Hmmm anladım canm demek ki 94/2 giden yokbilmem ki canımsnapayım canım koşturmaca kafam meşguliyetten kurtulamadı hala iş güç sen neler yapıyosun
hahaha heraldeHmmm anladım canm demek ki 94/2 giden yok
Oyy kıyamam ya sana :/
O konuda biraz rahatım sanırsm kuzu ama bende böyle meşgul olsam ne güzel geçer zaman
hahaha heraldeya zaman geçiyor ona lafım yokta yorgunluk mahfediyor adamı
maşallah ki ne maşallah sorma gitsin.. her dakika formundalar her biri
Çocukların maşallahı var demek ki kuzumTatlı yorgunluklar ne güzel
Ayyy Tatlim masallah :) meslek mi degistirsem nemaşallah ki ne maşallah sorma gitsin.. her dakika formundalar her biriama can onlar yaa evlaatt♥
tavsiye ederim canımcımAyyy Tatlim masallah :) meslek mi degistirsem ne
Baldir tabi Melek Melek :)
Askerin nasil iyi mi :)
tavsiye ederim canımcımAllahıma binlerce kez şükür iyii, keyfimiz yerinde şu sıralarr sizin nasıll?
Kizlar kimse yok muu
daimi nişanlıdan müstakbel sözlüye merhabalarrr♥Günaydıııın
Topiğin müstakbel sözlüsü geldiii
bebeğiiim nerelerdesin hoşgeldiinKizlar kimse yok muu
hmmYa canm bilmiyormçünkü önceden yani acemiken daha sık arardı şimdi eğitim sahasına gittik deyip günde 2kere arıyor sanırım ben çoook özledim (((
Merhaba ben varım :)
canımm burdayım ama kk da şafak tablomuz yokya gıcık oldum giresim gelmiyo yada giriyorum hep yorum yazmıyorum nedense ne var ne yok bakalımm görüşmeyelibebeğiiim nerelerdesin hoşgeldiinben varıım
Canımmm, artık resmen sözlü oldum sanırım ben
daimi nişanlıdan müstakbel sözlüye merhabalarrr♥
Aynen kuzum sabırdan başka çaremiz yok :) benim gibi sabırsız birini bile bu askerlik sabırı öğretti :))hmmözlenmez mi be yavrum sabır atlatıcaz inşallah Allahın izniyle♥ ben de bazen çok geriliyorum boğuluyorum sanki ama hep kalbimin bir köşesinde umut, heves güzel günler yakındır sabret gelecek diyor hep motive ediyorum kendimi
hadi Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğiimmm♥Canımmm, artık resmen sözlü oldum sanırım ben
kesinlikle katılıyorumm benim için de geçerli aynı şeyy hey gidi askerlikAynen kuzum sabırdan başka çaremiz yok :) benim gibi sabırsız birini bile bu askerlik sabırı öğretti :))
bildiğin gibi kuzum ya şafak oldu 235 görüşmeyelicanımm burdayım ama kk da şafak tablomuz yokya gıcık oldum giresim gelmiyo yada giriyorum hep yorum yazmıyorum nedense ne var ne yok bakalımm görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?