2014 Yarenleri! :)

tamam hayatım doğum günümden bir gün önce ederim bebeğim unutuyorum bazen diyorum allah kadınlar kulübündeki arkadaşlarımın ne muradı varsa ver diyorum etmiş olduğum dualarımı kabul et diyorum artık inş dualarım kabul olur inş sonuç istediğiniz gibi gelir hayatım

inşallah canımm en yakin dogum gunu kimin kizlar bakiyim benden once var mii benim Temmuz 25

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma bende hep bebeler gibiyim bugün evi süpürürken kolumu kaprı süpürge bebek gibi ağlıyo gibi yapıp anneme nzlanıyorum

aynen canım daha yeni gitti biraz dayanayım yokluguna.. insallah hepimiz rahat is hayatina kavusuruzz tatliim

Amin canm kavusuruz inşallah.. bizm 6 ay olcak izne geldiginde valla kisa donem askerlik gibi olcaz:))

alttan almak en iyiside bana gelenler geldi bu ara size bile yansıtıyorum farkındaysanız:26:

Evet tatlim farkndayim olur öyle arada yaa katlancz bazi zamanlr:))

sorma bende hep bebeler gibiyim bugün evi süpürürken kolumu kaprı süpürge bebek gibi ağlıyo gibi yapıp anneme nzlanıyorum

hahahah.ruhumuz genc sen de benim gibisin ama bizimkinin yaninda bi gun velimle konusuyorum telefonda neyse guzelce konustum.kapattim telefonu benimki dondu anneme diyo ki anne bu benim nisanlim mi soklardayim suan muthis degistiriyorum kendimi ya sonra telefon kapandi ben basladim kakara kikiri espriler falan ha ogretmen gitti cadi geldi diyorlar

Amin canm kavusuruz inşallah.. bizm 6 ay olcak izne geldiginde valla kisa donem askerlik gibi olcaz:))

Evet tatlim farkndayim olur öyle arada yaa katlancz bazi zamanlr:))

ohh yarilamis olcaksiniz masallah ne zaman gelcekk kii iznee

hahaha biz senle aynıyız valla banada öle diyoalr büyü azcık diyo naci bebek gibi seviyo sonra kaynı açıkmış mı bunun diyo gel de şımarma şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…