kızlar ben yatıyorum iyi muhabbetlerr iyi geceler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar herkese günaydın beni uyku tutmadı bugün hiç sinirlerim bozuk galiba hep geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi durdu butun gece:18:
babamın iş yeri canım işçiler mesai 5 te başlasın öğlen 12dde bitsin dediler bizde mesai saatlerini öyle ayarladıkhergün bi sinirle eve gidiyorum bende gece uyuyamıyorum canım yaa
Günaydın tatlım baya erkencisin sen bugun.noldu neler düşündün hayırdır inşallah
günaydın canımm ne yaşadın ki mesela canım Naciyle mi ilgili?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet tatlim ayniyiz ikiside birbirine benziyor:)
Oyle oluyo kuzum bızede sımdı bıtıcekms gıbı gelıyo ama daha coookkk
görmemiştim onu bndede vardır bazı saplantılar. sanırım ozledik biz çok artık görme zamanı geldi bunaldık çok.ama fazla kafana takma tatlım.ya hep böle olan olaylar uykum kaçtı neden bu böle falan oldum sonrada nacinin gelmesine 6 ay var diye ağlamaya başladım sonra buraya grdim gttim yattım 11de kalktım annemde sinirlerin bozuk piskoloğa gidelim diyobide bi rahatsızlığım var korkular diye başlığa yazmıştım onlardan kurtulmak istiyorum artık
bence çok şanslıyız bazı huylarını değişmem bebek gibi ilgilenir benle ya kıyamam her şeyin en iysini alır parası olmasa bile ne istsem yediriri zaten bu kadar ondan bu göbek
görmemiştim onu bndede vardır bazı saplantılar. sanırım ozledik biz çok artık görme zamanı geldi bunaldık çok.ama fazla kafana takma tatlım.
ya o konuda haklısın bnde o huylarını seviyorum herşeyi yapmaya çalışır almaya yedirmeye rahat ettirmeye calışır beni.
kız bzmkiler fotokopi gibi haa farkındamsn aynı özellikteler
evet ya bizde senle aynıyızya takmıyım diyorumda sinir oluyorum kuzu ya bi de arkadaş si,nir etti bölük pürçük yazdım herkese iyice gerildim yani
umursamaz olcan aslında takmıcam hiçbişeyi karşıdaki çatlasın biz niye üzülüyozki
ya bana gelmiş naci seni sevmiyo diyo kendi sevgilisi dövermiş bunu bu salak gibi peşinde koşardı bende derdim ssevmiyo istemiyo gurursuzluk yapma sonuç çocuk bunu attı dün naci konuşamıyoruz diye tavır yapıyo bana gelmiş seni sevmiyo çocuğu boğma diyo ya arkadaşa bakar mısın tavır yapıyo belli bişey benm laflarımı bana satıyo bende kıskançlık yapmasana dedim kaldı öle
anlatmıştın bunu bana biliyorum o kızı.o seninde aran bozulsun istiyor sanırım onunki askerdeyken ayrılmıştı ya seninde aynı olmasını istiyor galiba kndine yol arkadaşı arıyor arana mesafe koy tatlım onla.dinleme onu hiç aranız bozulur durduk yere
zaten bidaha gitmicem yanına ama teravihe gelcek gene gel diye nacide konuşmak isticek of kurtulamıyorum ki bundan gelmicem diyince zorla götürüyo laf girmiyo kafasına evet bi kere ayrıldık nasıl sevindi zaten sevindim diyo bide utanmadan neymiş naci beni kısıtlıyomuş ben kısıtlıyo diyince bu özgürlük manyağı oldu o döven naciden betr düşün ben ne desem o öle olur çocuk istemiyorum diyince o da istemez oldu evlkenmek için erken diyince o da 30da evlenmek ister oldu şimdi ben evlencez diyoruz komşular bunu alsın diye yalakalık yapıyo oğlan annelerine düşün böle bi kız
zaten bidaha gitmicem yanına ama teravihe gelcek gene gel diye nacide konuşmak isticek of kurtulamıyorum ki bundan gelmicem diyince zorla götürüyo laf girmiyo kafasına evet bi kere ayrıldık nasıl sevindi zaten sevindim diyo bide utanmadan neymiş naci beni kısıtlıyomuş ben kısıtlıyo diyince bu özgürlük manyağı oldu o döven naciden betr düşün ben ne desem o öle olur çocuk istemiyorum diyince o da istemez oldu evlkenmek için erken diyince o da 30da evlenmek ister oldu şimdi ben evlencez diyoruz komşular bunu alsın diye yalakalık yapıyo oğlan annelerine düşün böle bi kız
canim gunaydinn.. valla konuya pek hakim degilim ama bence o kizdan uzak dur cok tehlikeli bi kiz o benimde vardi oyle bi kuzenim elinden geleni yapiyodu bizi gorusturmemek icin kiskananlar boyle yapiyo canim uzak durmaya bak bence
bnce uzak dur ondan canım anladığım kadarıyla senin iyiliğini isteyen biri değil. seni düşünse birşeye zorlamaz zaten naci askerde kısıtlı konuşuyorsunuz anlaması lazım.akşam gelirse annen çıksın ya rahatsız filan desin ya da evde kılcak desin. kıskançlık var onda sanırım biraz.
ben hayatta yapamam arkadaşım konuşurken fişi filan çekmiş ya yazında okudum demin. ne saçma bir harekettir o çocuk gibinaciyle bir araya getirme zaten onu dikkat et yani onada kötü şeyler söyler iki yüzlülük yapar aman diyim tatlım
zaten bana durmadan ay naci çok çirkin diyip duruyo ve kendi güzel bir kız değil nacide çirkin bi çocuk değil annemn yanında bi kere ölcek bu dedi annem bişeye naciyyide ben aalırım dedi annem çok bozuldu yolda bana naci bunu napsın travesti gibi bu dedi sinir oldu kadın sonrada ay ben naciyi napim dedi ben sinirlenince naci çok çirkin dedi bana
ay yok artık ya ayıp yani annenin yanında bi de saçmalamış resmen.konuşma sen onla irtibatını kes tatlım zararlı o baya belli yol yakınken kurtul o kızdan.şuan o kimki demek istiyorummm
senin elinden almaya bile çalışabilir naciyi zaten açıkca söylemiş bn alrıım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?