Allah razı olsun valla kuzum sağolasınn :) bizim de bir isimiz var nisanlimla bir sonuc bekliyoruz 30 Ekimde belli olcak onun icin de bana dua eder misinn:) bizim icin cok onemli bir sonucta :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam hayatım doğum günümden bir gün önce ederim bebeğim unutuyorum bazen diyorum allah kadınlar kulübündeki arkadaşlarımın ne muradı varsa ver diyorum etmiş olduğum dualarımı kabul et diyorum artık inş dualarım kabul olur inş sonuç istediğiniz gibi gelir hayatım
sorma bende hep bebeler gibiyim bugün evi süpürürken kolumu kaprı süpürge bebek gibi ağlıyo gibi yapıp anneme nzlanıyorumhahahhaa yook be annem 19gerçekte görsen millet bir gün olgun halimi goruyor cok olgun tavirlarin var masallah diyor bir gun goruyorlar bizimki yine cocuklugunu ozlemis derler hatta iki karakterliyim biraz iste duruma karsimdaki kisiye gore iki yuzumdrn birini kullaniyorum
Amin canm kavusuruz inşallah.. bizm 6 ay olcak izne geldiginde valla kisa donem askerlik gibi olcaz:))aynen canım daha yeni gitti biraz dayanayım yokluguna.. insallah hepimiz rahat is hayatina kavusuruzz tatliim
alttan almak en iyiside bana gelenler geldi bu ara size bile yansıtıyorum farkındaysanız:26:
Ayda bir oluyor kuzum Allah'a şükür bu da iyidr en azindan gorduk birbirimizi:) ne bileyim demedim bn siz uzulmeyin diye
sorma bende hep bebeler gibiyim bugün evi süpürürken kolumu kaprı süpürge bebek gibi ağlıyo gibi yapıp anneme nzlanıyorum
inşallah canımm en yakin dogum gunu kimin kizlar bakiyim benden once var mii benim Temmuz 25
Amin canm kavusuruz inşallah.. bizm 6 ay olcak izne geldiginde valla kisa donem askerlik gibi olcaz:))
Evet tatlim farkndayim olur öyle arada yaa katlancz bazi zamanlr:))
kız ben hep sölüyorum söleyince üzülüyo musunuz:26: alınmam bak alınınca hemen söleyin
Amin canm kavusuruz inşallah.. bizm 6 ay olcak izne geldiginde valla kisa donem askerlik gibi olcaz:))
Evet tatlim farkndayim olur öyle arada yaa katlancz bazi zamanlr:))
2 bucuk haftan kalmış benm çok var
hahahah.ruhumuz genc sen de benim gibisinama bizimkinin yaninda bi gun velimle konusuyorum telefonda neyse guzelce konustum.kapattim telefonu benimki dondu anneme diyo ki anne bu benim nisanlim mi soklardayim suan muthis degistiriyorum kendimi ya sonra telefon kapandi ben basladim kakara kikiri espriler falan ha ogretmen gitti cadi geldi diyorlar
Yok ben hic alinmadim tatlım:)) soyleriz alinirsak sus kız diye:)
aynen aşkımsız bir anlamı yok ama
ohh yarilamis olcaksiniz masallah ne zaman gelcekk kii iznee
hahahah aklıma bişey geldi sölemicemaçlıktan çok etkilendim hiç gelemiyorum açlığa
Nida kacti galiba topik kayniyor suan yetişemiyorum yazilanlara yemek yapcam bn kaccam zaten smdihahahahaha ay nidaya kızmam geldi aklıma o nerelerde ya ben yaparsam da ona söleyin o kızsın bana
Niye ya soyleee:)) en yasliniz benim bem sizin ablanizm ona göre davranin alirim ayagimn altinaa:))
Nida kacti galiba topik kayniyor suan yetişemiyorum yazilanlara yemek yapcam bn kaccam zaten smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?