2014 Yarenleri! :)

Bu zamana kadar olmamış tatlım inşallah bu saatten sonrada olmaz inşallah konuştuğunuza çok sevindim canım şafak sıkıştırmaları hep bunlar
İnşallah canım sağol .Aynen öyle ama şimdi 30lara indm diye mutluym 35e gelnce bunalm başlcak 20lere kadar

aradık dün akşam askeriyeyi kuzucukk, konuştuk yarım saate kadar hala hasta ya belli ilaç falan kullanıyormuş işte umarım hemencecik düzelir sevdiğim ya o kadar halsiz ve neşesizdi ki böyle ara ara güldü bana sataşmalar falan nasıl iyi geldi bana da

İnşallah canım sağol .Aynen öyle ama şimdi 30lara indm diye mutluym 35e gelnce bunalm başlcak 20lere kadar

ahhh ahhh kuzu inşallah o günleri bizde yaşarız
Ee çeyiz işi falan nasıl gidiyor :)

Çok geçmiş olsun canım İnşallah hemen düzelir de senin yüzünde güler tatlım :*

teşekkür ederiiiz, inşallah bebeğim yaa dün akşam konuştuk yine ankesörlüyü aradık tesadüf ya benim askerim açtı telefonu tam seni arıyordum dediii tesadüf işte öylelikle 1 saate yakın konuştuk :)) daha keyifliydi daha iyiydi sanki dolayısıyla şuan ben de uçuyorum mutluluktan çok şükür Allahımaaa :)

Cok sevindim canim kalpler karsilikliymis desene :) biZde de Cok oluyor o durum:) cook sukur gercekten halimize :)

kızlar günaydınnnn nasılsınızz?

Gunaydin canimmm erkencisin bugun Tatlim :)

Şafaklar bitmeye mahkumdur ttlm bitecek elbet
Çeyiz işleri tam gaz devam tarlm durmak yok

Gunaydin bebegim ameliyat oldum bogazim da iltahaplandi yatiorum sen nasilsin cnm hafta sonu erken uyanmissin
aa geçmiş olsun tatlım, veli toplantımız vardı da o yüzden erkenciydim kuzum kalktım erkenden gittim sınıftaki işlerimi falan hallettim. bir de dün akşam 8 buçukta uyuyunca ister istemez erkenden kalkılıyor

Şafaklar bitmeye mahkumdur ttlm bitecek elbet
Çeyiz işleri tam gaz devam tarlm durmak yok
Aynen kuzu
Neler yapıyorsun çeyiz için :) sende söz nişan var mıydı kuzu?
veli toplantımız vardı canım erkenden kalktım bir de dün akşam çok erken uyumuştum o yüzden erkenciyim evet

Anladm tatlım erken kalkan yol alır kuzu :)

Aynen kuzu
Neler yapıyorsun çeyiz için :) sende söz nişan var mıydı kuzu?

Anladm tatlım erken kalkan yol alır kuzu :)

Askerden snra olcak inş isteme söz canm :)
Valla çeyiz hem alıyorum evde yer kalmadı Hemde kendim yapıyrum nakış kurslarına gittim ben bişeyler yapıyrum işte :)
Sende varmı hazrlklar söz nişan ne durumdasınız ??

Aynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallah Babam olmaz dedi askerden once diye sevdicekte gitti iste :) haftasonu aldım bende birşeyler yine annem diyor yeter artık diye
hahay aynen tatlım ne var ne yok bakalım
Iyi canm nolsun bu aralar çok canım sıkılıyor nedensiz kendi bedenime sığamıyorum
239 gün nevşehir merkez

Merhabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…