ohh hadi iyisin valla canım hasret giderin
Insallah canim görüsürsünüz ya sikma canini :)Ayın 24ünü iple çekiyorum resmen. :) Geldiğinde hemen görüşebiliriz inşallah yaa.
Insallah canim görüsürsünüz ya sikma canini :)
Kiyamam ya ama ilk zamanlar benimkide ariyamiyordu. Aratmiyorlar öyle fazla canim ya seninkisi Daha acemi birlikte degil mi? Usta birliginde Daha Rahat ariyabilirİnşallah bakalım artık. Pazar gününden beri aramıyor.
Kiyamam ya ama ilk zamanlar benimkide ariyamiyordu. Aratmiyorlar öyle fazla canim ya seninkisi Daha acemi birlikte degil mi? Usta birliginde Daha Rahat ariyabilir
inşallah canıım umarım aileesiyle senin arandaki ince çizgiyi bulabilir ve sanaa da vakit ayırabilir.. ne için geliyor dağıtım izni falan mı canım?Sağ ol canımm. :) Inşallah bolca vakit geçirebiliriz, ailesine çok düşkün bende çalışıyorum uhuhu cuma gelse pazar görüşürüz inşallahh :) Cook özledimm.
kuzuuumm daha yeni gördüm üzgünümmKizlar gunaydin nasilsiniz
inşallah canıım umarım aileesiyle senin arandaki ince çizgiyi bulabilir ve sanaa da vakit ayırabilir.. ne için geliyor dağıtım izni falan mı canım?
Cok cabuk bitiyor canim o kartlar ya benimkindede öyle :)Pazar günü aradığında kartım yok arayamazsam merak etme demişti demekki hala almadı kart. Ne çabuk bitiyor ben anlamadım ki ya kimi arıyor bu çoçuk. :)
Cok cabuk bitiyor canim o kartlar ya benimkindede öyle :)
Kizlar ya benimkisinin pisikolojisi bozuldu resmen ya. Dayanacak gücüm kalmadi diyip duruyor. Hergün operasyon hergün baskin yiyoruz diyor biktim Artik diyor. Ya hic biseyden korkusu olmayan Simdi telefonda aglayip duruyor. Yani korkusundan falanda degil biliyorum ama cok Yorulmus Artik. Ya bu durum beni cok üzüyor siz ne yapiYorsunuz sizinkisinin moreli böyle olunca? vallaha Artik ne diyecegimi bilemiyorum(( cok destek olmaya calisiyorum aradiginda güldürüyorum ediyorum falan ama öbür gün yine böyle kötü oluyo bu napcam kizlar ya ((
Canım Hatay'da nişanlım bizde her gün görüşüyoruz ama istiyoki her an onla konuşayım. Çok boş vakti oluyo benimkinin her dakika arıyor ondan sormuştum.Evet canım ben görüşüyorum ama müsaitlik durumuna görede değişiyor. Askerin nerede acaba?
Çok sık arıyo benim nişanlım canım valla benden çok müsit oluyor hatta şimdi akıllı telefon istiyor burda kullandığını onu göndercem kargoylaacanım günde 3-5 kez aradığı da oluyor 1 hafta hiç aramadığı da.. şu sıralar telefon soktu içeri iki gündür falan kullanmaya başlıcaz bugün yarın bakalım nasıl olacak bilemiyorum..
Öyle yapiyom zaten canim gece yine morellini Yerine getirdim sen olmasan ne yapardim ben diyo canim benim ya kiyamam :))))Üfff
Yıpranmış demekki çocuk. Allah yardımcıları olsun. Elinden geldiğince destek olman gerekiyor, yanında olduğunu bilsin.
Kizlar ya benimkisinin pisikolojisi bozuldu resmen ya. Dayanacak gücüm kalmadi diyip duruyor. Hergün operasyon hergün baskin yiyoruz diyor biktim Artik diyor. Ya hic biseyden korkusu olmayan Simdi telefonda aglayip duruyor. Yani korkusundan falanda degil biliyorum ama cok Yorulmus Artik. Ya bu durum beni cok üzüyor siz ne yapiYorsunuz sizinkisinin moreli böyle olunca? vallaha Artik ne diyecegimi bilemiyorum(( cok destek olmaya calisiyorum aradiginda güldürüyorum ediyorum falan ama öbür gün yine böyle kötü oluyo bu napcam kizlar ya ((
Öyle yapiyom zaten canim gece yine morellini Yerine getirdim sen olmasan ne yapardim ben diyo canim benim ya kiyamam :))))
Allah yardımcısı olsun canım çok zor günler geçiriyo olmalı askerlik kimine rahat kimine de böyle zor geçiyorKizlar ya benimkisinin pisikolojisi bozuldu resmen ya. Dayanacak gücüm kalmadi diyip duruyor. Hergün operasyon hergün baskin yiyoruz diyor biktim Artik diyor. Ya hic biseyden korkusu olmayan Simdi telefonda aglayip duruyor. Yani korkusundan falanda degil biliyorum ama cok Yorulmus Artik. Ya bu durum beni cok üzüyor siz ne yapiYorsunuz sizinkisinin moreli böyle olunca? vallaha Artik ne diyecegimi bilemiyorum(( cok destek olmaya calisiyorum aradiginda güldürüyorum ediyorum falan ama öbür gün yine böyle kötü oluyo bu napcam kizlar ya ((
Aynen canim bende öyle yapmaya calisiyorum. Onuda anliyorum cok zordur gercekten ama dedigin gibi bende morellini Yerine getirebilmek icin ellimden geleni yapiyorum. rabbim hepsinin yardimcisi olsun canim ya :)cnm seni anlayabiliyorum, benim askerimin de daha şimdiden psikolojisi bozuldu anlatılanlardan falan, çok şükür daha birşey görmedi görevi bile belli değil ama bu belirsizlik çok fazla geriyor onu, ben moral vermeye calısırken orda tek olmadığını, herkesin zorluk cektigini falan söylüyorum canım , cünkü ben ah canım vah canım dedikce herseyden sikayet etmeye basladı, bir de burdan, ailesinden, kendi ailemden haberler veriyorum kendini uzak hissetmesin diye :)
180 günü Kaldi benimkinin canim :). Hadi ya ? Arar canim sende gittigi yerin numarasi Yok mu bide sen arasan canim ?Ne kadar oldu canım gideli? Canım benimkinden hala ses seda yok
Benimkisi sirnakta yapiyor canim dagci komando.Allah yardımcısı olsun canım çok zor günler geçiriyo olmalı askerlik kimine rahat kimine de böyle zor geçiyor
Sen destek olmaya devam et canım. Nerde yapıyo askerliğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?