2014 Yarenleri! :)

Kizlart gunaydin :) nasilsiniz havalar ne kadar sogudu boyle yaa

ayrıldık aradı bitti dedi ve gerçekten bitti bu kez. dün aradı sevdiğini söyledi bugün görüşme planları yaptı az önce aradı ve sevmiyorum diyip bitirdi bu kadar kolaymış herşeyy
aaa şaka gibi ya bu kadar kolay mıymış her şey şaka gibi. sakın üzme sen kkendini hayirlisi buymus demek kii..

Ayda Bir defa Denk geliyor Kuzu evdeyim :) Cok sagol bebekim:) senin asker nasıl

Evet yaaa Yas 24 tatlım :) sen kaç yaşındasın Çalışıyor musun?

oh ne guzel kuzum ben de simdi cocuklari uyuttum oturuyorum benimki de napsin ayni devam dun sabah aradi en son bir daha konusamadik henuz, cok hastayim ya aksam doktora gidicem bakalim acile bi ilac falan kullanmaya baslasam.iyi olacak

gunaydin kusum evet ya buz gibiii soguktan aldim nasibimi fena hastayim yaa, kis gelsin ve gitsin de bir an once bahar gelsin askerim gelsin♥♥♥♥
Ayy evet bebegim ya bahar sevsin safak bitsinn :)

aaa şaka gibi ya bu kadar kolay mıymış her şey şaka gibi. sakın üzme sen kkendini hayirlisi buymus demek kii..
kolaymış demek ki canım aşkından ölen çocuk sevmiyorum diyip bitirdi anlam bile veremedim ses bile çıkartamadım tamam dedim kapattım sevgi öyle bitermi ya bu kadar kolay bitermi bi günde :/

kolaymış demek ki canım aşkından ölen çocuk sevmiyorum diyip bitirdi anlam bile veremedim ses bile çıkartamadım tamam dedim kapattım sevgi öyle bitermi ya bu kadar kolay bitermi bi günde :/
Canim oncelikle gecmis olsun seninle tanisma firsatimiz olmadi ama burda msjlarini okuyorum yasadiklarin cok sacma geldi valla bi sebeb soylemedi mi ayrilirken

Canim oncelikle gecmis olsun seninle tanisma firsatimiz olmadi ama burda msjlarini okuyorum yasadiklarin cok sacma geldi valla bi sebeb soylemedi mi ayrilirken
sağol canım ne yazık ki çok saçma hayatı düzgün gitmiyodu epeydir ailesi ile sıkıntıları vardı ben destek çıkmaya çalıştıkça ters tepti istemiyomuş sevmiyorum dedi daha önceki ayrılıklarımızda da aynısını demişti ama artık benim bunu duymaya takatim kalmadı inşallah birliğine teslim olunca çok pişman olur şu an izinde yoğun aklına gelmem belki ama inşallah birliğe teslim olduğunda gelirim aklına...

anladığım kadarıyla önceden de ayrılıklarınız olmuş canım.. seviyorum demek iyi hoşta sevmiyorum demek geçen zaman yaşanılanlara rağmen.. kötü.. insan sudan çıkmış balığa döner bir anda.. izinde olmuş baksana ne olmuşsa canım eminim birliğe geçince dank eder ama geç olur gibi. yani bundan sonra sen de sağlama al kendini hemen yelkenleri suya indirme derim..

ben istemiyorum ki artık. aynen izni var diye sevindik ama ailesi el birliği ile hevesimizi içimizde bıraktı askeriyedeki dolabında resmim var bakalım gidipde görünce napacak üzülsün istiyorum ilk kez

ben istemiyorum ki artık. aynen izni var diye sevindik ama ailesi el birliği ile hevesimizi içimizde bıraktı askeriyedeki dolabında resmim var bakalım gidipde görünce napacak üzülsün istiyorum ilk kez
yani nasıl isteyebilirsin ki.. madem onun için bu kadar kolay. seni asla cepte görmesin canım sen üzülüyorsan o da üzülecek bu kadar. üzülmüyorsa da gitsin yani elde tutmaya gerek yok..

üz
yani nasıl isteyebilirsin ki.. madem onun için bu kadar kolay. seni asla cepte görmesin canım sen üzülüyorsan o da üzülecek bu kadar. üzülmüyorsa da gitsin yani elde tutmaya gerek yok..
üzüldüğüne eminim zaten daha öncede beraberliklerim vardı ama hiçbiri böle değildi bide askerde nasıl yalnız bırakırım onu

üz

üzüldüğüne eminim zaten daha öncede beraberliklerim vardı ama hiçbiri böle değildi bide askerde nasıl yalnız bırakırım onu
canım o seni nasıl bırakıyor? o nasıl sevmiyorum diyor? hem de 1 kez değil.. tabi senin kararın dışardan yorum yapmak kolay ama bazen insan içinde bulunduğu duruma objektif olarak yaklaşamıyor malesef.. hakkınızdaa hayırlısı olsun inşallah.

inşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…