- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ayy aynen tatlimmm bende ilkbahar gelini olmak istiyorum nasipsee.. Kir dugunu olsun acik havada.. Aydin sicak oluyo zaten:) gelinligim minik minik cicek islemeli olsun:)Ben ilk bahar gelini olmak istiyorum ya mayis basi mesela :)
ya canım şimdi bir gerçek var ki maddiyat, bu yönden kendimizi zora sokmak istemiyoruz açıkçası çünkü ailelerin durumları ortada gerçekçi olmak lazım o yüzden bize biraz gereksiz geliyor salon parası çünkü burda salonlar 6-7 bin rahat var onu balayına harcarız diyoruz ama tabiki nasip bakarız her şey yolunda gider daha farklı olur ama niyetimiz bu yönde kına gecemi de kına yakıldıktan sonra erkekler de gelir öyle oynanır biraz da al tamam düğün gibi oldu bitti ertesi gün kır nikahı burda bir mekan araştırdım ben fiyatı da uygun hani yeri imkanları falan çok cazip :) nikahı da kapali bir nikah dairesindense bu araştırdığım yerde istiyorum bakalım nasip yavrum hakkımızda hayırlısı olsun :)Aslinda bende dugune gerek yok diorum ama bakalim yaa :)
merhaba canım iyiyiiimm sen nasılsın hoşgeldin bu aradaa :)kizlarrr mrb nasılsınız:)
Cok haklisin canim ama sevgilim dugun istiyo sana cok guzek bi dugun yapicam dio kayseride luks yasio canim pahali gercekten burada :)ya canım şimdi bir gerçek var ki maddiyat, bu yönden kendimizi zora sokmak istemiyoruz açıkçası çünkü ailelerin durumları ortada gerçekçi olmak lazım o yüzden bize biraz gereksiz geliyor salon parası çünkü burda salonlar 6-7 bin rahat var onu balayına harcarız diyoruz ama tabiki nasip bakarız her şey yolunda gider daha farklı olur ama niyetimiz bu yönde kına gecemi de kına yakıldıktan sonra erkekler de gelir öyle oynanır biraz da al tamam düğün gibi oldu bitti ertesi gün kır nikahı burda bir mekan araştırdım ben fiyatı da uygun hani yeri imkanları falan çok cazip :) nikahı da kapali bir nikah dairesindense bu araştırdığım yerde istiyorum bakalım nasip yavrum hakkımızda hayırlısı olsun :)
inşallah kuzucum yaa gönlünüzce olsun her şey :)) hadi ya geleyim de göreyim şu meşhur Kayseriyi yahu vallahi merak ediyorum sevdiceğim nerelerde geziyor ediyor :))Cok haklisin canim ama sevgilim dugun istiyo sana cok guzek bi dugun yapicam dio kayseride luks yasio canim pahali gercekten burada :)
hb canim..valla cok daraldim icim ferahlasin die araniza geleyim dedimmerhaba canım iyiyiiimm sen nasılsın hoşgeldin bu aradaa :)
Haha anlatio mu suraya gittim filan diye sen bana soyle ben anlatiyim nasil yerler :)inşallah kuzucum yaa gönlünüzce olsun her şey :)) hadi ya geleyim de göreyim şu meşhur Kayseriyi yahu vallahi merak ediyorum sevdiceğim nerelerde geziyor ediyor :))
hayırdır yavrum ya neyin var anlatmak ister misinn?hb canim..valla cok daraldim icim ferahlasin die araniza geleyim dedim
ay yer olarak sormadım hiç kuzuHaha anlatio mu suraya gittim filan diye sen bana soyle ben anlatiyim nasil yerler :)
yaa canm sevdicegimi usta birliğine yollayali 20 gun oluyo. .tunceliye yolladımhayırdır yavrum ya neyin var anlatmak ister misinn?
