2014 Yarenleri! :)

Kizlar gunaydin neden kimse yokki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akşam oldu ben senin mesajını görene kadar

Haha simdi gunaydin diyim 😊

daha yeni görüyorum mesajı iyi gidiyor kuzum bildiğin gibii, evet uzun süredir yoktunn.. senin nasıl gidiyoor? :)

iii canım iadere eder çok yoğunum bu aralar ondan girmeye fırsatım olmuyor şafak saymaya devam siz napuıosun nasıl gidiyor askerlik şafak kaç :)

iii canım iadere eder çok yoğunum bu aralar ondan girmeye fırsatım olmuyor şafak saymaya devam siz napuıosun nasıl gidiyor askerlik şafak kaç :)

272 hayatiim :) iyi gidiyor Allaha sukur bildigin gibi is guc ugrasiyoruz

gunaydinn kuzumm nabeer

günaydın bebegm iyilik senden naberr görüşemiyoruz vallahi yaa foruma gelipte şafagımın düştügünü görünce çok mutlu olmaya başladım

günaydın bebegm iyilik senden naberr görüşemiyoruz vallahi yaa foruma gelipte şafagımın düştügünü görünce çok mutlu olmaya başladım

iyilik benden de işteyimm ne olsun senin şafak kaç? benim ne yaziyor suan mobilden goremiyorum kac ay kac gun diye

iyilik benden de işteyimm ne olsun senin şafak kaç? benim ne yaziyor suan mobilden goremiyorum kac ay kac gun diye

Canim ya bende mobilim suan goremiyorum ki 😀 benimki 275 canim sanirim seninki de 272 olabilir emin degilim

Son düzenleme:
Canim ya bende mobilim suan goremiyorum ki 😀 benimki 275 canim sanirim seninki de 272 olabilir emin degilim

ay mesaji hic kontrol etmemisim hahahaha akilli ben 271 canim benim amaa hani panoyu dedim kac ay kac gun yaziyo diye

ay mesaji hic kontrol etmemisim hahahaha akilli ben 271 canim benim amaa hani panoyu dedim kac ay kac gun yaziyo diye

Ya iste onu goremiyorum neden mobilde gorunmuyo cozum bulsunlar buna cok gicik yaa 😁

gunaydin kizlar..

araniza dondum tekrar, tatil bitti gurbete devam..

erkek arkadasimla vedalasamadan geldim bir hafta sonra da askere gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…