Oh iyi canim benim sevindim bende senin adina. Iyi olduklarini bilelimde oda yetiyor vallaha benimkiside almis Telefonu mesaj'lasip konusuyoruz dünden beri ama bi aksamlari yazabiliyo :)ay kıyamam canım ya iyi haber vermiş bari :/ artık şu 1 aydır falan düzene girdi canım tabi ara ara 1 hafta aramadığı da oluyor veya 3-4 gün ama artık ben de arıyorum askeriyeyi iç ankesörlünün numarasını aldım işte onun müsait olduğu saatleri de biliyorum az çok arıyorum o aramazsa :)
Biter oda canim insallah benimkiside sirnakta.Şafak 122 Şırnak şu son 4 ayda bitsede gelse artık .
edebiyat canımBen çalışıyorum canm malesef kikeşkem öğrenci olsam hangi bolumsun canm
Amiiinnnnn
Salgin var kuzum zaten dikkat Et kendineBayram ystu hasta olma COOOK gecmis Olsun tatlim :*
oh ne güzel canım bizde mesajlaşma yok mesela sadece ankesörlüden araşıyoruz şuan için inşallah mesajlaştığımız günler de gelir ya onun da yeri ayrı :)Oh iyi canim benim sevindim bende senin adina. Iyi olduklarini bilelimde oda yetiyor vallaha benimkiside almis Telefonu mesaj'lasip konusuyoruz dünden beri ama bi aksamlari yazabiliyo :)
merhaba hayırlı teskereler.. kısa dönem misiniz uzun mu?Şafak 122 Şırnak şu son 4 ayda bitsede gelse artık .
aman da amannn merhaba canıııımHuuuu huuuuu kizlar :)
harikayım canım son iş günümdü yaAman Amandanaber kuzum
Benden de iyilik kuzu :) aynen YA Cok mutluyumharikayım canım son iş günümdü ya5 gün tatiiilll♥♥♥ senden naber
Insaallah gelir canim benim :)oh ne güzel canım bizde mesajlaşma yok mesela sadece ankesörlüden araşıyoruz şuan için inşallah mesajlaştığımız günler de gelir ya onun da yeri ayrı :)
Iyidir canim sen nasilsin :)Huhu kizlar ben geldim nasilsiniz ne var ne yok bakalimm :)
Iyiyim cnm ya okuldan geldim yorulmusum yatiyorum :)Iyidir canim sen nasilsin :)
Aynen vallaha bende yattim kurtlar vadisine bakiyom. Zaman geciriyoz öyle canim napalim :)Iyiyim cnm ya okuldan geldim yorulmusum yatiyorum :)
sen niye çok mutlusun kız hayırdırBenden de iyilik kuzu :) aynen YA Cok mutluyumnapiyorsun bayramda :)
hoşgeldin kuzuuuHuhu kizlar ben geldim nasilsiniz ne var ne yok bakalimm :)
İnş canım .Benimki Şırnak Silopide de seninki neresinde ?Biter oda canim insallah benimkiside sirnakta.
Sagol canım uzun dönem.merhaba hayırlı teskereler.. kısa dönem misiniz uzun mu?
Benimkisi uluderedeydi simdi güclükonakta canimİnş canım .Benimki Şırnak Silopide de seninki neresinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?