2014 Yarenleri! :)

iyilik yavrum klasik Pazar ev keyfiii yaşasın haftasonu

:) aynen kuzum benim =) bizim asker ailesi ile konuşuyor bende fırsattan istifade foruma koştum

Evet canm başladı gelgitler.. çıkışı tarihimzde belli oldu ya günler hiç bitmiyoo

Güzel gelgitler.. Allah'ım tez zamanda kavuştursun su gibi aksın zaman size.. İnşallah bu duruumları bizde yaşarızzz $:216

çarşıda sanırım kuzum senin askerin oh iyi yapmışsın vlla

Amiin Canm inşallah hepimiz o biten günü sağlıkla görelim

çarşıda sanırım kuzum senin askerin oh iyi yapmışsın vlla

Evet tatlım senin asker nezaman çarşıya çıkıyor belli bir günü var mı bizim her hafta değişiyorda..

Amiin Canm inşallah hepimiz o biten günü sağlıkla görelim

AMİNNN inşAllah tatlım biz sanırım daha önce tanışmadık Sözlü müsün nişanlı mı kendini azıcık tanıtır mısın canım

Aynen tatlm tanışmadık. Adım tuğba İzmiliyim 5 yıldır sevgiliyiz aileler biliyo fln ama resmi bişey yapmadık henüz.. Nisanda sevdiceğim izindeyken ilk defa babasıyla eniştelerle birlikte bize geldiler çay kahve içmeye babalrmz ilk ozmn tanıştı
Kısmetse askerlk bitince isteme olucak canm :)
Sizde durumlar nasıl ??

Memnun oldum tatlım :) çok sevindim senin adına.. Benim adımda Füsun. Istanbul'da oturuyorm bizde 1,5 seneden beri sevgiliyiz size göre çok çok yeni sayılırız :)) Erkek arkadaşımın ailesi beni biliyordu. Askere gitmeden önce birşeyler olsun istedi ama benim baba istemedi askerden sonraya bıraktı. Bizim de isteme askerdn sonra olacak inşallah :) bu arada kaç yaşındasın?

Ah ah o babalar askerliğe takıyo malesef benm babamda aynısını dedi
Ben 21 yaşndayım Füsuncum sen kaç yasındasın ?
Bende çok memnun oldum canım

yok canım bizimkilerin Ekime kadar kitli çarşıları toplam 2 aydır kitli kalmış olacak yani

Ah ah o babalar askerliğe takıyo malesef benm babamda aynısını dedi
Ben 21 yaşndayım Füsuncum sen kaç yasındasın ?
Bende çok memnun oldum canım
Ahhh ahhh bazen anlamiyor degilim cunku Benim baba 2sene askerlik yuzunden nisanli kalmislar baya zirlanmislar:/ Tatlim napalim nasibimiz bu bizimde
23 yasimdayim canim :))
yok canım bizimkilerin Ekime kadar kitli çarşıları toplam 2 aydır kitli kalmış olacak yani
Aaaa neden ki kuzu

Ahhh ahhh bazen anlamiyor degilim cunku Benim baba 2sene askerlik yuzunden nisanli kalmislar baya zirlanmislar:/ Tatlim napalim nasibimiz bu bizimde

Aaaa neden ki kuzu
aman kuzum sorma bir kişi için çok kişinin başı yandı öyle diyeyim bizimki de nasibini aldı anlayacağın, neyseki 2 haftamız kaldı sadece o yüzden rahatım :)

aman kuzum sorma bir kişi için çok kişinin başı yandı öyle diyeyim bizimki de nasibini aldı anlayacağın, neyseki 2 haftamız kaldı sadece o yüzden rahatım :)
Zaten o bir kişiler yok mu her yerde varlar kuzu Allah yardımcıları olsun inşallah tatlım

Aaaa neden ki kuzu

Ama bu şeklde de zor cnm her şeklde beklyruz sonuç olarak

O konuda çok haklsn işte cnm bzm daha bişey olmadığı halde oldu öyle bi muhabbet annem hemn al attı daha bişey yok kızamassnz diye

Senin anne girişken ne güzel :))) iyi yapmış canım gözleri korksun erkek tarafının :))))
Ben suan askerden sonraki surece merak ediyorum nasil olacak diye

amiiin, zaten hasta olmuş ya kuzucuğum benim kıyamam

Oyy yaa gecmis Olsun kuzu aman dikkat etsin dicem de orada ne haldeler Allah bilir mevsimsel degisikliklerden kaynaklidir heralde
Evet gidecek.. Mutlu son için bekliyorum inşallah :):):)

Gozunuz aydin :)) darisi basimiza insallah canim :)

izne gelmemesi de bir yandan iyi bir yandan kötü işte ama olsun bak 20 gün azalmış şafak olumlu tarafından bakalım kuzu biz de yapıcak bir şey yok madem :)
Aynen bebegim bak dagitima geldi geri gonderdigimde cok kotuydu simdi biraz alistim telefonumuzda var ona sukur ediyoruz :)

Senin anne girişken ne güzel :))) iyi yapmış canım gözleri korksun erkek tarafının :))))
Ben suan askerden sonraki surece merak ediyorum nasil olacak diye

Valla ttlm öyle olması lazım bn başta arama fln dedim anneme ama çok üzmüştü beni babası aramysun gelmiyosun faln arka arkaya kzdı gibi oldu bana annemde uzaktydı o ara annm gelnce anlatrken ağladım bile niye bana byle diyo gibisinden oda kaynvaldyi bi aradı eşinz ndn byle demiş şuan gelp gitmemesi norml değlmi fln dye halası bile telfnda üzülme kzm bn kzdm abime dedi iyi oldu sahpsiz bellemsnler bizi
Bak yine sinir oldum anltrken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…