7snde baslamis kismini kacirmism yinede bnm dedigim gibi olmuz ama askerlk uzamis yine:) zaten kisa donem senin bitiyo bile yaa:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya canım bir şey sorucam mesela izine geliyorlar ya o zaman şafak sayma duruyor sonuçta dimi o zaman bu şafak tablosuna nasıl yansıtıyoruz:)
yok canım durmuyor şafak.saymaya devam ediyoruz
[bzmde acemilik kutahyaydi canm ilk zamanlar tabi böyle cok uzun konusamiyrdk.acemilikte yemin toreninden sonrada orda kaldi o.bazilari gtti ondn rahatlik oldu daha uzun konustk.50 gun surdu acemilik bzm.ustada diyarbakirda suan burda daha rahatiz. Daha cok sesini duyabiliyorum.
Kizlar facebook kullaniyosanz ekleyelim birbirimizi.ne dersiniz
ayın kaçında gidiyo saennki su gibi gider gelir inş.
İnş canım amin. daha belli değil. gidicem diyo
bir an önce gtsn tatlım askere gtmeden evlenmeyn
senin düğün ne zaman
daha belli değil tatlım 2 3 senemiz var bizim daha askerden dönüp iş bulucak benimki
evet canım sülüs tarihinden başladık işte, çift rakama düştük şükür
eğer şafak saymayı 365 gün üzerinden yaptıysanız durmaz izne geldiğinde. ama siz izne gelmeyecek mantığıyla düşünüp, 365-24= 351 gün üzerinden hesap ederseniz ve izne gelirse, o zaman durur şafak izin süresince.
bizim mesela kısa dönem izinsiz 168 gündü, biz izin kullanmayacaktık güya, o yüzden 168 güne göre hesaplamıştık, ama 4 gün izin kullandık sonradan, o arada şafak dondu bizim mecburen :26:
canım eğer 24 gün izin kullanacağını düşünerek hesap yaparsam ve sülüste 8 mayıs 2014 teslim tarihi yazıyor ise dönüş tarihi ne olur 8 mayıs 2015 mi:)
teslim tarihi değil de, sülüs tarihi neyse o olur
mesela bizim sülüs 7 şubat idi, askerlik o gün başlamış oldu, ama teslim tarihi 9 şubattı. yani teslim olduğunda 2 günlük asker sayılıyordu
8 mayıs sülüs olsa canım bi hesap yapıcam ne zaman dönecek diye beceremedim gitti
8 mayıs sülüs tarihi olursa, 24 izin hakkını da kullanırsanız, 8 mayıs 2015 eder, ama yol izni de önemli, yol izni askerlikten düşer çünkü.. yani 1gün yol izni olursa 7 mayıs 2015 olur
hatta, şu siteden hesaplatabilirsin direk, http://www.safaksoyle.com/ ben öle yapmıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?