çok büyük kırıcı bişeyi sandıysa haklısın ama değilse uzatma bence tatlım ya sonra bugünleri düşünüp üzülüyo insanbenim yapmadigim biseyi yaptim sanip bana kizdi ama benim sucum yok.. yapmadigimi ispat edince anladi hatasini ozur fln diledi ama sinirlendim iste canim
ya yansıtmasakda anlıyolar galiba ben hiç hoşlanmıyorum zaten ailelerin bu durumları bilmesini çünkü illa soğukluk oluyo arada yabak öyle güzel düşünüyorsun pes etme canım zor bir süreç evet ama bitecek inşallah sabır.. ve her şeyi aileye kesinlikle yansıtmayın..
yok canım askerimle tek sorunumuz 3-4 gündür sesini duyamıyor olmam, onun dışında sorunumuz yok çok şükürpofudugum senin neyin var? yoksa ozlem mi
kesinlikle bilmemeliler, biz bu konuda çok dikkat ederiz yani ben illa bir yerden patlak veririm ama o hiç çaktırmaz sağolsunya yansıtmasakda anlıyolar galiba ben hiç hoşlanmıyorum zaten ailelerin bu durumları bilmesini çünkü illa soğukluk oluyo arada ya
yaa yine niye ettiniz kiiiiiiiyine kavga ettik pat yaticam bn dedi ii byby dedim kapattik..
aynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degilyok canım askerimle tek sorunumuz 3-4 gündür sesini duyamıyor olmam, onun dışında sorunumuz yok çok şükürbenim biraz hayatımla ilgili sıkıntılarım streslerim var ya iş güç ev telaşeleri
kesinlikle bilmemeliler, biz bu konuda çok dikkat ederiz yani ben illa bir yerden patlak veririm ama o hiç çaktırmaz sağolsun
yaa yine niye ettiniz kiiiiiii
dışardan bakarsak evet yanlış. ama aynı yanlışı zamanında ben de yaptım mı? evet yaptım. çünkü o an nefsimizi kontrol edemiyoruz malesef tamamen insanın nefsine oynanıyor gibi geliyorr sinirimize yenik düşüyoruz. böyle durumlarda diyelim bu akşam mı kavga ettik, yarın akşama kadar hiç aramazdı o süreçte ikimizde düşünüp sakinleşmiş olurduk hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik..aynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degilacaba yanlis mi yaptim
erkekler daha dikkatli haklısın o konuda benim sesimden annem anlıyo oda bana kızıyo zaten damadını pek severdeyok canım askerimle tek sorunumuz 3-4 gündür sesini duyamıyor olmam, onun dışında sorunumuz yok çok şükürbenim biraz hayatımla ilgili sıkıntılarım streslerim var ya iş güç ev telaşeleri
kesinlikle bilmemeliler, biz bu konuda çok dikkat ederiz yani ben illa bir yerden patlak veririm ama o hiç çaktırmaz sağolsun
yaa yine niye ettiniz kiiiiiii
aynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degilacaba yanlis mi yaptim
tatlım o birazda sana öyle geliyo çünkü yoruldun tabi ki muhabbeti bilmediğimizden dışardan yorum yapıyoruz ama tavır yapacaksanda çok fevri davranma biraz daha sakin ol haksızsın demiyorum ama böylede üzülüyosunuzaynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degilacaba yanlis mi yaptim
edirne keşan kuzucugum :) senin?)) tamam ballım geliyorum senin askerin neredeydi kuzum
benim de annem anlar hemen anlatırım gizlemem de çok özel bir sorun değilse paylaşırım o da ne onu tutar ne beni fikrini söyler pek karışmaz ben karışamam der sadece dinler arkadaş olur bana, ama kesinlikle erkeklerde nasıl bir dikkatlilikse artık kimse anlamazerkekler daha dikkatli haklısın o konuda benim sesimden annem anlıyo oda bana kızıyo zaten damadını pek severde
sanki cok tersledim gibi geldi ne bilim..morali duzelsin die ariyo abarttim mi acaba diye dusundum..geri aradim sürekli mesguldu vazgectim o simdi yrn aramaz bni sakin kafayla bn ararim dedimdışardan bakarsak evet yanlış. ama aynı yanlışı zamanında ben de yaptım mı? evet yaptım. çünkü o an nefsimizi kontrol edemiyoruz malesef tamamen insanın nefsine oynanıyor gibi geliyorr sinirimize yenik düşüyoruz. böyle durumlarda diyelim bu akşam mı kavga ettik, yarın akşama kadar hiç aramazdı o süreçte ikimizde düşünüp sakinleşmiş olurduk hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik..
iyi akşamlaaar iyilik canıım sen nasılsııın?iyi akşamlar yarenler nasılsınızzzz
sonra da böyle içimiz içimizi yiyor işte. ay askerlik ay.sanki cok tersledim gibi geldi ne bilim..morali duzelsin die ariyo abarttim mi acaba diye dusundum..geri aradim sürekli mesguldu vazgectim o simdi yrn aramaz bni sakin kafayla bn ararim dedim
maşallahh az kaldı azhihihi şafak attırma saatine az kaldıı en kötü atarsa 122
bende iyiyim canımmm şimdi yarimle konuştuk dahada iyi oldum . Umarım sizlerde güzel haberler almışşınızdır bugüniyi akşamlaaar iyilik canıım sen nasılsııın?
sonra da böyle içimiz içimizi yiyor işte. ay askerlik ay.
bebeğim ya az kaldı diye diye geçmiyo sanki zamanmaşallahh az kaldı az
deli ediyor ya bni..cok inattr aramaz oAskerdeyken bizde de bi aksam böyle oldu tatlım yanlıs anladım bi lafını git yat dedim, kapattı hemen telefonu sonra gece yarısı aradı uyuyamamıs biz de beklemeyiz mesela hemen sorunu cözmeye uğraşırız.. canım sen onu biliyorsun o seni eminim gecer bu zamanlar da :)
senin adına inan çok sevindim ama ben aynı şeyleri söyleyemeceğim malesef kiiiibende iyiyim canımmm şimdi yarimle konuştuk dahada iyi oldum . Umarım sizlerde güzel haberler almışşınızdır bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?