Güneş birgün bizim için doğacak kobayfareee:))
noldu canım
hep böyle oluyor ayın sonunda ya da geçiş evrelerinde 100lere yakşaltık ya bi daraldım bunaldım
valla bi bitsede rahatlasak ama kndimizi bırakmak yok 1 hafta sonra kurtuluyorz.zaten sizin mehtapta yaklaşıyor ne kadr kaldı
1 ay 8 gün kaldı
ağustos 18di dimi unutmuşum bakbizim izin 19 gün aldı yaa çok fazla aldı vermemişler öbür türlü mecbur aldım diyo içerde iki gün kalıyor izin
2 gün erkekn gelcek seninkide zaten izinden sonra ne kaldıki kız 3 ay dayancan bitti gitti
orası öyle az kalıyor diye seviniyorumbide bir gün geç gitmişti dağıtımda onu bir gün diye düştüm ben ekledm yani şafağa,inşallah daha fazla olmaz o süre
inş olmaz tatlım 1 gün bile insanın canını sıkıyor
evet bugün akşam onu sorcam ona çok gün eklerlermi diye inş bişe olmz
neden gün eklesinler orayı anlamadım kuzu:44: geç mi döner diyosun askeriyeye izinden sonra
dağıtım izninde bir gün geç teslim oldu ona diyorum fazla gün yazarlarmı çıkışt ceza olarak
Selam kızlar.. Bugun keşana bilet ayırttım en erken sabah 5.30 a o değilde o saatte burdan otobus yok metro yokKaldım öyle taksiye binsem otogara 25 tl yazar en azzz :26:
dağıtım izninde bir gün geç teslim oldu ona diyorum fazla gün yazarlarmı çıkışt ceza olarak
seni bırakabilecek kimse yok mu tatlım:44:
Anneme sorucam bebeğim uyuyor onun vardır bellki bi tanıdığıı:44: yoksa tabanvayy burdan 3 te çıkarım evden hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?