2014 Yarenleri! :)

Ben burdayim canimm..

3 gun sonra gidiyor erkek arkadasim canim yaa nasil davranacagimi sasirdim uzulmesin diye salak salak seyler soyleyip gulduruyorum falan ama icim kan agliyo sizce boyle davranmaya devam mi edeyim bu 3 gun?
merhaba canım, şöyle söyliyim bir yandan sürekli gülüp eğlenmek isteyeceksiniz mutlu görünüceksiniz ama içinizi anca kendiniz bilirsiniz. mesela biz son zamanlar birlikte de depresyona girdik birlikte de gözlerimizden yaş gelene kadar gülebildik.. tepkin ne olacaksa olsun ikinizin aynı olsun hani o çok keyifsizken alakasız bir şey söyleyip güldürmeye çalışırsın o anki gerginlikle yanlış anlayabilir keza onun keyfi yerindeyken oflayıp puflarsan yine ters tepebilir diye düşünüyorum.. nabza göre şerbet vericeksin biraz açıkçası kendinden önce onu düşünmelisin biraz çünkü ilk kez ayrılıcak sevdiğinden ailesinden arkadaşlarından şehrinden öncelik o olmalı.. zaten gittikten sonra düzeniniz zamanla oturacaktır..

:)kızlar günaydın sitenin bu halini hiç sevmedim yaa

saol canim soylediklerini dikkate alicam.. ya bizimkinin bi huyu var ben nasilsam oda otomatikmen oyle oluyo bunu bi cok kez denedim oda farkinda bunun oyuzden uzulmemeye calisiyorum.. aslinda neseli biriyimdir cocuk gibi bile davranip onu guldururum cok hosuna gidiyo :) ama suan boyle cok zor durumdayim canim ya ilk defa ayri kalicaz zaten birbirimizi senede toplasan 20 kere anca goruyoruz birde askerlik iletisimsizlik canimi cok skiyor inan.. sonra da diyorum bi benmiyim herkesin sevdigi askere gidiyor dayanmalisin diyip guclu olmaya calisiyorum canim..

elinden gelebilecek başka bir şey yok çünkü canım.. malesef ama.. gittiği yere bağlı ya belki çok sık arar gönlünü ferah tut. madem senın tavırlarından etkılenıyor gıder ayak hııc sıkma cocugun canını bak bu konuyu ılk ben actım gecen sene agustosta, subatta gıdıcek dıye mesela ertelendı mayısta gıttı benım askerım. halbukı daha 3 ay oldu ama her sey duzenlı yolunda gıdıyor Allaha sukur gonlunu ferah tut bol bol dua ett.. :)

canım bu arada sizin kısa dönem mi uzun dönem mi sormayı unuttum da :)

tamam canim sIkmayacam cocugun canini :) masallah canim insallah kalan 8 ayda su gibi gecerde kavusursunuz sizde canimm.. cok dua ediyorum butun askerlerimiz icin allah yardimcilari olsun insallaaah..

canım bu arada sizin kısa dönem mi uzun dönem mi sormayı unuttum da :)

Kisa donem canim.. hani kisa donem ne uzuluyosun diyebilirsiniz ama benim derdim acemi birliginde iletisim sifir diyip duruyo bizimki oyuzden cok uzuluyorum yoksa herkes gibi oda yapacak elbet askerligini canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…