Canim bu imzandaki askerlik seyini nerden yaptiin12 gün izni var eğer kullanacaksa şafağın 6 ay ama eğer kullanmazsa 12 gün düş bence şafağından, iyi gelir
amin canim insallah.. veda edebilceksiniz en azindan canim ben en son 20 temmuz gordum daha da goremicem yurtdisindayim cnkuAllah yardimcin olsun su gibi gecsin zaman insallah. Benimde yarin oglen ucagi var. suan rezalet vaziyetteyim rngel olamiyorum aglamaya. Veda ederken ne olacak kim bilir. Allah sabir versin bize ve askerlerimize. Tez vakitte kavusalim insallah
Profiline gir orda kişisel bilgilerinden yapacaksın canım aşağıda teskere tarihi beklediğin kişi kuvvet komutanlığı kısımlarını doldurcaksın olcakCanim bu imzandaki askerlik seyini nerden yaptiin
Tesekkur ederim canimmm :)Profiline gir orda kişisel bilgilerinden yapacaksın canım aşağıda teskere tarihi beklediğin kişi kuvvet komutanlığı kısımlarını doldurcaksın olcak
Tez vakitte kavusun insallah canimBu konuyu burada görünce hemen üye olmak istedim. 4.5 yıllık erkek arkadaşımı dün teslim ettik. Ağlamaktan canım çıktı,dünden beri ara ara arıyor çok şükür sesi iyi geliyor. Ama benim durumum hiç iyi değil. Sakinleştirici aldım bu sabah biraz etkili oldu gibi. Allah herkesi sevdiğine sağ sağlim bir an evvel kavuştursun inşallah.
aynen canim bzmde 4 yillik.. simdi gitti son kez gordum askeriyenin onundeki cafeden nete girmisti icimden biseyler koptu bayilacak gibiyim.. amin allah herkesi sevdgne kavustursun insallah.Bu konuyu burada görünce hemen üye olmak istedim. 4.5 yıllık erkek arkadaşımı dün teslim ettik. Ağlamaktan canım çıktı,dünden beri ara ara arıyor çok şükür sesi iyi geliyor. Ama benim durumum hiç iyi değil. Sakinleştirici aldım bu sabah biraz etkili oldu gibi. Allah herkesi sevdiğine sağ sağlim bir an evvel kavuştursun inşallah.
aynen canim bzmde 4 yillik.. simdi gitti son kez gordum askeriyenin onundeki cafeden nete girmisti icimden biseyler koptu bayilacak gibiyim.. amin allah herkesi sevdgne kavustursun insallah.
bana bir ay iletisim sifir diyor oyuzden kahroldum ona istedigimde ulasamayacak olmak beni olduruyor.. ama arayabilir insallah canim o ihtimali de yeter bana cok saolasin icim rahatladi birazda olsa..Evet ilk gün gerçekten çok zor ikinci gün daha iyisin ama yine için acıyor tabi. Allah sabır versin inşallah hem bizlere hem onlara. Muhtemelen akşam arayacaktır seni inşallah sesini duyduğunda daha iyi olacaksın canım.
ay canim agzindan bal damliyo bal :) telefonum hep yanimda aradiginda hemen yazarim sizede :)Ah çok iyi Manisa da çok rahatmış bir arkadaşım da orada şimdi, çok sevindim senin için hiç merak etme arayacaktırŞimdi girecek yataklarını felan gösterecekler sonra birliği felan gezdirecekler, eşyalarını felan kontrol edecekler sonra akşam 6 gibi yemek sonra boş boş oturup 9'da yataklarına yollanacaklar Telefonunu yanından hiç ayırma canım çok sıra oluyormuş çünkü
HoşbulduukÖyle gerçekten bir çok arkadaşım ve sevgilileri gitti, geldiklerinde 'hey ne çabuk' demiştim. İnşallah sağlıkla güzellikle geçsin. Bu konuda çok araştırma yaptım gerçekten psikolojileri ile ilgili bir çok anı felan okudum Telefonda hep neşeli olmaya çalış, sakın sakın ağlama tut kendini. Herkesin söylediği şey çok destek olmamız gerektiği.
kıyamamŞimdi Burdur'da 2 günlük minicik asker )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?