2014 Yarenleri! :)

Bende son kez gordum yuzunu skypte'ta.. Gidiyor canimin ici gidiyor herseyim.. Cok zormus..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Sevgilim cuma sabah gidiyor. Allahtan tek istegim sag salim evine donmesi ve sabir.. Tum sevenleri Allah kavustursun her bayana nasip olmaz asker beklemek. Hakkiyla bekleyen herkesi ayakta alkisliyorum. Uzun donem gidicek erkek arkadasim. Suan cok kotuyum icime bisey oturmus gibi nefes aldirmiyor sadece aglatiyor. Veda anini dusununce kahroluyorum. Allah hepimize sabir versin..

Aminn rabbim sizide kavustursun tez zamanda ilk ay cok zorlandim ben hala cok ozluyorum ama sabir bunlarda gecicek

Allah yardimcin olsun cnm ahhh o ice oturani sorma 2 gundur benimde gogsumun tam ortasina geldi yerlesti

ayni seyler bende de var geceden beri duramiyorum.. yuzum gozum sisti balon oldu.. son 1 saati kaldi teslim olacak sonra kizlar

ayni seyler bende de var geceden beri duramiyorum.. yuzum gozum sisti balon oldu.. son 1 saati kaldi teslim olacak sonra kizlar
Allah yardimcin olsun su gibi gecsin zaman insallah. Benimde yarin oglen ucagi var. suan rezalet vaziyetteyim rngel olamiyorum aglamaya. Veda ederken ne olacak kim bilir. Allah sabir versin bize ve askerlerimize. Tez vakitte kavusalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…