2014 Yarenleri! :)

Merhaba canım

Valla zar zor gidiyo işte ttlm Yaa site değişti ya arkadaşlarn aktivetelrnden buldm burayı Özledim vlla insan alışıyo bi süre snra birbirine özlüyo
hahah iyi yapmışsın ya ben hep buralardayım alışılmaz mı sen iyisin yine bitti sayılır şafak

Canim biz izni dustuk oyke sayiyoruz cunku izne gelmeyecek gelemeyecek daha dogrusu albay soforu albayda izne gonderemem artik dedi oyle olunca 20 gun dustuk safagimiz 218 suanda bizde 199 a dusmeyi hayal ediyoruz :)

e öyle kuzu cidden yalan değilkiii büyüdük büyüdük askerlikle büyüdükk

Evet tatlim Gunaydin canimm bu arada

Merhaba canım

Valla zar zor gidiyo işte ttlm Yaa site değişti ya arkadaşlarn aktivetelrnden buldm burayı Özledim vlla insan alışıyo bi süre snra birbirine özlüyo

Nasilsin tatlim

:'( yüzden geri çok çabuk düşücek hiç anlamazsın demişlerdi.

Merhaba canim

Canim biz izni dustuk oyke sayiyoruz cunku izne gelmeyecek gelemeyecek daha dogrusu albay soforu albayda izne gonderemem artik dedi oyle olunca 20 gun dustuk safagimiz 218 suanda bizde 199 a dusmeyi hayal ediyoruz :)
izne gelmemesi de bir yandan iyi bir yandan kötü işte ama olsun bak 20 gün azalmış şafak olumlu tarafından bakalım kuzu biz de yapıcak bir şey yok madem :)

Canım ne bitmesi ya o kadar zor ilerliyo ki anlatamam şafağın en zor günleri bu plakalar gıdım gıdım bile gitmiyo
bize göre bitmiş sayılır canım o günlere gelince belki ben de aynı şeyi söyleyeceğim ama şuan için bana geçmiyor falan deme lütfen

:'( yüzden geri çok çabuk düşücek hiç anlamazsın demişlerdi.

Canım şöyle diyim ben 60 lara kadr faln evet güzel ilerlediğini hissettim ama sonrası tıkandı .. Öyle bi an geliyoki bitmicek ya diyorum telefnda ağlıyrum gel artık lütfen diye onunda elinde değilki son sıkıştrması işte cnm Allah yardmcmz olsn biterlm artık

bize göre bitmiş sayılır canım o günlere gelince belki ben de aynı şeyi söyleyeceğim ama şuan için bana geçmiyor falan deme lütfen

Canım belki herkese göre farklıdır bende üstlerime oo bitti sizin diydum ama herkes aşamdan geçiyo işte geçip görüyo..
Herkes ruh haline göre kimi zaman daralıyo kimi zman umut doluyo bilemeyz ki

Canım belki herkese göre farklıdır bende üstlerime oo bitti sizin diydum ama herkes aşamdan geçiyo işte geçip görüyo..
Herkes ruh haline göre kimi zaman daralıyo kimi zman umut doluyo bilemeyz ki
aynen canımcım haklısın katılıyorum sana öyle böyle derken hayırlısıyla bitecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…