Ah canim Daha cok yeniymis allahm sanada sabir versin :) nerde yapiyor askerligini canim?
Allah yardimcisi olsun canim :)Sağ ol canım hepimize sabırlar versin :) Konya'da.
Hmm anladım canımdoğrudur canım Allah kolaylık versin, benim de toplntım var ondn kalktım erkenden
canım yeni gördüm mesajını ulaştın mı askerinle? geldiler mi operasyondan? :/Ah kizlar morellim cok bozuk benimki Simdi gece 2de operasyona gidiyo cehennem deresine inecekmis cok tehlikeli orasi cok korkuyom(((
ah canım ah daha çoooook özleyeceğiz malesef, hoşgeldin bu arada :)Gel tezkere gel tezkere... Gideli 31 gün oldu ve ben çok özledimmmmmm.
ya aslında her şey çok iyi am ÇOK ÖZLEDİM buna bir türlü çözüm bulamıyorum :/Hmm anladım canım
Eee nasılsın kuzum:)
canım yeni gördüm mesajını ulaştın mı askerinle? geldiler mi operasyondan? :/
ah canım ah daha çoooook özleyeceğiz malesef, hoşgeldin bu arada :)
ya aslında her şey çok iyi am ÇOK ÖZLEDİM buna bir türlü çözüm bulamıyorum :/
sen nasılsın bebeğim?
iyi yapmışsın vakit geçer kuzum ya, olduğu kadar dene bakalım. ben de vakit geçsin diye işten geliyorum yemek yiyorum aşkımlaa konuşup direkt yatıyorum kalk işe git gel uyu düzen buAhh ahh kuzu seni çok iyi Anlıyorumbende ders Çalışmaya çalışacam işte napim ya can sıkıntısına aöf kayıt oldum
iyi yapmışsın vakit geçer kuzum ya, olduğu kadar dene bakalım. ben de vakit geçsin diye işten geliyorum yemek yiyorum aşkımlaa konuşup direkt yatıyorum kalk işe git gel uyu düzen buyada keçelerden magnet çerçeve falan yapıyorum yada sabun hep can sıkıntıısı
canım yeni gördüm mesajını ulaştın mı askerinle? geldiler mi operasyondan? :/
ya aslında her şey çok iyi am ÇOK ÖZLEDİM buna bir türlü çözüm bulamıyorum :/
sen nasılsın bebeğim?
Allah yardimcisi olsun canim :)
Amin canım bütün askerlerin. Seninkisi nerede?
Maalesef öyleee, haftaya cuma geliyor inşallah. :) Hoşbuldumm.
Benimkiside sirnakta canim ya :)
Canim ya hayirlisi olur insallah. Umarim iyi bir yer CikarAllah hepsinin yardımcısı olsun. Bakalım bizim dağıtım nereye çıkacak. Cuma belli olacak büyük ihtimalle.
Iyidir canim senden ? :)Kizlar gunaydin nasilsiniz
Canim ya hayirlisi olur insallah. Umarim iyi bir yer Cikar
Aynen vallaha canim sanki zaman gecmiyor bendede öyle :/ :) cok özledim yaİnşallah canım kısmet artık. Çok özledim ama ya günler geçmiyor sanki. :)
Aynen vallaha canim sanki zaman gecmiyor bendede öyle :/ :) cok özledim ya
iyi canım hadi çok şükür♥♥Evet canim ulastim cok sükür iyimis 2 tane terrörist yakalams ama cok sükür ona bisey olmamis :)
ohh hadi iyisin valla canım hasret giderinAmin canım bütün askerlerin. Seninkisi nerede?
Maalesef öyleee, haftaya cuma geliyor inşallah. :) Hoşbuldumm.
ticarete atılcak kadar vaktim yok kuzu malesef yaAynen Tatlim bende onun icin yazildimSende guzel ugras bulmussun bebis :) ticarete dok bence bu ugrasini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?