem sölediği şeye bakar mısın salak senin yüzünden aramız bozuldu bizim bende ne alaka diyorum kıskançlık yapma dedim sonunda artık sustu hala sevmiyo diyo bide utanmadım sinir oldum anneme anlattyım iyice uykum kaçtı zaten çok hassasım her şeyi takarım kafaya

görmemiştim onu bndede vardır bazı saplantılar. sanırım ozledik biz çok artık görme zamanı geldi bunaldık çok.ama fazla kafana takma tatlım.

bence çok şanslıyız bazı huylarını değişmem bebek gibi ilgilenir benle ya kıyamam her şeyin en iysini alır parası olmasa bile ne istsem yediriri zaten bu kadar ondan bu göbek

ya o konuda haklısın bnde o huylarını seviyorum herşeyi yapmaya çalışır almaya yedirmeye rahat ettirmeye calışır beni.
kız bzmkiler fotokopi gibi haa farkındamsn aynı özellikteler

evet ya bizde senle aynıyız ya takmıyım diyorumda sinir oluyorum kuzu ya bi de arkadaş si,nir etti bölük pürçük yazdım herkese iyice gerildim yani

evet ya bizde senle aynıyız ya takmıyım diyorumda sinir oluyorum kuzu ya bi de arkadaş si,nir etti bölük pürçük yazdım herkese iyice gerildim yani

umursamaz olcan aslında takmıcam hiçbişeyi karşıdaki çatlasın biz niye üzülüyozki

umursamaz olcan aslında takmıcam hiçbişeyi karşıdaki çatlasın biz niye üzülüyozki

ya bana gelmiş naci seni sevmiyo diyo kendi sevgilisi dövermiş bunu bu salak gibi peşinde koşardı bende derdim ssevmiyo istemiyo gurursuzluk yapma sonuç çocuk bunu attı dün naci konuşamıyoruz diye tavır yapıyo bana gelmiş seni sevmiyo çocuğu boğma diyo ya arkadaşa bakar mısın tavır yapıyo belli bişey benm laflarımı bana satıyo bende kıskançlık yapmasana dedim kaldı öle

anlatmıştın bunu bana biliyorum o kızı.o seninde aran bozulsun istiyor sanırım onunki askerdeyken ayrılmıştı ya seninde aynı olmasını istiyor galiba kndine yol arkadaşı arıyor arana mesafe koy tatlım onla.dinleme onu hiç aranız bozulur durduk yere

zaten bidaha gitmicem yanına ama teravihe gelcek gene gel diye nacide konuşmak isticek of kurtulamıyorum ki bundan gelmicem diyince zorla götürüyo laf girmiyo kafasına evet bi kere ayrıldık nasıl sevindi zaten sevindim diyo bide utanmadan neymiş naci beni kısıtlıyomuş ben kısıtlıyo diyince bu özgürlük manyağı oldu o döven naciden betr düşün ben ne desem o öle olur çocuk istemiyorum diyince o da istemez oldu evlkenmek için erken diyince o da 30da evlenmek ister oldu şimdi ben evlencez diyoruz komşular bunu alsın diye yalakalık yapıyo oğlan annelerine düşün böle bi kız

canim gunaydinn.. valla konuya pek hakim degilim ama bence o kizdan uzak dur cok tehlikeli bi kiz o benimde vardi oyle bi kuzenim elinden geleni yapiyodu bizi gorusturmemek icin kiskananlar boyle yapiyo canim uzak durmaya bak bence

bnce uzak dur ondan canım anladığım kadarıyla senin iyiliğini isteyen biri değil. seni düşünse birşeye zorlamaz zaten naci askerde kısıtlı konuşuyorsunuz anlaması lazım.akşam gelirse annen çıksın ya rahatsız filan desin ya da evde kılcak desin. kıskançlık var onda sanırım biraz.
ben hayatta yapamam arkadaşım konuşurken fişi filan çekmiş ya yazında okudum demin. ne saçma bir harekettir o çocuk gibi naciyle bir araya getirme zaten onu dikkat et yani onada kötü şeyler söyler iki yüzlülük yapar aman diyim tatlım

canim gunaydinn.. valla konuya pek hakim degilim ama bence o kizdan uzak dur cok tehlikeli bi kiz o benimde vardi oyle bi kuzenim elinden geleni yapiyodu bizi gorusturmemek icin kiskananlar boyle yapiyo canim uzak durmaya bak bence

sinirlerimi bozdu resmen ya atal ne nhakkı var sinir etmeye zaten öle yapıcam canım ya allah hepimizi korusun böle insanlardan

zaten bana durmadan ay naci çok çirkin diyip duruyo ve kendi güzel bir kız değil nacide çirkin bi çocuk değil annemn yanında bi kere ölcek bu dedi annem bişeye naciyyide ben aalırım dedi annem çok bozuldu yolda bana naci bunu napsın travesti gibi bu dedi sinir oldu kadın sonrada ay ben naciyi napim dedi ben sinirlenince naci çok çirkin dedi bana

ay yok artık ya ayıp yani annenin yanında bi de saçmalamış resmen.konuşma sen onla irtibatını kes tatlım zararlı o baya belli yol yakınken kurtul o kızdan.şuan o kimki demek istiyorummm
senin elinden almaya bile çalışabilir naciyi zaten açıkca söylemiş bn alrıım diye

ha alır erkek erkeğe gezerler naci onu görse bana tapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…