aynenn canım yaa :)benim de annem anlar hemen anlatırım gizlemem de çok özel bir sorun değilse paylaşırım o da ne onu tutar ne beni fikrini söyler pek karışmaz ben karışamam der sadece dinler arkadaş olur bana, ama kesinlikle erkeklerde nasıl bir dikkatlilikse artık kimse anlamaz
tamam öyle diyelim off nasıl geçicek Nida yaaa napçaksınız siz böyleee çok var daha şafağınız çok karanlıkbebeğim ya az kaldı diye diye geçmiyo sanki zamandaha var dicem artık sanırım
ama cildirtiyo ya bni hmn de kacis yatıyorum bn demiyo mu bogasim geliyotatlım o birazda sana öyle geliyo çünkü yoruldun tabi ki muhabbeti bilmediğimizden dışardan yorum yapıyoruz ama tavır yapacaksanda çok fevri davranma biraz daha sakin ol haksızsın demiyorum ama böylede üzülüyosunuz
neyse kuzum canımızı sıkmayalım ya düzelir elbet hayırlısıylaaaaynenn canım yaa :)
aynn ya ders calisiyodum o hevesim bile gittiiyi akşamlaaar iyilik canıım sen nasılsııın?
sonra da böyle içimiz içimizi yiyor işte. ay askerlik ay.
tamam öyle diyelim off nasıl geçicek Nida yaaa napçaksınız siz böyleee çok var daha şafağınız çok karanlık
öyle ya insan ister istemez etkileniyor. ama bende de tam tersi canım sıkkınsa tutmayın beni deli gibi iş yaparıma
aynn ya ders calisiyodum o hevesim bile gitti
hayırlısı be gülümhahaha süpersin yaa. Ama son aylar geçmek bilmiyo dediydiler de inanmadıydım
tamam tatlimeğer
çok büyük kırıcı bişeyi sandıysa haklısın ama değilse uzatma bence tatlım ya sonra bugünleri düşünüp üzülüyo insan
offff yaaayine kavga ettik pat yaticam bn dedi ii byby dedim kapattik..
anladim kuzum insallah su yogunluktan kurtulurlar da rahat rahat konusursunuz sizde canim benimyok canım askerimle tek sorunumuz 3-4 gündür sesini duyamıyor olmam, onun dışında sorunumuz yok çok şükürbenim biraz hayatımla ilgili sıkıntılarım streslerim var ya iş güç ev telaşeleri
kesinlikle bilmemeliler, biz bu konuda çok dikkat ederiz yani ben illa bir yerden patlak veririm ama o hiç çaktırmaz sağolsun
yaa yine niye ettiniz kiiiiiii
inşallah bitanem ya, neyse mehtabın hatrına katlanıyoruz iştetamam tatlim
offff yaaauzulme canimm benim gececek insallah
anladim kuzum insallah su yogunluktan kurtulurlar da rahat rahat konusursunuz sizde canim benim
Görüşcez pofudukcum son aylara geldiğinde bunu bi kenara yazhayırlısı be gülüminşallah bir gün böyle bizlerin de rahat geçtiği gibi geçer senin de
oy kiyamam :) cok sukur mehtabiniza az kaldi ozaman hersey cok guzel olacakinşallah bitanem ya, neyse mehtabın hatrına katlanıyoruz işte
bence o aramazsa sen ara canim araya sogukluk girmesin.. telefonda konusmasanizda olur biz dun mesela 2 dk konustuysak 5 dk sustuk canim o aramazsa sen mutlaka aramalisino aramaz kesin bni yrn bnde aramicam biraz araya zamn girse iyi olucak. .sizce kizlar ?
Görüşcez pofudukcum son aylara geldiğinde bunu bi kenara yazşaka maka çok şükür çoğu gitmiş azı kalmış asıl darısı hepinizin basına inşallah
kuzu olayı tam anlamıyla sen biliyorsun haklıysan arama ama haksızsan biraz bekledikten sonra arayabilirsin benceo aramaz kesin bni yrn bnde aramicam biraz araya zamn girse iyi olucak. .sizce kizlar ?
ona göre haksiizim:) ama bna göre öyle degil..ztn bn onu hic aramiyodum musait oldugunda o caldiriyodu bn donus yapiodum. .aramazsa aramiyim bnde bakalım napckinşallah canım
kuzu olayı tam anlamıyla sen biliyorsun haklıysan arama ama haksızsan biraz bekledikten sonra arayabilirsin bence
hadi hayırlısı bakalım kuzum inşallah yıpranmadan düzeliverir aranızona göre haksiizim:) ama bna göre öyle degil..ztn bn onu hic aramiyodum musait oldugunda o caldiriyodu bn donus yapiodum. .aramazsa aramiyim bnde bakalım napck
oyle mi dersin valla bnde karar veremiyorum suanoy kiyamam :) cok sukur mehtabiniza az kaldi ozaman hersey cok guzel olacak
bence o aramazsa sen ara canim araya sogukluk girmesin.. telefonda konusmasanizda olur biz dun mesela 2 dk konustuysak 5 dk sustuk canim o aramazsa sen mutlaka aramalisin
Ne Bayır, Ne Ova ŞAFAK 77 YALOVA :) :)kızlar hazırsanızz şafaklar atsın mııııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?