bu kadar sıkıntılıysa hak vermek lazım değil mi canım? ister istemez sana da yansıtıyor demek ki senin de üzüldüğünü bunaldığını hissedince muhtemelen o da düzelmeyi deneyecektir ama sen ondan sakın desteğini esirgeme en çok buna ihtiyacı var emin ol..şu an soğuk şu 10 gündür soğuk bitsin mi istiyosun diyorum asla diyo kaybetmekden korkmuyomusun diyorum saçmalama olur mu diyo ne oldu o zaman diyorum bilmiyorum diyo. aile ile de sıkıntılı maddi de sıkıntılı sağlık yönünden de sıkıntılı ama ben artık dayanamıyorum ki
üstüme gelme bunaltma diyo bu çok zoruma gidiyo zaten canım yoksa ben sonuna kadar destek olurum ama beni geri itmesi kötü davranması üzüyobu kadar sıkıntılıysa hak vermek lazım değil mi canım? ister istemez sana da yansıtıyor demek ki senin de üzüldüğünü bunaldığını hissedince muhtemelen o da düzelmeyi deneyecektir ama sen ondan sakın desteğini esirgeme en çok buna ihtiyacı var emin ol..
Kesinlikle öyle heryerde yok koli yok battaniye kutu kutu kutu
Çok şükür iyiyim :)iyiyim tşkler siz :)
hepimizin oluyor öyle zamanları kuzucum ama böyle olmak bize yakışmıyor bize sabırlı ve umutlu olmak düşüyorr :)
236 malesef) Aynen kuzu :) eee ne var ne yok :)
Çok şükür iyiyim :)
Şafak kaç acaba?
Aynen aynen kuzu :) eee naslsın bayafan beri yoksun
236 malesef
Safak 197 canim seninki? :)inşallah canım sevindim senin adına, şafak kaç? :)
sevdiğimde düzelmeye dimi :) inşallah dediğin gibi olurGeçer canm asma yüzünü.. Günler geçmeye mahkum çünkü :)
anladım canım tabi bu kadar ağır bir dille duygularını ifade etmesi seni çok üzüyor bir ara biz de bu duruma benzer bir şey yaşamıştıkta çok zorüstüme gelme bunaltma diyo bu çok zoruma gidiyo zaten canım yoksa ben sonuna kadar destek olurum ama beni geri itmesi kötü davranması üzüyo
şuan çok iyiyim kuzum) Aynen kuzu :) eee ne var ne yok :)
Şafak kaç acaba?
maşallah canım 100lere dusmussunuz 223 bizim :)Safak 197 canim seninki? :)
) Aynen kuzu :) eee ne var ne yok :)
Şafak kaç acaba?
O da gecer insallah canim benim :)maşallah canım 100lere dusmussunuz 223 bizim :)
sevdiğimde düzelmeye dimi :) inşallah dediğin gibi olur
şuan çok iyiyim kuzumkayıplarda olduğum sürece biraz keyifsiz ve yoğundum ama şuan çoook şükür ki iyiyiim :) senden naber? :)
Şuan iyi değilm cnm ya benm sevdicek zar zor msj attı komutanlardan biri intihar etmiş bi sürü komutan toplnmş bölüğü moralm bozuk
O da gecer insallah canim benim :)
Aynen bnde öyle oldum( Off yaa bir kotu oldum Ben kuzu sebebi ne ki acaba
Aynen bnde öyle oldum
Sebebini bilmyrmki anltmadı
Aynen canımanladım kuzu genelde asker görevi yapanlarda çok oluyo nedense intihar olayı
O da gecer insallah canim benim :)
Asker Psikolojisi canim Cok takilma bu Ara he de Gec yapacak birseyimiz yokkiOlur olur :)
Keyif siz olma canimbende iyyim canm Cok Sukur bu gunume:)
aynen canım çok şükür:)
( Off yaa bir kotu oldum Ben kuzu sebebi ne ki acaba
Merhaba
Aynen canım
Merhaba canımEee kizlar napiyonuz bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?