Allah sabir versin canim sanada sag saglim yapip gelir insallah nerde asker canim ?kızlarrr benimde sevgilim askerde şafak 145 çook özledimmm
İnşallah canim hepimizin inşallah. Afyonda şuan sizin nerelerdeAllah sabir versin canim sanada sag saglim yapip gelir insallah nerde asker canim ?
evet canım çok karışık her yer, amiinnapıyosun bakalım
Iyidir canim senden :)
Kızlar bişey sorcam.
Askerdeki sevgilinizle her gün görüşüyor musunuz? Görüşme sıklığınız nedir?
kızlarrr benimde sevgilim askerde şafak 145 çook özledimmm
Insallah canim. Benimkiside sirnakta :)İnşallah canim hepimizin inşallah. Afyonda şuan sizin nerelerde
dayanmaktan başka çaremiz keşke olsa be yavrum ama malesef :/Pofuduk ya ben cok ozledim dayanamiyorum
hoşgeldin hayırlı teskereler canım benim askerim Kayseride..İnşallah canim hepimizin inşallah. Afyonda şuan sizin nerelerde
iyi yapmışsın ben de şuan öyle işten geldim bakınıyorum boş boş haftasonu geldi ya keyifliyim bir yandan daİyi diyelim iyi olsun blımtatlım işe geldim bende öyle bir bakanayım dedim :) sen nasılsın?
İyi diyelim canım 4 12 olmanın olmayan keyfini çıkarmaya çalışıyorum
Evet canım ben görüşüyorum ama müsaitlik durumuna görede değişiyor. Askerin nerede acaba?
ohhhh misss az kalmışşşş :) Darısı bize inşallah
iyi yapmışsın ben de şuan öyle işten geldim bakınıyorum boş boş haftasonu geldi ya keyifliyim bir yandan da
Saol canim hepimize ulkemiz su kara günleri atlatsa...pofuduk16 .!.:hoşgeldin hayırlı teskereler canım benim askerim Kayseride..
doğrudur canım Allah kolaylık versin, benim de toplntım var ondn kalktım erkendenohh bem yerimede dinlen tatlım :) ben bu saatte bile çalışıyorum
inşallah canım Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunSaol canim hepimize ulkemiz su kara günleri atlatsa...
Bende öyle canim :))) Simdi benimkiyle konustum nasil seviyom yaaaaaaa :)))ben çok iyiyimmsenden naber canım?
canım beniim ben de öyle ya koskocamaaann seviyorum kiiii, iyiki var ya iyikiiiiii♥Bende öyle canim :))) Simdi benimkiyle konustum nasil seviyom yaaaaaaa :)))
Ah canim Daha cok yeniymis allahm sanada sabir versin :) nerde yapiyor askerligini canim?Gel tezkere gel tezkere... Gideli 31 gün oldu ve ben çok özledimmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?