- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
kesinlikle katılıyorumm benim için de geçerli aynı şeyy hey gidi askerlik
Kızlar napıyosunz nasl geçiyo günler
e öyle kuzu cidden yalan değilkiiiBuyuduk Sanki he pofiiii
Merhabaa
iyi kuzucumm seni çoook uzun süredir göremiyoruz buralarda, iyi gidiyor Allaha şükür plakalar nasıl gidiyorKızlar napıyosunz nasl geçiyo günler
Merhaba canımMerhabaa
Valla zar zor gidiyo işte ttlmiyi kuzucumm seni çoook uzun süredir göremiyoruz buralarda, iyi gidiyor Allaha şükür plakalar nasıl gidiyor
hahah iyi yapmışsın ya ben hep buralardayımMerhaba canım
Valla zar zor gidiyo işte ttlmYaa site değişti ya arkadaşlarn aktivetelrnden buldm burayı Özledim vlla insan alışıyo bi süre snra birbirine özlüyo
Canim biz izni dustuk oyke sayiyoruz cunku izne gelmeyecek gelemeyecek daha dogrusu albay soforu albayda izne gonderemem artik dedi oyle olunca 20 gun dustuk safagimiz 218 suanda bizde 199 a dusmeyi hayal ediyoruz :)bildiğin gibi kuzum ya şafak oldu 235 görüşmeyelibu iyi yanı git gide özlem artıyor bu da zor yanı onun dışında iş güç devam, özletme kendini ya biz buralardayız gel sık sık, ama pano olmaması cidden kötü
hahah iyi yapmışsın ya ben hep buralardayımalışılmaz mı sen iyisin yine bitti sayılır şafak
Canım ne bitmesi ya o kadar zor ilerliyo ki anlatamam şafağın en zor günleri bu plakalar gıdım gıdım bile gitmiyo
e öyle kuzu cidden yalan değilkiiibüyüdük büyüdük askerlikle büyüdükk
Merhaba canım
Valla zar zor gidiyo işte ttlmYaa site değişti ya arkadaşlarn aktivetelrnden buldm burayı Özledim vlla insan alışıyo bi süre snra birbirine özlüyo
:'( yüzden geri çok çabuk düşücek hiç anlamazsın demişlerdi.
izne gelmemesi de bir yandan iyi bir yandan kötü işte ama olsun bak 20 gün azalmış şafak olumlu tarafından bakalım kuzu biz de yapıcak bir şey yok madem :)Canim biz izni dustuk oyke sayiyoruz cunku izne gelmeyecek gelemeyecek daha dogrusu albay soforu albayda izne gonderemem artik dedi oyle olunca 20 gun dustuk safagimiz 218 suanda bizde 199 a dusmeyi hayal ediyoruz :)
günaydınn bebeğiimm nasılsınnn?Evet tatlimGunaydin canimm bu arada
Nasilsin tatlim
Merhaba canim
bize göre bitmiş sayılır canım o günlere gelince belki ben de aynı şeyi söyleyeceğim ama şuan için bana geçmiyor falan deme lütfenCanım ne bitmesi ya o kadar zor ilerliyo ki anlatamam şafağın en zor günleri bu plakalar gıdım gıdım bile gitmiyo
:'( yüzden geri çok çabuk düşücek hiç anlamazsın demişlerdi.
bize göre bitmiş sayılır canım o günlere gelince belki ben de aynı şeyi söyleyeceğim ama şuan için bana geçmiyor falan deme lütfen
aynen canımcım haklısın katılıyorum sanaCanım belki herkese göre farklıdır bende üstlerime oo bitti sizin diydum ama herkes aşamdan geçiyo işte geçip görüyo..
Herkes ruh haline göre kimi zaman daralıyo kimi zman umut doluyo bilemeyz ki
aynen canımcım haklısın katılıyorum sanaöyle böyle derken hayırlısıyla bitecek Allahın izniyle
günaydınn bebeğiimm nasılsınnn?
İyiym canm sen naslsın bakalım
iyilik yavrum klasik Pazar ev keyfiii yaşasın haftasonuİyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
İyiyim çok şükür tatlım :) sanırım seni şafak baya sıkıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?