hadi yaEvet canım acemilik bitiyor o yüzden izne geliyor. Hala ses seda yok pazardan beri...
sen desteğini son ana kadar esirgemiceksin kuzu ki elinden gelen tek şey de bu zatenKizlar ya benimkisinin pisikolojisi bozuldu resmen ya. Dayanacak gücüm kalmadi diyip duruyor. Hergün operasyon hergün baskin yiyoruz diyor biktim Artik diyor. Ya hic biseyden korkusu olmayan Simdi telefonda aglayip duruyor. Yani korkusundan falanda degil biliyorum ama cok Yorulmus Artik. Ya bu durum beni cok üzüyor siz ne yapiYorsunuz sizinkisinin moreli böyle olunca? vallaha Artik ne diyecegimi bilemiyorum(( cok destek olmaya calisiyorum aradiginda güldürüyorum ediyorum falan ama öbür gün yine böyle kötü oluyo bu napcam kizlar ya ((
bizim günde 2 posta şu sıralar sabah ve akşam idealÇok sık arıyo benim nişanlım canım valla benden çok müsit oluyor hatta şimdi akıllı telefon istiyor burda kullandığını onu göndercem kargoylaa
hadi yausta birliği neresi olacak canım?
hmm anladım canım senin arama imkanın yok mu?Valla canım ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Cuma belli olacak demişti pazardan beri aramıyor haberdar değilim olanlardan belli oldu mu bilmiyorum. Canım iyice sıkıldı benim.
Numarası yok bende hep o arıyordu. Ayrıca acemilikte telefona çağırmazlar diyorlar ne bileyim ben ya bunalıma girdim artık.hmm anladım canım senin arama imkanın yok mu?
hmm anladım canım haklısın ne diyim ki aramadı mı hala?Numarası yok bende hep o arıyordu. Ayrıca acemilikte telefona çağırmazlar diyorlar ne bileyim ben ya bunalıma girdim artık.
acemilikte çağırıyolar canım ya ben arıyodum çağırıyodu ankesörlüden aradığı numara duruyosa yarın ara 9 gibi falan akşam 9 30dan sonra arama ha bide aradığında sevgilisiyim deme o zaman sıkıntı yapıyolardıNumarası yok bende hep o arıyordu. Ayrıca acemilikte telefona çağırmazlar diyorlar ne bileyim ben ya bunalıma girdim artık.
ticarete atılcak kadar vaktim yok kuzu malesef yaanca kayınvalideme görümceme aile dostlarımıza kendi evime hazırlıyorum bolca
Canım Hatay'da nişanlım bizde her gün görüşüyoruz ama istiyoki her an onla konuşayım. Çok boş vakti oluyo benimkinin her dakika arıyor ondan sormuştum.
acemilikte çağırıyolar canım ya ben arıyodum çağırıyodu ankesörlüden aradığı numara duruyosa yarın ara 9 gibi falan akşam 9 30dan sonra arama ha bide aradığında sevgilisiyim deme o zaman sıkıntı yapıyolardı
hmm anladım canım haklısın ne diyim ki aramadı mı hala?
hay Allah yaAramadı.
canım kendi bilgisayarım tamirde bugün yarın gelir geldiği gibi atarım sana mesaj olarak :) ee sen neler yapıyosun nasılsın :)Ne güzel canm oda bir marifet :) Yaptıklarının resimlerini bize gösterir misin :)
hay Allah ya
ayy süper sevindim konuşabildiğinizee, sen nerdesin canım yakın mı sana İzmir? inşallah eniştenin de hakkında hayırlısı olmuştur :)Şükür konuşabildik. Ustalık İzmir'e çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?