2014 Yarenleri! :)

sinir konusunu hic acma etrafimdakiler benim sinirimden cok dertliler cok sinirliymisim falan filan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burcun ne hayatım ben eskiden daha sinirliydim bu sakinlemiş halim ama gel de sinir olma kapının önünde bekliyorum saf gibi elimde marullarla

burcun ne hayatım ben eskiden daha sinirliydim bu sakinlemiş halim ama gel de sinir olma kapının önünde bekliyorum saf gibi elimde marullarla

yani haklı olarak.. aslan burcuyum ben tatlımmm

òyleyimdir birazcik p aslinda bir o kadar da mutevaziyimdir ama cok inatcisin eminim:)

annem çok iyi bir annedir çok iyiy bir arkadaş çok iyi bir eş o yüzdenaslan burcunu seviyorum kendine güvenir eh işte inatçıyımdır kıskancımdır ne kadar kötü huy varsa işte dermişim hahahahaha

annem çok iyi bir annedir çok iyiy bir arkadaş çok iyi bir eş o yüzdenaslan burcunu seviyorum kendine güvenir eh işte inatçıyımdır kıskancımdır ne kadar kötü huy varsa işte dermişim hahahahaha

iyidir aslan burcu ya ben de severim benim de hiçbir akreple iyi bir münasebetim olmadı hep kavga hep gerginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…