Gunaydin bebegim yine erkecigiz ay gece uyudum cvp yazamadim sana canim nasilsin :)günaydın kızlaaar
olsun canım benim yaGunaydin bebegim yine erkecigiz ay gece uyudum cvp yazamadim sana canim nasilsin :)
sen niye çok mutlusun kız hayırdırnapayım canım klasik bayram merasimi eksik buruk :)
Canim bende erkenden uyandim ayni senin gibi bugun mynette bi haber okudum cnm ya sana link atayim bi bakin hic duydun mi bilmiyorumda askerlik 9 aya dusecek diye birseyler vardi simdi tor a yasa geliomus bu ay haberde askerleri sevindirecek filan yazio sevgilimin arkadasina bi yakini soylemis oda ankarada calisiomus kisalacak askerlik demis ama inanmamistikolsun canım benim yaiyilik valla iş rmış gibi kalktım yine erkenden sen nasılsın
yok canım gitmiyorum, sen?Banada 5gun tatilde ondan
HmmmAynen eksik bende bizde gidecek misin askerinin yanina :)
ya duymuştum ben de ama pek inandırıcı gelmemişti canım attığın linkte de kısalacak kısmnı göremedim amaCanim bende erkenden uyandim ayni senin gibi bugun mynette bi haber okudum cnm ya sana link atayim bi bakin hic duydun mi bilmiyorumda askerlik 9 aya dusecek diye birseyler vardi simdi tor a yasa geliomus bu ay haberde askerleri sevindirecek filan yazio sevgilimin arkadasina bi yakini soylemis oda ankarada calisiomus kisalacak askerlik demis ama inanmamistik
Cnm kisalacak yazmiyorda ekimde yasa cikacak diye duymustum iste bunuda okuyunca belki dedim ama bende umutlu degilimya duymuştum ben de ama pek inandırıcı gelmemişti canım attığın linkte de kısalacak kısmnı göremedim ama
hmm anladım canım ama hiç ümitlenmeyelim bence böyle bir şey olsa mutlaka haberlerde geçerdi herhalde.. duyardık yani resmi yerlerdenCnm kisalacak yazmiyorda ekimde yasa cikacak diye duymustum iste bunuda okuyunca belki dedim ama bende umutlu degilim
Hımm hayırlı teskereler canım .Benimkisi uluderedeydi simdi güclükonakta canim
napayım canım yemek yedim oturuyorum oyle kitap okuyorum bir yandan sen neler yapiyosun:)Selam kizlar ne yapiyorsunuz :))))
Iyi yapiyorsun canim bnm bende Simdi yemek yedim öyle benimkiyle mesajlasiyom tatil zaten almanya bugün Heryer kapali Yapacak bisey Yok :)napayım canım yemek yedim oturuyorum oyle kitap okuyorum bir yandan sen neler yapiyosun:)
afiyet olsun oh iyi mesajlaşmalar canım doğrudur kuzumIyi yapiyorsun canim bnm bende Simdi yemek yedim öyle benimkiyle mesajlasiyom tatil zaten almanya bugün Heryer kapali Yapacak bisey Yok :)
Sanada iyi bayramlar canim benim :) amin insallah onlarsiz son bayramiz olur. Az kaldi zaten biraz Daha sabir :)günaydın kızlar
iyi bayramlar öncelikle.. evet bazılarımızın belki askeri yanındadır bazılarınız yanına gitmiştir. sevdiğiyle birlikte olanların iyi vakit geçirmesini diliyorum, benim gibi sevdiğiyle arasında kilometreler olanlara da sabır :) bu aşkımsız 2. ve son bayramım nasipse seneye bu zamanlar çoktan yanımda olmuş olacak :) vee son olarak sizleri seviyorum tekrar iyi bayramlar diliyorum :)
yok canım gitmiyorum, sen?
günaydın kızlar
iyi bayramlar öncelikle.. evet bazılarımızın belki askeri yanındadır bazılarınız yanına gitmiştir. sevdiğiyle birlikte olanların iyi vakit geçirmesini diliyorum, benim gibi sevdiğiyle arasında kilometreler olanlara da sabır :) bu aşkımsız 2. ve son bayramım nasipse seneye bu zamanlar çoktan yanımda olmuş olacak :) vee son olarak sizleri seviyorum tekrar iyi bayramlar diliyorum :)
sağoll canıım, amin inşallah gitmen iyi olur ikinize de moral olur en azından, inşallah aksilik çıkmaz da gidersin♥Yok kuzum girmiyorum bayramda ama nasipse bayramdan sonra gidecegim :)
ALLAH razi Olsun balim.. Nice nice bayramlara hep beraber :) seninde bayramin mubarek Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?