- 21 Eylül 2014
- 86
- 9
- 13
- 34
inşallah caınmmm :)Asker Psikolojisi canim Cok takilma bu Ara he de Gec yapacak birseyimiz yokkiOlur olur :)
Keyif siz olma canimbende iyyim canm Cok Sukur bu gunume:)
( Off yaa bir kotu oldum Ben kuzu sebebi ne ki acaba
Merhaba
İnşallah canm :) nerede oturuyorsun?inşallah caınmmm :)
sonuç ne oldu peki düzeldimi aranız ???anladım canım tabi bu kadar ağır bir dille duygularını ifade etmesi seni çok üzüyor bir ara biz de bu duruma benzer bir şey yaşamıştıkta çok zor
Ankarada öğrenciyim ama gaziantepliyim cnm sen ?İnşallah canm :) nerede oturuyorsun?
aynen canımm çok şükür :) yazmıştım amaNasilsin kuzu :)
Bişi yazmamışsın canm
Merhaba canım
evet canım askere ilk gittği zamanlar bu tarz bir şey olmuştu ama şuan aramızdan su sızmıyor düzene girdi çok şükür♥sonuç ne oldu peki düzeldimi aranız ???
iyilik canım işten geldim yemeğimi yedim çay içiyorum şimdi sen napıyosunEee kizlar napiyonuz bakalim :)
Vallaha bende Simdi tv bakiyom canim ya :)iyilik canım işten geldim yemeğimi yedim çay içiyorum şimdi sen napıyosun
çok şükür canm inşallah bizimde öyle olur sabretmeliyim yani :) şafak kaç peki cnm :)evet canım askere ilk gittği zamanlar bu tarz bir şey olmuştu ama şuan aramızdan su sızmıyor düzene girdi çok şükür♥
Iyidir canim senden naber :)Kizlar gunaydin ben geldimm nasilsiniz :)
kuzum hoşgeldin ben de anca gelebildimKizlar gunaydin ben geldimm nasilsiniz :)
iyi iyi vakit geçirmek maksat kuzuVallaha bende Simdi tv bakiyom canim ya :)
inşallah canım evet biraz sabır, 221 kuzum sizin? :)çok şükür canm inşallah bizimde öyle olur sabretmeliyim yani :) şafak kaç peki cnm :)
Aynen öyle canim ama gecmiyooooo yaiyi iyi vakit geçirmek maksat kuzu
235 canım :)inşallah canım evet biraz sabır, 221 kuzum sizin? :)
He hiç bişi gözükmüyordu da kuzuaynen canımm çok şükür :) yazmıştım ama
Kizlar gunaydin ben geldimm nasilsiniz :)
Ankarada öğrenciyim ama gaziantepliyim cnm sen ?
yaa deme ama öyle, böyle dersen geçmez.. evde misin çalışıyor musun canım yaş kaç tanışalım? :)Aynen öyle canim ama gecmiyooooo ya
iyimiş kuzucum hemen arkamdasın :)) nerdensin yaş kaç kuzucum? :)235
235 canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?