2014 Yarenleri! :)

sen desteğini son ana kadar esirgemiceksin kuzu ki elinden gelen tek şey de bu zaten yapabileceğimiz başka hiçbir şey yok o da gerçekten yıpranmış ve yorulmuş belli ki ne denir Allah yardımcısı olsun

Çok sık arıyo benim nişanlım canım valla benden çok müsit oluyor hatta şimdi akıllı telefon istiyor burda kullandığını onu göndercem kargoylaa
bizim günde 2 posta şu sıralar sabah ve akşam ideal hadi iyi canım inşallah hep böyle gider

hadi ya usta birliği neresi olacak canım?

Valla canım ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Cuma belli olacak demişti pazardan beri aramıyor haberdar değilim olanlardan belli oldu mu bilmiyorum. Canım iyice sıkıldı benim.

Valla canım ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Cuma belli olacak demişti pazardan beri aramıyor haberdar değilim olanlardan belli oldu mu bilmiyorum. Canım iyice sıkıldı benim.
hmm anladım canım senin arama imkanın yok mu?

Numarası yok bende hep o arıyordu. Ayrıca acemilikte telefona çağırmazlar diyorlar ne bileyim ben ya bunalıma girdim artık.
acemilikte çağırıyolar canım ya ben arıyodum çağırıyodu ankesörlüden aradığı numara duruyosa yarın ara 9 gibi falan akşam 9 30dan sonra arama ha bide aradığında sevgilisiyim deme o zaman sıkıntı yapıyolardı

ticarete atılcak kadar vaktim yok kuzu malesef ya anca kayınvalideme görümceme aile dostlarımıza kendi evime hazırlıyorum bolca

Ne güzel canm oda bir marifet :) Yaptıklarının resimlerini bize gösterir misin :)

Canım Hatay'da nişanlım bizde her gün görüşüyoruz ama istiyoki her an onla konuşayım. Çok boş vakti oluyo benimkinin her dakika arıyor ondan sormuştum.

Ayy ne güzel bence canım :) ama çalışıyorsan sıkıntı olabilr

Ne bileyim ya sıkıntı olur falan diye aramadım hep o arıyordu ya o yüzden. Bakalım beklemedeyim onun aramasını beklicem.

Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…