Vicdan yapiyorum hemen:)) bncede aksama dogru çık canım orucsundr zaten susarsin eve döndüğünde
Valla yaa 100ler daha güzel gorunuyor gözüme bide 6 aylara düştük ya keyfim yerinde:))eveeeeeeeet 1 haftamız kaldı nihayet ay ne uzun 200lermiş ya ömrümü yedi
aynen hayatım park dibimizde ama günaşin alnında kedide bayılır bende
Valla yaa 100ler daha güzel gorunuyor gözüme bide 6 aylara düştük ya keyfim yerinde:))
Bayilirsiniz kesin dun sicaktan oyleydim valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ramazanın başında hava çok güzeldi ceketle geziyordum gene ısındı hava demekki orucum diye çıkmıyorum ya evden bilmiyorum hiç bişey dışarısı nasıldır ne diroruç tutmuyosun dimi kuzu sıcakta çalışana zor valla allah yardımcısı oldun pofuduğun
olduğum yer serin ama dışarısı sıcak dün izinliydim ya işim vardı dışarı çıktım eve gidene kadr sıcaktan öldüm.
tutmuyorum oruç ama insanlarla muhatap oluyorum burda sinirlerim zıplıyor son saatler geriliyorum
kasiyerlik zor ya milet manyak gerçekten sıkıvericeksin boğazlarını
insanlarla uğraşmak zor gerçekten bigün yapcam bi terslik
sen sabırlısın valla beni düşünsene orda bide ya laf söleyip rahatlıcam ya da içime atıp sinir olucam
sen kesin dalarsın insanlara
hahahahahahaha yaşlılara bişey diyemem hiç ama en sinir edenlerde onlar bi kere adamın biri geldi otobüste beni buldu bende sanatın öyküsünü okuyorum meryemin resmi var üzreinde adam bana dini sorulardan sınav yaptı resmen meryemi okuyosunda hz muhammet i bilmiyosuna getirdi annesini babasının ismini sordu hz muhammetin benide biliyosun ya isim hafızası hiç yok gerçekten çocukluktan beri söylenen şeyler ama kalmıyo kafada bilmeedm çıldırttı beni otobüste adam
askerim beni aramadı bugün hiç,böyle yapmazdı merak ediyorum.gecede kötü rüyalar gördüm
öyleleri var gerçekten tam kafa atmalıkkendileri çok biliyor herşeyi ya artistlik yapıyorlar
ohh bizden mutlusu yokkbenimkide aradııı
o adama yaşlı diye hiç bişey diyemedim mesela
ohh bizden mutlusu yokkaramayınca kötü oluyrmuş insan ya sesini duymaya hasret kalıyoruz
yaşlılar bişey diyemiyor insan artık içine atcan başka çare yok
evet hayatım günler aradı aramadıyla geçip gidiyor işte of artık 100ler gelsin sıkıldım
eveeeeeet sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?