2014 Yarenleri! :)

ewet canim hepsi internettenmis ee bn kitap acip bakarim diyelim nerden bilecekler..bnm kafam karıştı
o kadar zamanın olmuyor ki belli bi süren var heyecandan ancak sınavı yapıyorsun kopya çekemiyorsun ama yerine başkası yapabilir ama bildiğim kadarı ile tüm sınavlar aynı pc den olmalı ıp adresini alıyolar

boşver kuzu sen mehtabın güzelliğine bak sevdiğinle kavuşcan ya bundan güzel bişey varmı

ewet 30 dakika tatlim 20 soru var..aa ayni yerden mi girmk lazim bak bunu bilmiyodum cok saol bebisim

gunaydin pofudugumm hazirlaniyorumm bugun egitim var taaa 100 km yol gidicem canim sen napiyosun tatlimm
nasıl geçti eğitim canım? iyiyim ben de eve geldim şimdi hayatım işte
Yok canım ya uzun dönem. Çaldı çaldı akşam şükür. Şu İzmir beni korkutmaya başladı ama.
yok yok Allahın izniyle bir şeycik olmaz sen rahat ol takma hiiç, iyi iyi çok şükür
Gunaydin bebegiiim.. Sevdigimden bi haber beklemedeyim hala basim agriyo bi arasa dunyalar bnm olucak enerji dolucam
ben de aynı şekilde çok yorgunum gerginim de biraz bir yandan ne zaman rahatlarım bilemiyorum artık
boşver kuzu sen mehtabın güzelliğine bak sevdiğinle kavuşcan ya bundan güzel bişey varmı
çok şükür mehtap atarsa 8 çok şükür bitanem zaten onu bir görebilsem baya moral olur o bana

iyi canim cok iyi anlastigim bi arkadasim var farkli subelerdeyiz ama egitimlerde beraberiz onunla zaman guzel geciyo:)
canıımmlaarrr, ben geldiiiimm
hosgeldiiin bitanemmmm bende simdiii geldim doogru karnimi doyurmaaa :)

iyi canim cok iyi anlastigim bi arkadasim var farkli subelerdeyiz ama egitimlerde beraberiz onunla zaman guzel geciyo:)
hosgeldiiin bitanemmmm bende simdiii geldim doogru karnimi doyurmaaa :)
iyi iyi o zaman sevindim hayatım :)
hoşbulduk hadi afiyet olsunn ben buralardayım konuşuruz yine gelincee :)

Benimki de gelme dedi ondan sonra bakarız dedi ahaha Benim okulla ilgili bir işim kalmıştı onu halletmeye gitcem gitmişkende görcem. :) Nasıl oluyor ama ne kadar görüştürüyorlar hiç bilmiyorum. :)

Cnm haftaiçi gidersen sadece aileden birileri çıkarabiliyor diye biliyorum ama yinede yanlış bilgi vermeyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…