2014 Yarenleri! :)

7snde baslamis kismini kacirmism yinede bnm dedigim gibi olmuz ama askerlk uzamis yine:) zaten kisa donem senin bitiyo bile yaa:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım sülüs tarihinden başladık işte, çift rakama düştük şükür

ya canım bir şey sorucam mesela izine geliyorlar ya o zaman şafak sayma duruyor sonuçta dimi o zaman bu şafak tablosuna nasıl yansıtıyoruz:)

yok canım durmuyor şafak.saymaya devam ediyoruz

eğer şafak saymayı 365 gün üzerinden yaptıysanız durmaz izne geldiğinde. ama siz izne gelmeyecek mantığıyla düşünüp, 365-24= 351 gün üzerinden hesap ederseniz ve izne gelirse, o zaman durur şafak izin süresince.

bizim mesela kısa dönem izinsiz 168 gündü, biz izin kullanmayacaktık güya, o yüzden 168 güne göre hesaplamıştık, ama 4 gün izin kullandık sonradan, o arada şafak dondu bizim mecburen :26:

bizimki burdurda bakalım usta birliği neresi olacak umarım sizin gibi rahat olabilirz[/QUOTE]

Olursunz tatlım Allahın izniyle:)

canım eğer 24 gün izin kullanacağını düşünerek hesap yaparsam ve sülüste 8 mayıs 2014 teslim tarihi yazıyor ise dönüş tarihi ne olur 8 mayıs 2015 mi:)

canım eğer 24 gün izin kullanacağını düşünerek hesap yaparsam ve sülüste 8 mayıs 2014 teslim tarihi yazıyor ise dönüş tarihi ne olur 8 mayıs 2015 mi:)

teslim tarihi değil de, sülüs tarihi neyse o olur

mesela bizim sülüs 7 şubat idi, askerlik o gün başlamış oldu, ama teslim tarihi 9 şubattı. yani teslim olduğunda 2 günlük asker sayılıyordu

teslim tarihi değil de, sülüs tarihi neyse o olur

mesela bizim sülüs 7 şubat idi, askerlik o gün başlamış oldu, ama teslim tarihi 9 şubattı. yani teslim olduğunda 2 günlük asker sayılıyordu

8 mayıs sülüs olsa canım bi hesap yapıcam ne zaman dönecek diye beceremedim gitti

8 mayıs sülüs olsa canım bi hesap yapıcam ne zaman dönecek diye beceremedim gitti

8 mayıs sülüs tarihi olursa, 24 izin hakkını da kullanırsanız, 8 mayıs 2015 eder, ama yol izni de önemli, yol izni askerlikten düşer çünkü.. yani 1gün yol izni olursa 7 mayıs 2015 olur

hatta, şu siteden hesaplatabilirsin direk, http://www.safaksoyle.com/ ben öle yapmıştımm

tamam bi bakıyım çok teşekkür ediyorum:)

Kızlar günaydın. Birşey soracağım. Nişanlım Safranboluya gidecek. Uzun dönem yapacak.

Acemi birliğinin kaç ay olacağını neye göre öğreniyorsunuz acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…