kuzucuk naberHayirli olsun rabbim kavustursun
İyidir kuzum ya ne olsun dershane ev ozlem derken zaman geciyo sen nasilsin ozlem ne alemdekuzucuk naber
Haha olur valla bizim topik cok sessiz ya neden boyle kiben varımm olur mu kiiii
Hayirli olsun canim rabbim kavustursunDun yolcu ettim sewdigimi kastamonuya
Hayirli olsun rabbim kavustursun
biz de acemiliğimizi Manisa/Alaşehirde yapmıştık ah ahh anılaar) ah Manisaaa..
Dun yolcu ettim sewdigimi kastamonuya
Allah kavuştursun kızlarBende son kez gordum yuzunu skypte'ta.. Gidiyor canimin ici gidiyor herseyim.. Cok zormus..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Allah kavuştursun kızlar
Kuzumm yoksun bayadir site degisti ya cok karisikselam kızlarr uzun zamandır gıremıyordum forum degısmıs mı ne
Sevgilim cuma sabah gidiyor. Allahtan tek istegim sag salim evine donmesi ve sabir.. Tum sevenleri Allah kavustursun her bayana nasip olmaz asker beklemek. Hakkiyla bekleyen herkesi ayakta alkisliyorum. Uzun donem gidicek erkek arkadasim. Suan cok kotuyum icime bisey oturmus gibi nefes aldirmiyor sadece aglatiyor. Veda anini dusununce kahroluyorum. Allah hepimize sabir versin..
Insallah tez vakitte kavusuruz. Tesekkurler canimAminn rabbim sizide kavustursun tez zamanda ilk ay cok zorlandim ben hala cok ozluyorum ama sabir bunlarda gecicek
evet bebegım yoktum netım yoktu evde degıldım derken baya oldu ama bundan sonra burdayımKuzumm yoksun bayadir site degisti ya cok karisik
Allah yardimcin olsun cnm ahhh o ice oturani sorma 2 gundur benimde gogsumun tam ortasina geldi yerlestiSevgilim cuma sabah gidiyor. Allahtan tek istegim sag salim evine donmesi ve sabir.. Tum sevenleri Allah kavustursun her bayana nasip olmaz asker beklemek. Hakkiyla bekleyen herkesi ayakta alkisliyorum. Uzun donem gidicek erkek arkadasim. Suan cok kotuyum icime bisey oturmus gibi nefes aldirmiyor sadece aglatiyor. Veda anini dusununce kahroluyorum. Allah hepimize sabir versin..
12 gün izni var eğer kullanacaksa şafağın 6 ay ama eğer kullanmazsa 12 gün düş bence şafağından, iyi gelirAllah yardimcin olsun cnm ahhh o ice oturani sorma 2 gundur benimde gogsumun tam ortasina geldi yerlesti
Allah yardimcin olsun su gibi gecsin zaman insallah. Benimde yarin oglen ucagi var. suan rezalet vaziyetteyim rngel olamiyorum aglamaya. Veda ederken ne olacak kim bilir. Allah sabir versin bize ve askerlerimize. Tez vakitte kavusalim insallahayni seyler bende de var geceden beri duramiyorum.. yuzum gozum sisti balon oldu.. son 1 saati kaldi teslim olacak sonra kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?