can ki nee cannn♥ bu arada gözün aydın yavrum askerin aramışş :)gorumce candir:)
aradi bebeğim çok şükür ya kndime geldim vallacan ki nee cannn♥ bu arada gözün aydın yavrum askerin aramışş :)
ohh sefan olsun canım beniim çok sevindim senin adına♥aradi bebeğim çok şükür ya kndime geldim valla
iyiyiz bebeğiimm merhabaaaa sen nasılsııınn♥Kizlar merhabaaa nasilsinizzz bakalimm :)
yok canım ilk gittiği zamanlar 1 ay kadar yaptı şuan değil :)canim senn askerin Yemekhaneci mi
iyi akşamlar fıstıııkCanlarim iyi aksamlar napiyosunuz?
teşekkür ederim arkadaşım bana da daha güzel geldi :)Pofudukk topiğin ismi böyle daha güzel olmuş:) Napıyosunuz bakalım? Bizim yarın asker eglencemiz var abimi gönderiyoruz haftaya . Gökhanda yarn öglen burda :) Bayrak asacaktık arabalara benimki uyardı bilgi gelmiş onlara bu hafta hiç bi asker carsıya cıkmayacakmış olaylar oalcakmış sanırım bilmiyorum. Şaşırıyorum artık ya valla bayragımızı bile asamıyoruz gere gere geldiğimiz duruma bak..
saol kuzumm :)ohh sefan olsun canım beniim çok sevindim senin adına♥
Sağol kuşum sen nasılsın nasıl gidiyor ?teşekkür ederim arkadaşım bana da daha güzel geldi :)
iyiyiz bildiğin gibi, hadi bir yandan Allah kavuştursun bir yandan gözün aydın :)
çok yorgunum sanki üzerimden tır geçmiş ya bu hafta çok yordu beniSağol kuşum sen nasılsın nasıl gidiyor ?
En kötüsü böyle olsun canım. Sevindim iyi gitmesine inşallah daha da iyi olur hersey :)çok yorgunum sanki üzerimden tır geçmiş ya bu hafta çok yordu beniama iyi gidiyor yine de çook şükürrr :)
inşallah canım çok sağoll♥En kötüsü böyle olsun canım. Sevindim iyi gitmesine inşallah daha da iyi olur hersey :)
Akraba ziyaretlerine sardim bende bu aralar canim zaman gecsin diye :) bende napayim canim erdi postaci geceye gecis yapti artik gunduz uyuyacak gece calisacak bugun ilk gunu uyanmasini bekliyordum ki simdi yazdi canim :)iyi akşamlar fıstııık
iyiyiz akraba ziyaretindeydik eve geldik şimdii sen napıyosunn? :)
muhabbetiniz bol olsun yavrum ohhAkraba ziyaretlerine sardim bende bu aralar canim zaman gecsin diye :) bende napayim canim erdi postaci geceye gecis yapti artik gunduz uyuyacak gece calisacak bugun ilk gunu uyanmasini bekliyordum ki simdi yazdi canim :)
hg canimSelam yarenler akışta gördüm topiğinizi, hayırlı tezkereler ben de eski yarenlerdenim
merhaba canım hoşgeldin, teşekkür ederiizz darısı başımızaaSelam yarenler akışta gördüm topiğinizi, hayırlı tezkereler ben de eski yarenlerdenim
günaydın bebeğiim♥Günaydın kizlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?