2014 Yarenleri! :)

bu kadar sıkıntılıysa hak vermek lazım değil mi canım? ister istemez sana da yansıtıyor demek ki senin de üzüldüğünü bunaldığını hissedince muhtemelen o da düzelmeyi deneyecektir ama sen ondan sakın desteğini esirgeme en çok buna ihtiyacı var emin ol..

üstüme gelme bunaltma diyo bu çok zoruma gidiyo zaten canım yoksa ben sonuna kadar destek olurum ama beni geri itmesi kötü davranması üzüyo

üstüme gelme bunaltma diyo bu çok zoruma gidiyo zaten canım yoksa ben sonuna kadar destek olurum ama beni geri itmesi kötü davranması üzüyo
anladım canım tabi bu kadar ağır bir dille duygularını ifade etmesi seni çok üzüyor bir ara biz de bu duruma benzer bir şey yaşamıştıkta çok zor

) Aynen kuzu :) eee ne var ne yok :)

Çok şükür iyiyim :)
Şafak kaç acaba?

Aynen aynen kuzu :) eee naslsın bayafan beri yoksun
şuan çok iyiyim kuzum kayıplarda olduğum sürece biraz keyifsiz ve yoğundum ama şuan çoook şükür ki iyiyiim :) senden naber? :)

) Aynen kuzu :) eee ne var ne yok :)

Çok şükür iyiyim :)
Şafak kaç acaba?

Aynen aynen kuzu :) eee naslsın bayafan beri yoksun

Şuan iyi değilm cnm ya benm sevdicek zar zor msj attı komutanlardan biri intihar etmiş bi sürü komutan toplnmş bölüğü moralm bozuk

sevdiğimde düzelmeye dimi :) inşallah dediğin gibi olur

Asker Psikolojisi canim Cok takilma bu Ara he de Gec yapacak birseyimiz yokki Olur olur :)

şuan çok iyiyim kuzum kayıplarda olduğum sürece biraz keyifsiz ve yoğundum ama şuan çoook şükür ki iyiyiim :) senden naber? :)

Keyif siz olma canim bende iyyim canm Cok Sukur bu gunume:)

Şuan iyi değilm cnm ya benm sevdicek zar zor msj attı komutanlardan biri intihar etmiş bi sürü komutan toplnmş bölüğü moralm bozuk

( Off yaa bir kotu oldum Ben kuzu sebebi ne ki acaba

O da gecer insallah canim benim :)

Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…