Valla ttlm öyle olması lazım bn başta arama fln dedim anneme ama çok üzmüştü beni babası aramysun gelmiyosun faln arka arkaya kzdı gibi oldu bana annemde uzaktydı o ara annm gelnce anlatrken ağladım bile niye bana byle diyo gibisinden oda kaynvaldyi bi aradı eşinz ndn byle demiş şuan gelp gitmemesi norml değlmi fln dye halası bile telfnda üzülme kzm bn kzdm abime dedi iyi oldu sahpsiz bellemsnler bizi
Bak yine sinir oldum anltrken
Seni çok sevmişler demk ki hep görmek istiyorlar :) ama annen iyi yapmış tabi. Ramazan'ın annesi telefon ettiğimde diyo ama ben diyorum arada babam duyarsa hoş olmaz diye. Ayyy babam beni keser bir duysa gittiğimi :))))
Sinir olma tatlım seni seviyorlar ondan ondan böyle demeleri :))
Canm tmm sevyolr farkndym bnde seviyrum onları ilk gelnlerym heycnlılar anlyrum ama bn her hafta ararım onları Volkan askere giderken her izin dönüşü yada geldiğinde fln evlerne gttim babamnda haberi var bnlardan ama şuanlk daha fazlasnı beklemsnler ozmn taksydlar yüzüğü askerdn önce dimi ama ben nasl ceremsni çekp rhat olamaysam onlarda byle raht olmasn arkdaş
Hmmm sende haklısın kuzum ne diyim :) işte düşünceler neler bilemediğim için bişi diyemeceğim. Benm baba nisanlılık sürecini uzun tutmamak ve düğünü kısa zamanda yapmak istediği için bizde birşey olmadı. Yoksa erkek tarafına kalsa oho :)) askere gitmeden istiyorlardı söz flan:) askerin nerede askerlik yapıyor canım
Hmm anladm cnm benm babam öyle bişeyde diretmiyo cnm ya ciddileşsin yavaş yavaş olur diyo bakalım
Karsta cnm çook uzakta banaSenn nerede askerin ?
Bizim başta babam askeredn snra dedi .. Tecil olnca 2 yıl gtmedi Volkan e tabi görüşüyruz bululşyruz o arada babam kzdı
ya askere gtsn ya yüzük taklsn dedi O ara durumları iyi değilmş Volkanlarn asker öncesi skntılı olcak dedi konuştular aileler askerdn snraya bırakldı yine ve askere gtti işte byle oldu cnm karştı bzm biraz
Herkesin düşünceleri farklı tabi benim baba istemedi işteAileler öğrendiğinde babam askerlik yok diye istemedi
Benim ki Kütahya'da kuzum asker.. Askerlik oldu mu uzağı yakını hep birBabama göre kız erkek arkadaş olamaz ondan arayı uzatmak istemiyor şuan askerde ya rahat
Tabi gelemiyo diye Allahm yaFüsun çok sevdim ben seni ya konuşmak iyi geldi
Aynen canım gelemiyor diye rahatanca alışır zaten benim evlenme düşünceme
Duygular karşılıklı canımbende seni çok sevdim
Aynen cnm alışsınlar bnm babam alıştı rahatz artık konuşyruz herşeyi faln ama bazen anneme daha küçük bunlar ya o kendi evnde tuğba burda byle devam etsnler diyomuş oldu dedim
KK sayesinde bir sürü dostum oldu seviyorum burayı
Super yaaa masallah Tatlim alistiysaOhoo bizimki de o isigi hala goremedim Allahim insallah alisir
Aynen çok seviyorum bende burayı sayenizde
kızlar ya inanın her haftasonu gitseniz bile yetmiyor bazen karşı tarafaAlışır alışır canım eli mahkum alışcak zaten yarın öbür gün istemeye gelcekler damadım dicek
heralde kuzum bak dün yine arayamadıSenin anne girişken ne güzel :))) iyi yapmış canım gözleri korksun erkek tarafının :))))
Ben suan askerden sonraki surece merak ediyorum nasil olacak diye
Oyy yaagecmis Olsun kuzu aman dikkat etsin dicem de orada ne haldeler Allah bilir mevsimsel degisikliklerden kaynaklidir heralde
Gozunuz aydin :)) darisi basimiza insallah canim:)
kızlar ya inanın her haftasonu gitseniz bile yetmiyor bazen karşı tarafabizden biliyorum kayınvalidem kayınpederim falan gün aşırı ararlar yani öyle kabulleniyorsunuz ki bir süre sonra ben bile özlüyorum sürekli görüştüğüm haberleştiğim halde
kuzucuk şükretmekten başka çaremiz yok ki keşke olsaaaAynen bebegim bak dagitima geldi geri gonderdigimde cok kotuydu simdi biraz alistim telefonumuzda var ona sukur ediyoruz :)
aynen aynenAynen cnm katılıyrum gün aşırı aramaskta haftada 1 ben muhakkak ararım ya da annem beni arar. Öyle alıştım ki cidden özlüyrum bnde merak ediyrum
heralde kuzum bak dün yine arayamadınasıl dikkat etsinler be yavrum, sağol teşekkür ederizz
Vuuuv siz görüşüynuz ben en son 1 ay önce gördm uzağız biz 2 otobüs 1 dolmuşa bnmem gerekiyo şuanlık okdar yol gidememaynen aynenbak geçen Pazar şehirdışındalardı görüşemedik bu Pazarı iple çekiyorum
Alışır alışır canım eli mahkum alışcak zaten yarın öbür gün istemeye gelcekler damadım dicek
heralde kuzum bak dün yine arayamadınasıl dikkat etsinler be yavrum, sağol teşekkür ederizz
Zeki müren bizi göremez ama biz o günleri görücez Allahın izniyleahhh ahhh görebilirz inşallah o günleriiiiZeki Müren'de bizi görecek mi
Zeki müren bizi göremez ama biz o günleri görücez Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?