hayatım hatırlayamadım ama kkda onunla ilgili başlıklar vardı bi bak istersen
ya canım bir şey sorucam mesela izine geliyorlar ya o zaman şafak sayma duruyor sonuçta dimi o zaman bu şafak tablosuna nasıl yansıtıyoruz:)
yok canım durmuyor şafak.saymaya devam ediyoruz
ciddi misin canım anlamadım şimdi ya mesela uzun dönem gidecek sevgilim 8 mayıs teslim 8 mayıstan itibaren 365 saymalıyım dimi sevgilim izne gelince nasıl olacak:) onu kavrayamadım k.bakma ne olur
ya canım bir şey sorucam mesela izine geliyorlar ya o zaman şafak sayma duruyor sonuçta dimi o zaman bu şafak tablosuna nasıl yansıtıyoruz:)
yok canm ne kusru bnde bilmiyrdm senin gibi öğrendk hep:) sülüs kağıdında 8 mayısmı yazıyrmuş son teslim tarihimi bu yol izni filnda varda önce bile başlayabilrsn şafak saymaya ondan soruyrm. izne geldkleri günlerde düşülüyr şafaktan 365ten düşcen geriye yani tatlımbnm mesela dağıtıma geldi 7 gün düştük onu
iiznlerde içinde tatlım şafak durmuyor izne gelnce
sağoll kuzummhmmm kendin hazırla kopya çekelim senden tatlım ozamanpekii canım sana çoooook eğlenmeler o vakit
kızlar şafak tablosunu ne zaman yapıcaz üyeliğin altında şafak sayılıyor ya ondan bahsediyorum gittikleri gün mü :)
canım şafak durmuyor ise eğer 365 gün askerlik yapıcak dimi 15 gün izne gelse izini tekrar eklemeye gerek yok doğrumu anladımutandım valla yaa anlayamadım sanki
7sinde teslim olcak canim ama 5inde biz baslaticaz galiba canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok kız işin içine girince öğreniyosun yol izinleri falanda oluyo yani askerlik oluyo bize 320 gün civarı sen say 365 günden izinler her şey içinde izne gelnce durmuyo şafağmız akmaya devam ediyo sennki ne zman gtti hoşgeldin aramıza
hoşbulduk canım benim yok daha gitmedi son telim tarihi 8 mayıs sülüsü alamadık yarın alıcaz orda tam tarih yazıyormuş ben şafak tablosu oluşturmak istiyorumda tarihi ne zamandan başlayıp bitiricem onu bilemedim:)
bitişini yazmıştım galiba ben
daha öğrenecek çok şeyim var canım ya sanki rüyadayım daha inananıyorum gideceğinne sora sora öğreniyorum ya sülüsü yarın alıcaz canım ama son teslim 8 mayıs kaç gün izin hakları var toplam :)
gidiş günü kötü oluyor insan zaten kabullenemiyr gttiğini. sende kesin 8 mayıstan önce başlarsın saymaya tatlım:) 24 gün izün hakları var cnm
ağlamadan konuşamıyorum bu konuyu artık oda geriliyor ben ağlayınca
ağlama canm üzülür o da onun için dahada zor gitmek zaten.sen destek ol ona.gidene kadr güzel vakit geçirin
başlama tarihinden 365 ileri mi gittin canım mesela 8 mayıs 2014 te gitti 8 mayıs 2015 te dönecek böyle mi
ben öle yapmıştım tatlım aynen gittiği günü yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?