hepimizinki muhtemel tarihler canım gelmesine yakın netleşir anca Allah korusun ama aldığı ceza veya erken terhis bilmem ne mükafat izni olur bir şeyler erken gelir yada cezası varsa geç ancak gelmesine yakın net bir bilgiye sahip olabilirsiniz canım :)Kizlar askere giderken donus tarihi tam olarak bellimiydi yada ne zaman belli oluyor ki biliyormusunuz?
hepimizinki muhtemel tarihler canım gelmesine yakın netleşir anca Allah korusun ama aldığı ceza veya erken terhis bilmem ne mükafat izni olur bir şeyler erken gelir yada cezası varsa geç ancak gelmesine yakın net bir bilgiye sahip olabilirsiniz canım :)
Sevk bitiş tarihine kadar katılması lazım birliğine, sevk bitiş ne zaman yazıyor?Kizlar ya bizimkinin sevk tarihi 8 agustostu en son ama secimler nedeniyle ertelenmisti 14 agustos diyordu ama simdi 11 agustos sevk 14 agustos katilacagi yer yaziyormus bu gece gidecek askere :S yani gecikmis oluyor simdi bunun bi cezasi bi seyi varmidir
Sevk bitiş tarihine kadar katılması lazım birliğine, sevk bitiş ne zaman yazıyor?
14'ü o zaman son tarih.sevk tarihi 11 i
katılcagı tarih 14 u
2 gun yol izni
yaziyormus galiba canim ya :s
14'ü o zaman son tarih.
Hayırlısı olsun, nereye gidiyor askerin?saol canim insallah oyledir arastiriyoruz suan bakalim..
Hayırlısı olsun, nereye gidiyor askerin?
Hayirli olsun rabbim kavustursunaminn insallah.. manisa merkeze gidecek
rica ederim canımm:)anladim canim saolasin bende oyle ocagin sonu diye hesapladim insallah subata kaymaz :) saol canimm
rica ederim canımm:)anladim canim saolasin bende oyle ocagin sonu diye hesapladim insallah subata kaymaz :) saol canimm
biz de acemiliğimizi Manisa/Alaşehirde yapmıştık ah ahh anılaar :)) ah Manisaaa..aminn insallah.. manisa merkeze gidecek
ben varımm olur mu kiiiikızlar günaydın kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?