- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
İnşallah canım sağol .Aynen öyle ama şimdi 30lara indm diye mutluymBu zamana kadar olmamış tatlım inşallah bu saatten sonrada olmaz inşallahkonuştuğunuza çok sevindim canım şafak sıkıştırmaları hep bunlar
aradık dün akşam askeriyeyi kuzucukk, konuştuk yarım saate kadarIyiyim bende çok şükür iç güveysinden hallice işte :) oyyy kuzum kıyamamkoşuşturmaktan fırsat bulamamıştır tel kullanabiliyor mu?
( tatlım Sıkma canını dicemde olmayacak bilirim dağıtma askerler gidiyor ya onlarla uğraşmaktan arayamıyordur kuzu üzülme bende napiim iyiyim çok şükür işte iç güveysinden hallice :)
İnşallah canım sağol .Aynen öyle ama şimdi 30lara indm diye mutluym35e gelnce bunalm başlcak 20lere kadar
aradık dün akşam askeriyeyi kuzucukk, konuştuk yarım saate kadarhala hasta ya belli ilaç falan kullanıyormuş işte umarım hemencecik düzelir sevdiğim ya o kadar halsiz ve neşesizdi ki böyle ara ara güldü bana sataşmalar falan nasıl iyi geldi bana da
teşekkür ederiiiz, inşallah bebeğim yaa dün akşam konuştuk yine ankesörlüyü aradık tesadüf ya benim askerim açtı telefonu tam seni arıyordum dediii tesadüf işte öylelikle 1 saate yakın konuştuk :)) daha keyifliydi daha iyiydi sanki dolayısıyla şuan ben de uçuyorum mutluluktanahhh ahhh kuzu inşallah o günleri bizde yaşarız
Ee çeyiz işi falan nasıl gidiyor :)
Çok geçmiş olsun canımİnşallah hemen düzelir de senin yüzünde güler tatlım :*
teşekkür ederiiiz, inşallah bebeğim yaa dün akşam konuştuk yine ankesörlüyü aradık tesadüf ya benim askerim açtı telefonu tam seni arıyordum dediii tesadüf işte öylelikle 1 saate yakın konuştuk :)) daha keyifliydi daha iyiydi sanki dolayısıyla şuan ben de uçuyorum mutluluktançok şükür Allahımaaa :)
kızlar günaydınnnn nasılsınızz?
Gunaydin bebegim ameliyat oldum bogazim da iltahaplandi yatiorum sen nasilsin cnm hafta sonu erken uyanmissinkızlar günaydınnnn nasılsınızz?
Şafaklar bitmeye mahkumdur ttlm bitecek elbetahhh ahhh kuzu inşallah o günleri bizde yaşarız
Ee çeyiz işi falan nasıl gidiyor :)
Çok geçmiş olsun canımİnşallah hemen düzelir de senin yüzünde güler tatlım :*
aa geçmiş olsun tatlım, veli toplantımız vardı da o yüzden erkenciydim kuzum kalktım erkenden gittim sınıftaki işlerimi falan hallettim. bir de dün akşam 8 buçukta uyuyunca ister istemez erkenden kalkılıyorGunaydin bebegim ameliyat oldum bogazim da iltahaplandi yatiorum sen nasilsin cnm hafta sonu erken uyanmissin
veli toplantımız vardı canım erkenden kalktım bir de dün akşam çok erken uyumuştum o yüzden erkenciyim evetCok sevindim canimkalpler karsilikliymis desene :) biZde de Cok oluyor o durum:) cook sukur gercekten halimize :)
Gunaydin canimmmerkencisin bugun Tatlim :)
Aynen kuzuŞafaklar bitmeye mahkumdur ttlm bitecek elbet
Çeyiz işleri tam gaz devam tarlm durmak yok
veli toplantımız vardı canım erkenden kalktım bir de dün akşam çok erken uyumuştum o yüzden erkenciyim evet
Aynen kuzu
Neler yapıyorsun çeyiz için :) sende söz nişan var mıydı kuzu?
Anladm tatlımerken kalkan yol alır kuzu :)
hahay aynen tatlım ne var ne yok bakalımAynen kuzu
Neler yapıyorsun çeyiz için :) sende söz nişan var mıydı kuzu?
Anladm tatlımerken kalkan yol alır kuzu :)
hayırlı teskereler canım hoşgeldin:)239 gün nevşehir merkez
amin canım inşallah hepimizinkilere :) hoşbuldumhayırlı teskereler canım hoşgeldin:)
Aynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallahAskerden snra olcak inş isteme söz canm :)
Valla çeyiz hem alıyorum evde yer kalmadıHemde kendim yapıyrum nakış kurslarına gittim ben bişeyler yapıyrum işte :)
Sende varmı hazrlklar söz nişan ne durumdasınız ??
Iyi canm nolsun bu aralar çok canım sıkılıyor nedensizhahay aynen tatlım ne var ne yok bakalım
239 gün nevşehir merkez
merhabaaa:)Kizlaaaaar kac aydir girmiyordum. Geldim ama yine sonunda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?