ya cnm online sinav sisteminden haberin var miokumuyorum ama az bilgim var canım
bazı ders sınavlarını internetten olunuyo omu canımya cnm online sinav sisteminden haberin var mi
ewet canim hepsi internettenmis ee bn kitap acip bakarim diyelim nerden bilecekler..bnm kafam karıştıbazı ders sınavlarını internetten olunuyo omu canım
o kadar zamanın olmuyor ki belli bi süren var heyecandan ancak sınavı yapıyorsun kopya çekemiyorsun ama yerine başkası yapabilir ama bildiğim kadarı ile tüm sınavlar aynı pc den olmalı ıp adresini alıyolarewet canim hepsi internettenmis ee bn kitap acip bakarim diyelim nerden bilecekler..bnm kafam karıştı
boşver kuzu sen mehtabın güzelliğine bakçok şükür azalttık canım senin kaç şafak? bizimkiler malum tablomuzda mevcutt :)
aman hiç sorma kuzum valla bir yandan gerginim şu iş,taşınma telaşesi bir yandan mehtabın verdiği huzur aman bilemedim tek bildiğim çok gerginim yahu. nedenini bilemiyorum.nasip canım buna da şükürr
ewet 30 dakika tatlim 20 soru var..aa ayni yerden mi girmk lazim bak bunu bilmiyodum cok saol bebisimo kadar zamanın olmuyor ki belli bi süren var heyecandan ancak sınavı yapıyorsun kopya çekemiyorsun ama yerine başkası yapabilir ama bildiğim kadarı ile tüm sınavlar aynı pc den olmalı ıp adresini alıyolar
nasıl geçti eğitim canım? iyiyim ben de eve geldim şimdi hayatım iştegunaydin pofudugummhazirlaniyorumm bugun egitim var taaa 100 km yol gidicem canim sen napiyosun tatlimm
yok yok Allahın izniyle bir şeycik olmaz sen rahat ol takma hiiç, iyi iyi çok şükürYok canım ya uzun dönem. Çaldı çaldı akşam şükür.Şu İzmir beni korkutmaya başladı ama.
ben de aynı şekilde çok yorgunum gerginim de biraz bir yandan ne zaman rahatlarım bilemiyorum artıkGunaydin bebegiiim.. Sevdigimden bi haber beklemedeyim halabasim agriyo bi arasa dunyalar bnm olucak enerji dolucam
çok şükür mehtap atarsa 8boşver kuzu sen mehtabın güzelliğine baksevdiğinle kavuşcan ya bundan güzel bişey varmı
iyi canim cok iyi anlastigim bi arkadasim var farkli subelerdeyiz ama egitimlerde beraberiz onunla zaman guzel geciyo:)nasıl geçti eğitim canım? iyiyim ben de eve geldim şimdi hayatım işte
yok yok Allahın izniyle bir şeycik olmaz sen rahat ol takma hiiç, iyi iyi çok şükür
ben de aynı şekilde çok yorgunum gerginim de biraz bir yandan ne zaman rahatlarım bilemiyorum artık
çok şükür mehtap atarsa 8çok şükür bitanem zaten onu bir görebilsem baya moral olur o bana
hosgeldiiin bitanemmmm bende simdiii geldim doogru karnimi doyurmaaa :)canıımmlaarrr, ben geldiiiimm
iyi iyi o zaman sevindim hayatım :)iyi canim cok iyi anlastigim bi arkadasim var farkli subelerdeyiz ama egitimlerde beraberiz onunla zaman guzel geciyo:)
hosgeldiiin bitanemmmm bende simdiii geldim doogru karnimi doyurmaaa :)
ne demek canım umarım çok güzel geçer :) bölüm neewet 30 dakika tatlim 20 soru var..aa ayni yerden mi girmk lazim bak bunu bilmiyodum cok saol bebisim
hoş geldin tatlım :)canıımmlaarrr, ben geldiiiimm
tamam tatlimmm saol gorusuruz az sonraiyi iyi o zaman sevindim hayatım :)
hoşbulduk hadi afiyet olsunn ben buralardayım konuşuruz yine gelincee :)
hoşbulduk kuzuuum :)hoş geldin tatlım :)
tamam hayatım öptüm♥tamam tatlimmm saol gorusuruz az sonra
nasılsın bakalım :)hoşbulduk kuzuuum :)
tamam hayatım öptüm♥
halkla ilişkiler tatlımne demek canım umarım çok güzel geçer :) bölüm ne
çok güzel ya allah yardımcın olsun :)halkla ilişkiler tatlım
çok şükür tabi ama aşırı yorgun ve halsizim ya bugün nedense keyfim de yok peknasılsın bakalım :)
aynen benimdeeeçok şükür tabi ama aşırı yorgun ve halsizim ya bugün nedense keyfim de yok peksen nasılsın canım?
Benimki de gelme dedi ondan sonra bakarız dedi ahaha Benim okulla ilgili bir işim kalmıştı onu halletmeye gitcem gitmişkende görcem. :) Nasıl oluyor ama ne kadar görüştürüyorlar hiç bilmiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?