2014 Yarenleri! :)

merhaba :)

Aynen kuzum bizimde askerden sonra olacak nasipse insallah Babam olmaz dedi askerden once diye sevdicekte gitti iste :) haftasonu aldım bende birşeyler yine annem diyor yeter artık diye
Annelerimiz hep yeter diyo zaten ama haklılar evde yer kalmadı yahu

Kizlaaaaar kac aydir girmiyordum. Geldim ama yine sonunda :))))

Merhaba

Mutella çok sevindim adın :) Allah Devamını erdirsin inşallah :) darısı başımaaa

Nasilsiniz :)
Annelerimiz hep yeter diyo zaten ama haklılar evde yer kalmadı yahu

Hahahha aynen haklılar evin içinde evcik var neredeyse

hepimizin oluyor öyle zamanları kuzucum ama böyle olmak bize yakışmıyor bize sabırlı ve umutlu olmak düşüyorr :)

Eee kizlar anlattin kac aydir giremiyordum. Vallaha bende yeni geldim tatilden benim askerde geldi benim icin 16 gün cok güzel bir tatil gecirdik onunla. Bizim tatil yerimiz zaten onun yasadigi yer ondan bulusmamiz hic sorun olmadi. Cokkkk güzeldi kizlar. Allah nasip ederse ocakta tekrar bi 6 günlük tatili var yine görüsücezzzzz :)))))

ne güzel bizimkide geldi ama görüşemiyoruz off deli olcam ben zaten izine gelmesinden bıkmış durumdayım akrabalar rahat bırakmıyo en azından askerde rahat rahat konuşuyoruz

ben ankaradayım o istanbulda şu an iznin başında 3 gün görüştük ama bir aydır evde ve görüşemedik 5inde teslim olacak ve görüşüp görüşmeyeceğimiz net değil zaten aklım karışık çok soğuk davranıyo diye bide görüşmeyince deli oluyorum

askeriyedeyken mi soğuk davranıyor canım yoksa şuan geldi ya şimdi mi soğuk davranıyor?

inşallah canım sevindim senin adına, şafak kaç? :)

şu an soğuk şu 10 gündür soğuk bitsin mi istiyosun diyorum asla diyo kaybetmekden korkmuyomusun diyorum saçmalama olur mu diyo ne oldu o zaman diyorum bilmiyorum diyo. aile ile de sıkıntılı maddi de sıkıntılı sağlık yönünden de sıkıntılı ama ben artık dayanamıyorum ki

askeriyedeyken mi soğuk davranıyor canım yoksa şuan geldi ya şimdi mi soğuk davranıyor?
şu an soğuk şu 10 gündür soğuk bitsin mi istiyosun diyorum asla diyo kaybetmekden korkmuyomusun diyorum saçmalama olur mu diyo ne oldu o zaman diyorum bilmiyorum diyo. aile ile de sıkıntılı maddi de sıkıntılı sağlık yönünden de sıkıntılı ama ben artık dayanamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…