- 21 Eylül 2014
- 86
- 9
- 13
- 34
merhaba :)Aynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallahBabam olmaz dedi askerden once diye sevdicekte gitti iste :) haftasonu aldım bende birşeyler yine annem diyor yeter artık diye
Iyi canm nolsun bu aralar çok canım sıkılıyor nedensizkendi bedenime sığamıyorum
Merhabaaaa
Annelerimiz hep yeter diyo zaten ama haklılar evde yer kalmadı yahuAynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallahBabam olmaz dedi askerden once diye sevdicekte gitti iste :) haftasonu aldım bende birşeyler yine annem diyor yeter artık diye
Kizlaaaaar kac aydir girmiyordum. Geldim ama yine sonunda :))))
merhaba :)
Annelerimiz hep yeter diyo zaten ama haklılar evde yer kalmadı yahu
Hahahhaaynen haklılar evin içinde evcik var neredeyse
iyiyim tşkler siz :)Merhaba
Mutella çok sevindim adın :) Allah Devamını erdirsin inşallah :) darısı başımaaa
Nasilsiniz :)
Hahahhaaynen haklılar evin içinde evcik var neredeyse
hepimizin oluyor öyle zamanları kuzucum ama böyle olmak bize yakışmıyor bize sabırlı ve umutlu olmak düşüyorr :)Aynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallahBabam olmaz dedi askerden once diye sevdicekte gitti iste :) haftasonu aldım bende birşeyler yine annem diyor yeter artık diye
Iyi canm nolsun bu aralar çok canım sıkılıyor nedensizkendi bedenime sığamıyorum
Merhabaaaa
merhaba canım hoşgeldiin :)Kizlaaaaar kac aydir girmiyordum. Geldim ama yine sonunda :))))
aman da amaaan benim kuzucuğum nişanlanmış mı
Eveeeet, sen gittiğin için malum yerden, fotoğrafları da göremedin tabiaman da amaaan benim kuzucuğum nişanlanmış mıçok sevindimm hayatım Allah tamamına erdirsin♥
ne güzel bizimkide geldi ama görüşemiyoruz off deli olcam ben zaten izine gelmesinden bıkmış durumdayım akrabalar rahat bırakmıyo en azından askerde rahat rahat konuşuyoruzEee kizlar anlattin kac aydir giremiyordum. Vallaha bende yeni geldim tatilden benim askerde geldi benim icin 16 gün cok güzel bir tatil gecirdik onunla. Bizim tatil yerimiz zaten onun yasadigi yer ondan bulusmamiz hic sorun olmadi. Cokkkk güzeldi kizlar. Allah nasip ederse ocakta tekrar bi 6 günlük tatili var yine görüsücezzzzz :)))))
ne güzel bizimkide geldi ama görüşemiyoruz off deli olcam ben zaten izine gelmesinden bıkmış durumdayım akrabalar rahat bırakmıyo en azından askerde rahat rahat konuşuyoruz
askeriyedeyken mi soğuk davranıyor canım yoksa şuan geldi ya şimdi mi soğuk davranıyor?ben ankaradayım o istanbulda şu an iznin başında 3 gün görüştük ama bir aydır evde ve görüşemedik 5inde teslim olacak ve görüşüp görüşmeyeceğimiz net değilzaten aklım karışık çok soğuk davranıyo diye bide görüşmeyince deli oluyorum
günaydın diyemiyorum malesef anca gördüm mesajını canım ama merhabaGünaYdin kizlaaaaar :)
evettt maleseff.. nasip canım belki bir gün gelirsem görürümEveeeet, sen gittiğin için malum yerden, fotoğrafları da göremedin tabi
inşallah canım sevindim senin adına, şafak kaç? :)Eee kizlar anlattin kac aydir giremiyordum. Vallaha bende yeni geldim tatilden benim askerde geldi benim icin 16 gün cok güzel bir tatil gecirdik onunla. Bizim tatil yerimiz zaten onun yasadigi yer ondan bulusmamiz hic sorun olmadi. Cokkkk güzeldi kizlar. Allah nasip ederse ocakta tekrar bi 6 günlük tatili var yine görüsücezzzzz :)))))
şu an soğuk şu 10 gündür soğuk bitsin mi istiyosun diyorum asla diyo kaybetmekden korkmuyomusun diyorum saçmalama olur mu diyo ne oldu o zaman diyorum bilmiyorum diyo. aile ile de sıkıntılı maddi de sıkıntılı sağlık yönünden de sıkıntılı ama ben artık dayanamıyorum kiaskeriyedeyken mi soğuk davranıyor canım yoksa şuan geldi ya şimdi mi soğuk davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?