Bn biliyom senin adını:)) ozelden yazin o zmn
Allah sabredenlerle beraberdir canim Benim hazirlanmis miydin peki?
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
hahah bend eşifre oldum hahahahaahahah yok be kolay değil burda yakalanmak falanben de ediyorum daa iste burda desifre etmek istemiyorum ben nedense
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Askerlikten sıkılmış herlde yine ne zmn oyle olsa sana sariyor sende bisey dedimi hemen sakaya vur bn oyle yapiyom kavga etmemek icin:))tamama yaz hadişimdide askerlikten şikayet ediyo çocuk gibi umrunda mı sen rahattasın diyo
Askerlikten sıkılmış herlde yine ne zmn oyle olsa sana sariyor sende bisey dedimi hemen sakaya vur bn oyle yapiyom kavga etmemek icin:))
Evet ikinizde haber verin merakta birakmayin)
Oruçtan sanırım gerildi sinirler 😓 canm Benim uzulme skin oldumu kosteballim 😘
ayy bnmkide yemez yemek morali bozulunca aynen vicdan vicdaaannnnnya dünden beri hiç bişey yememiş yazıklar olsun diyo kavga edince yemek yiyemiyo 20 kilo verdi of vicdan azabı sırf
şu an ki halimiz
Evet ikinizde haber verin merakta birakmayin)
😃😃 ayyy aynen kuzum oyle yapicam senin yarin napiyor bakalim 😊
nankör diyo bana ben burda bu kadar eziyet çekiyorum senin için yaptığına bak diyo şakadan bile anlamıyosun 3 senelik ilişkini tanıyamadın mı diyo
hahah bend eşifre oldum hahahahaahahah yok be kolay değil burda yakalanmak falan
hic merak etme kuzum hemen bilgilendircem senii:))
neler neler saydım sonra bulurum çocuk seven bi kadın kralicem olur zaten o benm dedi ben de güle güle dedim sonra o kadın benm dedim barışcaz galiba ya o kadr saçmalıyoruzki şu an:26:hay Allah yaaa ://
aman ne olur ne olmazz ben de oyle sans var ki bana patlar o yuzden hic ses etmiyorum
neler neler saydım sonra bulurum çocuk seven bi kadın kralicem olur zaten o benm dedi ben de güle güle dedim sonra o kadın benm dedim barışcaz galiba ya o kadr saçmalıyoruzki şu an:26:
ay inş bana patlamaz valla günyüzü görmemiş gerçekler var burda
İyi akşamlarr kızlar nasılsınızzz bakalım napıyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?