2014 Yarenleri! :)

aynenn canım yaa :)

ama cildirtiyo ya bni hmn de kacis yatıyorum bn demiyo mu bogasim geliyo

eğer

çok büyük kırıcı bişeyi sandıysa haklısın ama değilse uzatma bence tatlım ya sonra bugünleri düşünüp üzülüyo insan
tamam tatlim
yine kavga ettik pat yaticam bn dedi ii byby dedim kapattik..
offff yaaa uzulme canimm benim gececek insallah
anladim kuzum insallah su yogunluktan kurtulurlar da rahat rahat konusursunuz sizde canim benim

o aramaz kesin bni yrn bnde aramicam biraz araya zamn girse iyi olucak. .sizce kizlar ?

inşallah bitanem ya, neyse mehtabın hatrına katlanıyoruz işte
oy kiyamam :) cok sukur mehtabiniza az kaldi ozaman hersey cok guzel olacak
o aramaz kesin bni yrn bnde aramicam biraz araya zamn girse iyi olucak. .sizce kizlar ?
bence o aramazsa sen ara canim araya sogukluk girmesin.. telefonda konusmasanizda olur biz dun mesela 2 dk konustuysak 5 dk sustuk canim o aramazsa sen mutlaka aramalisin

Görüşcez pofudukcum son aylara geldiğinde bunu bi kenara yaz şaka maka çok şükür çoğu gitmiş azı kalmış asıl darısı hepinizin basına inşallah
inşallah canım
kuzu olayı tam anlamıyla sen biliyorsun haklıysan arama ama haksızsan biraz bekledikten sonra arayabilirsin bence

inşallah canım

kuzu olayı tam anlamıyla sen biliyorsun haklıysan arama ama haksızsan biraz bekledikten sonra arayabilirsin bence
ona göre haksiizim:) ama bna göre öyle degil..ztn bn onu hic aramiyodum musait oldugunda o caldiriyodu bn donus yapiodum. .aramazsa aramiyim bnde bakalım napck

oy kiyamam :) cok sukur mehtabiniza az kaldi ozaman hersey cok guzel olacak

bence o aramazsa sen ara canim araya sogukluk girmesin.. telefonda konusmasanizda olur biz dun mesela 2 dk konustuysak 5 dk sustuk canim o aramazsa sen mutlaka aramalisin
oyle mi dersin valla bnde karar veremiyorum suan

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
12 KASIM 2014
*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA
*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ
HUZURAERDİM / NE BAYIR NE OVA ŞAFAK 77 YALOVA
PLASLAN / 81 DÜZCE
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

PLASLAN ARTIK PLAKALARDA!
*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 111
OZGEEMRE /111

NİDAGKHN / 122
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 156
PERİ__KİZİ / 157
EFULİ__ / 158
POFUDUK16 / 173
EVREM2724 / 191

*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
ZAMANSİZ93 / 271
YESMCEYHN / 271

*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 356
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
- BUGÜNÜN ŞANSLISI -
SEVGİLİ PLASLAN ARTIK PLAKALARDA!! AZ KALDI KUZUM BİTECEK DAYAN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞE SON 81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…