2014 Yarenleri! :)

Napiyonuz kizlarrrrrrr :)) ya ben simdi su Nefes Filmine bakicam hep merak ediyordum hic bakmamistim. Bakiyimda agliyayim biraz benimkide komando bakamda agliyam siz baktiniz mi ???
ben izlemeye kalkmıştım da yarıda bırakmıştım ama bir kaç sahnesini izledim çok etkilediğini söyleyebilirim canım eminim sende de aynı hisler olmuşturr..

napayım canım bildiğin gibi öhö öhö hapşu işten geldim yemeğimi yedim oturuyorum enişteyle aranız nasıl iyi misinizz?
Ayy cok gecmis olsun canim benim gayet iyiyiz sorun yok canim ya okulun kutuphanesinde part time calismak istedim enisten izin vermedi valla bozuldum :)

Ayy cok gecmis olsun canim benim gayet iyiyiz sorun yok canim ya okulun kutuphanesinde part time calismak istedim enisten izin vermedi valla bozuldum :)
iyi iyi maşallah sağol kuzucum, ne yapsın o da yorulmanı istememiştir veya aktif bir ortam ben olsam ben de istemem

iyi iyi maşallah sağol kuzucum, ne yapsın o da yorulmanı istememiştir veya aktif bir ortam ben olsam ben de istemem
Derslerim aksarmis canim oyle dio ev kadini gibiyim cnm gec kalkiyorum derse gidiorum eve geliorum pijama giyiniyorum zaman gecmio daraldim cnm anlasa beni biraz :)

Derslerim aksarmis canim oyle dio ev kadini gibiyim cnm gec kalkiyorum derse gidiorum eve geliorum pijama giyiniyorum zaman gecmio daraldim cnm anlasa beni biraz :)
olsun canım ya doğru söylüyor çokta yorma kendini aksatma derslerini, evde oyalancak bir şeyler bulamaz mısın kendine? :)

niye olmasıın? ben mesela sabun yapımı ve magnet olayına sardım baya ve daha çok kitap okuyorum misal. bunlar bile o kadar yardımcı oluyor ki :)
Ya ben durumu anlatiyorum ona arkadaslarim cok aktif insanlar degiller calisayim degisiklik olsun derslerim aksamaz vizelere kadar calisayim notlarima bak dusuyormu duserse isi birakayim diorum dinlemedi bende konuyu kapattim ben olsam destek olurdum ona neden boyle yapio

ben izlemeye kalkmıştım da yarıda bırakmıştım ama bir kaç sahnesini izledim çok etkilediğini söyleyebilirim canım eminim sende de aynı hisler olmuşturr..
Vallaha ben baktim agladim cok kötü oldum sonunda sadece 3 tane asker sag Kaldi hepsi öldü benimki geldi aklima oda o daglarda :/ Allahim bütün askerlerimizin yardimcisi olsun canim

herhalde mantıklı düşünemiyor canım şuan için kafasında bir sürü şey vardır onun açısından bakmaya çalış bakalım anlayış göster boşver..

23 yaşındayım canım bende yok öğrenciyim hala ne yazık ki sen çalışıyomusun canım

Ben çalışıyorum canm malesef ki keşkem öğrenci olsam hangi bolumsun canm

Kizlar slmdi nefes Filmine baktim ya bakmaz olaydim sonunda agladim benimki geldi aklima o daglar falan ayni anlatigi gibi ... Vallaha cok kötü oldum allahim bütün askerlerimizi korusun..
Amiiinnnnn
oh ne guzel kuzum ben de simdi cocuklari uyuttum oturuyorum benimki de napsin ayni devam dun sabah aradi en son bir daha konusamadik henuz, cok hastayim ya aksam doktora gidicem bakalim acile bi ilac falan kullanmaya baslasam.iyi olacak
Salgin var kuzum zaten dikkat Et kendine Bayram ystu hasta olma COOOK gecmis Olsun tatlim :*

Ben çalışıyorum canm malesef ki keşkem öğrenci olsam hangi bolumsun canm

Amiiinnnnn

Salgin var kuzum zaten dikkat Et kendine Bayram ystu hasta olma COOOK gecmis Olsun tatlim :*
evet canım ya etmeye çalışıyorum da beceremedim halâ toparlanmayı bayrama kadar iyileşsem keşke çok sağol canım :*

aynen canım vakit geçirmeye çalışıyorum napayım askerim arasın diye bekliyorum konuşup yatıp uyucam
Aynen bende öyle canim ben persembeden beri konusamiyorum vallaha bi dün mesaj atti Baskin olmus hertarafi yikmislar telefonlar bozulmus :/ seninkisi hergün ariyabiliyormu öyle Cnm :)

Aynen bende öyle canim ben persembeden beri konusamiyorum vallaha bi dün mesaj atti Baskin olmus hertarafi yikmislar telefonlar bozulmus :/ seninkisi hergün ariyabiliyormu öyle Cnm :)
ay kıyamam canım ya iyi haber vermiş bari :/ artık şu 1 aydır falan düzene girdi canım tabi ara ara 1 hafta aramadığı da oluyor veya 3-4 gün ama artık ben de arıyorum askeriyeyi iç ankesörlünün numarasını aldım işte onun müsait olduğu saatleri de biliyorum az çok arıyorum o aramazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…