Haha valla cok hakli canim benim ya bak aksam 9 dedin mi sehir bitio arkadaslarla acik bufe kahvaltiya gidelim dedik bulamadik bi yer yani :) talasta var gidilecek yerler ama araba lazim oraya bende bu aralar cok daraliyorum bak simdi mesela dersten ciktik arkadaslarim cok pasifler bi kahve icelim vs diyen yok off nefret ediyorum hepsinden bi dert anlatayacagim insan yok yaay yer olarak sormadım hiç kuzusakın yanlış anlama ama bizimki kafayı yiyor hiçbir şey yok burda diyor Bursadan sonra çok küçük böyle sevimsiz geldi diyor diyorum ben yokum ondandır aşkım öyle bitanem sen olsan bana her yer cennet diyor
hmm anladım bebeğim valla hep deriz ya asker beklemek sabır işidir diye.. sabır yani ne diyeyim kiyaa canm sevdicegimi usta birliğine yollayali 20 gun oluyo. .tunceliye yolladım...20 gundur ktm deydi..yrn karakoluna teslim olucak ve tel kullanması orda kesinlikle yasakmis..ne guzl msjlasiyoduk destek oluyodum ona..yrndan sonra o da yok..sanki en basa sardim yeni askere gonderiyo gibiyim
hadi ya doğrudur kuzum, ayy o da çok kötü ya insan yani bizler şu sıralar özellikle en çok destekçiye ihtiyacımız oluyor şöyle halden anlayan bir kanka misali :) ay Bursamın taşına toprağına kurban olurum sor bana şuan yok yok yani şehrimizde çok şükürHaha valla cok hakli canim benim ya bak aksam 9 dedin mi sehir bitio arkadaslarla acik bufe kahvaltiya gidelim dedik bulamadik bi yer yani :) talasta var gidilecek yerler ama araba lazim oraya bende bu aralar cok daraliyorum bak simdi mesela dersten ciktik arkadaslarim cok pasifler bi kahve icelim vs diyen yok off nefret ediyorum hepsinden bi dert anlatayacagim insan yok ya
hic belli etmiyorum. .onunda keyfi iyi gibi ya da o da bna belli etmiyo:) gecicek inşallah bu günler. .senn askern Kayseri de galiba canimhmm anladım bebeğim valla hep deriz ya asker beklemek sabır işidir diye.. sabır yani ne diyeyim kiama sakın bu güçsüzlüğünü ona yansıtma olur mu onların tek destekçileri biziz çok sık konuşmasanız mesajlaşmasanız bile senin onu aşkla sevgiyle sabırla beklediğini hep hissetsin..
evet yavruşum önce Manisa/Alaşehir sonra Kayseri/Gesi aldı benden sevdiğimihic belli etmiyorum. .onunda keyfi iyi gibi ya da o da bna belli etmiyo:) gecicek inşallah bu günler. .senn askern Kayseri de galiba canim
Geside birlikte mi nasil bi yerde cnmevet yavruşum önce Manisa/Alaşehir sonra Kayseri/Gesi aldı benden sevdiğimiöyle olmalı kuzu bir yüzümüzü hep saklıyoruz ben de öyle sinirden stresten öleyim şurda ama o arayınca hoopp nasıl neşeli hayat dolu keyifli bir pofuduğa dönüşüyorum inanamazsın, bazen bakıyorum telefonu keyifsiz açıyor sesinden anlıyorum sonra ben çok iyiyim diyorum gülüyorum espri falan yapıyorum bir bakıyorum o da bütün derdi tasayı unutmuş kıkır kıkır gülerken buluyoruz kendimizi
valla canım Kayseri Gesi Mühimmat Birliğinde..Geside birlikte mi nasil bi yerde cnm
ewett tatlım haklısın..bnde oyle yapıyorum bazen ise yariyo bznde..oh hanfendi keyifli bizi özlemiyo diyor:)evet yavruşum önce Manisa/Alaşehir sonra Kayseri/Gesi aldı benden sevdiğimiöyle olmalı kuzu bir yüzümüzü hep saklıyoruz ben de öyle sinirden stresten öleyim şurda ama o arayınca hoopp nasıl neşeli hayat dolu keyifli bir pofuduğa dönüşüyorum inanamazsın, bazen bakıyorum telefonu keyifsiz açıyor sesinden anlıyorum sonra ben çok iyiyim diyorum gülüyorum espri falan yapıyorum bir bakıyorum o da bütün derdi tasayı unutmuş kıkır kıkır gülerken buluyoruz kendimizi
hahaha nadiren benimki de yapıyor bunu yaewett tatlım haklısın..bnde oyle yapıyorum bazen ise yariyo bznde..oh hanfendi keyifli bizi özlemiyo diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?