2014 Yarenleri! :)

eğer
benim yapmadigim biseyi yaptim sanip bana kizdi ama benim sucum yok.. yapmadigimi ispat edince anladi hatasini ozur fln diledi ama sinirlendim iste canim
çok büyük kırıcı bişeyi sandıysa haklısın ama değilse uzatma bence tatlım ya sonra bugünleri düşünüp üzülüyo insan

bak öyle güzel düşünüyorsun pes etme canım zor bir süreç evet ama bitecek inşallah sabır.. ve her şeyi aileye kesinlikle yansıtmayın..
ya yansıtmasakda anlıyolar galiba ben hiç hoşlanmıyorum zaten ailelerin bu durumları bilmesini çünkü illa soğukluk oluyo arada ya

pofudugum senin neyin var? yoksa ozlem mi
yok canım askerimle tek sorunumuz 3-4 gündür sesini duyamıyor olmam, onun dışında sorunumuz yok çok şükür benim biraz hayatımla ilgili sıkıntılarım streslerim var ya iş güç ev telaşeleri

ya yansıtmasakda anlıyolar galiba ben hiç hoşlanmıyorum zaten ailelerin bu durumları bilmesini çünkü illa soğukluk oluyo arada ya
kesinlikle bilmemeliler, biz bu konuda çok dikkat ederiz yani ben illa bir yerden patlak veririm ama o hiç çaktırmaz sağolsun
yine kavga ettik pat yaticam bn dedi ii byby dedim kapattik..
yaa yine niye ettiniz kiiiiiii

aynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degil acaba yanlis mi yaptim

aynn yine bi tersleme havasi bnde kizdim..terslemiyorum güzelce açıklıyorum diyo sanki salagiz anlamadik..biraz soylendim bn yatıyorum bisi diomusun dedi yok byby yaptim kapattik ama icim hic rahat degil acaba yanlis mi yaptim
dışardan bakarsak evet yanlış. ama aynı yanlışı zamanında ben de yaptım mı? evet yaptım. çünkü o an nefsimizi kontrol edemiyoruz malesef tamamen insanın nefsine oynanıyor gibi geliyorr sinirimize yenik düşüyoruz. böyle durumlarda diyelim bu akşam mı kavga ettik, yarın akşama kadar hiç aramazdı o süreçte ikimizde düşünüp sakinleşmiş olurduk hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik..

erkekler daha dikkatli haklısın o konuda benim sesimden annem anlıyo oda bana kızıyo zaten damadını pek severde

Askerdeyken bizde de bi aksam böyle oldu tatlım yanlıs anladım bi lafını git yat dedim, kapattı hemen telefonu sonra gece yarısı aradı uyuyamamıs biz de beklemeyiz mesela hemen sorunu cözmeye uğraşırız.. canım sen onu biliyorsun o seni eminim gecer bu zamanlar da :)

tatlım o birazda sana öyle geliyo çünkü yoruldun tabi ki muhabbeti bilmediğimizden dışardan yorum yapıyoruz ama tavır yapacaksanda çok fevri davranma biraz daha sakin ol haksızsın demiyorum ama böylede üzülüyosunuz

erkekler daha dikkatli haklısın o konuda benim sesimden annem anlıyo oda bana kızıyo zaten damadını pek severde
benim de annem anlar hemen anlatırım gizlemem de çok özel bir sorun değilse paylaşırım o da ne onu tutar ne beni fikrini söyler pek karışmaz ben karışamam der sadece dinler arkadaş olur bana, ama kesinlikle erkeklerde nasıl bir dikkatlilikse artık kimse anlamaz

sanki cok tersledim gibi geldi ne bilim..morali duzelsin die ariyo abarttim mi acaba diye dusundum..geri aradim sürekli mesguldu vazgectim o simdi yrn aramaz bni sakin kafayla bn ararim dedim

iyi akşamlar yarenler nasılsınızzzz
iyi akşamlaaar iyilik canıım sen nasılsııın?

sanki cok tersledim gibi geldi ne bilim..morali duzelsin die ariyo abarttim mi acaba diye dusundum..geri aradim sürekli mesguldu vazgectim o simdi yrn aramaz bni sakin kafayla bn ararim dedim
sonra da böyle içimiz içimizi yiyor işte. ay askerlik ay.

iyi akşamlaaar iyilik canıım sen nasılsııın?

sonra da böyle içimiz içimizi yiyor işte. ay askerlik ay.
bende iyiyim canımmm şimdi yarimle konuştuk dahada iyi oldum . Umarım sizlerde güzel haberler almışşınızdır bugün

deli ediyor ya bni..cok inattr aramaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…