2014 Yarenleri! :)

hahahaha yolda başına iş gelmicek olsa yürü derim valla

Gelmemesinin imkanı yokk kuzum :18: şirketin serviside en erken sabah 9 dayymışş. Eger 5 bcukta orda olursam 8 bucukta falan ordayım anca o da cıkıcak falan otogara gelicek en uygun saat 5 bucuk yani atıverin biiriniz beni istanbuldan otogara

Selam kızlar.. Bugun keşana bilet ayırttım en erken sabah 5.30 a o değilde o saatte burdan otobus yok metro yok Kaldım öyle taksiye binsem otogara 25 tl yazar en azzz :26:

owww kötü olmuş o napcan peki taksiden başka seçenek yok gibi biri bırakırmı seni o saatte

owww kötü olmuş o napcan peki taksiden başka seçenek yok gibi biri bırakırmı seni o saatte

Annemin tanıdıkları var arabası olan ama soramıyorum suan uyuyo canım, da o saatte hangi allahın kulu yatagından kalkıpp da bırakıcak yarım saatlik yola beni o da var :111:

herkese merhaba :)) kızlar sevgilim ağustosta asker olacak hayırlısıyla, heyecanla acemi birliğinin açıklanmasını bekliyorum, anladığım kadarıyla siz bu dönemleri geçirmişsiniz bana da yardımcı olursanız rahatlarım biraz olsun yani öyle düşünüyorum :)))

Annemin tanıdıkları var arabası olan ama soramıyorum suan uyuyo canım, da o saatte hangi allahın kulu yatagından kalkıpp da bırakıcak yarım saatlik yola beni o da var :111:

Baya erkenmis ama sende haklisin yani gitmisken erkenden gidip zaman kaybetmek istemiyosun. Kimsede kalkmaz o saatte uykunun en tatlı yeri:) sen taksi parasini ayir:)

Hoşgeldin canım:) ben nida 94/1 asker yareniyim Askerliğimizi edirnede yapıyoruz.. Ben istanbulda oturuyorum. Sen kimsin nerde yasıyorsun tanıt bakalım kendisni :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya erkenmis ama sende haklisin yani gitmisken erkenden gidip zaman kaybetmek istemiyosun. Kimsede kalkmaz o saatte uykunun en tatlı yeri:) sen taksi parasini ayir:)

Aynenn canım aynennn. annem uyandı söyledim yemeğimizi yiyelim araştırırız diyor. Kuzu zaten gidişim dönüşüm 50 tl

Hoşgeldin canım:) ben nida 94/1 asker yareniyim Askerliğimizi edirnede yapıyoruz.. Ben istanbulda oturuyorum. Sen kimsin nerde yasıyorsun tanıt bakalım kendisni :):)

ben de yesim memnun oldum :)) tekirdağ çorluda oturuyorum edirne çok yakın bana bilirim güzeldir umarım rahattır da :))

ben de yesim memnun oldum :)) tekirdağ çorluda oturuyorum edirne çok yakın bana bilirim güzeldir umarım rahattır da :))

Hadi ya benim annemde Tekirdağ saraylı :) Evet çok şükür rahatız canım sizin ne zaman açıklanıyor yerler? uzun dönemmisin sende biz gibi

Hadi ya benim annemde Tekirdağ saraylı :) Evet çok şükür rahatız canım sizin ne zaman açıklanıyor yerler? uzun dönemmisin sende biz gibi

15 temmuz diyolar en geç 20 si kesin açıklanır diye bekliyoruz ne zormuş belirsizlik :/// upppuzun bi dönem bekliyor bizi de :/

15 temmuz diyolar en geç 20 si kesin açıklanır diye bekliyoruz ne zormuş belirsizlik :/// upppuzun bi dönem bekliyor bizi de :/

Şuan ne hissettiğini ancak biz bilebilirz anlayabiliriz canım :) Çok iyi hatırlıyorum yani şubatta buraya gelmiştim belki ocaktı :) Ağlıyodum hep gitmeden önce.. ilk bir hafta zordu benim için gelip gitmeleri falan alışamadık bi süre her vedada gözlerr kıpkırmızı oluyodu Ama sonra bi bakıyosun 1 ay geçmiş 2 ay 3 ay derken sende şaşa kalıyosun ne cabuk gecmıs diye:) İnşallah iyi bi yere duser rahat olur ve daha kolay adapte olursunuz tatlım..

biz ayrı şehirlerdeyiz o istanbulda oturuyo ne zaman yanımdan göndersem ağlarız 4 sene oldu hala böyle ama o günlere şükretmek lazımmış bu ayrılık biraz uzun sürecek :/inşallah teşekkür ederim dediğin gibi canım tek duam bizim için hayırlı olacak bir yere düsmesi

bir de bişey sormak istiyorum cantasını birlikte hazırlıcaz ama ona sürpriz olarak orda ihtiyacı olacak şeyler de koymak istiyorum ne lazımdır tatlım ??

Askerlik çok farklı bişey canım evet.. Tatlım lazım olan ne varsa alın internette liste var istanbulda oturuyorsa eminönü'ne gitsin biz ordan aldık benimkine bi iki dükkan var orda ona ne lazımsa verıyolar zaten.. Süpriz işini bilmiyorum canım da ben gokhana traş takımı almıştım losyonu bıcağı kremi vs vs. Çünkü cildi hassas hemen sivilce yapıyor ona o açıdan özel aldım ona :) sende öyle bişey düşünebilirsin ona lazım oalcak sonuçta her sabah traş olurken aklına sen gelirsin

Hosgeldin canm smdiden Allah kavustursun o zmn yardimci oluruz tabiki her zaman:)

ciktin mi isten simdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…