- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
İyiyim çok şükür tatlım :) sanırım seni şafak baya sıkıştırıyor
iyilik yavrum klasik Pazar ev keyfiii yaşasın haftasonu
Evet canm başladı gelgitler.. çıkışı tarihimzde belli oldu ya günler hiç bitmiyoo
çarşıda sanırım kuzum senin askerin:) aynen kuzum benim =) bizim asker ailesi ile konuşuyor bende fırsattan istifade foruma koştum
Güzel gelgitler.. Allah'ım tez zamanda kavuştursun su gibi aksın zaman size..İnşallah bu duruumları bizde yaşarızzz $:216
:) aynen kuzum benim =) bizim asker ailesi ile konuşuyor bende fırsattan istifade foruma koştum
Güzel gelgitler.. Allah'ım tez zamanda kavuştursun su gibi aksın zaman size..İnşallah bu duruumları bizde yaşarızzz $:216
çarşıda sanırım kuzum senin askerinoh iyi yapmışsın vlla
Amiin Canm inşallah hepimiz o biten günü sağlıkla görelim
Aynen tatlm tanışmadık. Adım tuğba İzmiliyimEvet tatlımsenin asker nezaman çarşıya çıkıyor belli bir günü var mı bizim her hafta değişiyorda..
AMİNNN inşAllah tatlımbiz sanırım daha önce tanışmadık Sözlü müsün nişanlı mı kendini azıcık tanıtır mısın canım
Aynen tatlm tanışmadık. Adım tuğba İzmiliyim5 yıldır sevgiliyiz aileler biliyo fln ama resmi bişey yapmadık henüz.. Nisanda sevdiceğim izindeyken ilk defa babasıyla eniştelerle birlikte bize geldiler çay kahve içmeye babalrmz ilk ozmn tanıştı
Kısmetse askerlk bitince isteme olucak canm :)
Sizde durumlar nasıl ??
Memnun oldum tatlım :) çok sevindim senin adına.. Benim adımda Füsun. Istanbul'da oturuyorm bizde 1,5 seneden beri sevgiliyiz size göre çok çok yeni sayılırız :)) Erkek arkadaşımın ailesi beni biliyordu. Askere gitmeden önce birşeyler olsun istedi ama benim baba istemedi askerden sonraya bıraktı. Bizim de isteme askerdn sonra olacak inşallah :) bu arada kaç yaşındasın?
yok canım bizimkilerin Ekime kadar kitli çarşıları toplam 2 aydır kitli kalmış olacak yaniEvet tatlımsenin asker nezaman çarşıya çıkıyor belli bir günü var mı bizim her hafta değişiyorda..
AMİNNN inşAllah tatlımbiz sanırım daha önce tanışmadık Sözlü müsün nişanlı mı kendini azıcık tanıtır mısın canım
Ahhh ahhh bazen anlamiyor degilim cunku Benim baba 2sene askerlik yuzunden nisanli kalmislar baya zirlanmislar:/ Tatlim napalim nasibimiz bu bizimdeAh ah o babalar askerliğe takıyo malesef benm babamda aynısını dedi
Ben 21 yaşndayım Füsuncum sen kaç yasındasın ?
Bende çok memnun oldum canım
Aaaa neden ki kuzuyok canım bizimkilerin Ekime kadar kitli çarşıları toplam 2 aydır kitli kalmış olacak yani
aman kuzum sorma bir kişi için çok kişinin başı yandı öyle diyeyim bizimki de nasibini aldı anlayacağın, neyseki 2 haftamız kaldı sadece o yüzden rahatım :)Ahhh ahhh bazen anlamiyor degilim cunku Benim baba 2sene askerlik yuzunden nisanli kalmislar baya zirlanmislar:/ Tatlim napalim nasibimiz bu bizimde
23 yasimdayim canim :))
Aaaa neden ki kuzu
Zaten o bir kişiler yok mu her yerde varlar kuzuaman kuzum sorma bir kişi için çok kişinin başı yandı öyle diyeyim bizimki de nasibini aldı anlayacağın, neyseki 2 haftamız kaldı sadece o yüzden rahatım :)
Ahhh ahhh bazen anlamiyor degilim cunku Benim baba 2sene askerlik yuzunden nisanli kalmislar baya zirlanmislar:/ Tatlim napalim nasibimiz bu bizimde
23 yasimdayim canim :))
Aaaa neden ki kuzu
Öyle tabi tatlım orasuda :) karışan görüşen olduğu için o dönemlerde demiştim tatlımAma bu şeklde de zor cnm her şeklde beklyruz sonuç olarak
Öyle tabi tatlım orasuda :) karışan görüşen olduğu için o dönemlerde demiştim tatlım
amiiin, zaten hasta olmuş ya kuzucuğum benim kıyamamZaten o bir kişiler yok mu her yerde varlar kuzuAllah yardımcıları olsun inşallah tatlım
O konuda çok haklsn işte cnm bzm daha bişey olmadığı halde oldu öyle bi muhabbet annem hemn al attı daha bişey yok kızamassnz diye
amiiin, zaten hasta olmuş ya kuzucuğum benim kıyamam
Evet gidecek.. Mutlu son için bekliyorum inşallah :):):)
Aynen bebegim bak dagitima geldi geri gonderdigimde cok kotuydu simdi biraz alistim telefonumuzda var ona sukur ediyoruz :)izne gelmemesi de bir yandan iyi bir yandan kötü işte ama olsun bak 20 gün azalmış şafak olumlu tarafından bakalım kuzu biz de yapıcak bir şey yok madem :)
Senin anne girişken ne güzel :))) iyi yapmış canım gözleri korksun erkek tarafının :))))
Ben suan askerden sonraki surece merak ediyorum nasil olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?