aa neden tartıştınız canımm?aynen benimdeeesevdiceğimle kavga ettik canım sıkkın biraz
kizlar aranızda uniyi açıköğretim den okuyan ya da açıköğretim hakkında bilgi sahibi olan var mi
kafayı yeme evresine girdi galiba canım ya ne yapacağımı şaşırdım artık of bende yoruldum oda yoruldum destek çıkmaya çalışıyorum ama bi yere kadar 3 gündür çok gergin bi aydır hastanede yatıyo sanıırım bunalmış ama benim elimden gelen bişey yok kiaa neden tartıştınız canımm?
neden hastanede yatıyor canım hayırdır hatırlayamadım bir an ama? hepimiz biliyoruz ki böyle zamanlar insanı çok yıpratıyor evet ama birazcık sabır kuzum birazcıkkafayı yeme evresine girdi galiba canım ya ne yapacağımı şaşırdım artık of bende yoruldum oda yoruldum destek çıkmaya çalışıyorum ama bi yere kadar 3 gündür çok gergin bi aydır hastanede yatıyo sanıırım bunalmış ama benim elimden gelen bişey yok ki
çocuklukta geçirilen bi ateşli hastalık iltihap a neden olmuş malesef. ya canım n zaten inanılmaz deste vermeye çalışıyorum ama bazen o kadar sinir ediyo ki hele de şu en rahat günlerimiz gibi ya telefon serbest görüş var ama akşam olunca niye bu oluyo anlamadımneden hastanede yatıyor canım hayırdır hatırlayamadım bir an ama? hepimiz biliyoruz ki böyle zamanlar insanı çok yıpratıyor evet ama birazcık sabır kuzum birazcık
hala kizginim ama seviyorum isteaskere gitmeden once ki konusmamiz gelde aglama
ben de dokunsanız ağlayacak gibiyim ne yalan söyliyimbugun aglama gunumuz olsun salya sumuk herkes aglasin rahatlayalim
oluyor işte sözde en rahat gün ama burnunuzdan geliyor işte baksana. kuzum sabırdan başka çare de yok ki malesef inşallah çabucak düzelirsinizçocuklukta geçirilen bi ateşli hastalık iltihap a neden olmuş malesef. ya canım n zaten inanılmaz deste vermeye çalışıyorum ama bazen o kadar sinir ediyo ki hele de şu en rahat günlerimiz gibi ya telefon serbest görüş var ama akşam olunca niye bu oluyo anlamadım
ben sıramı az önce savdım canım sen niye mutsuzsunbugun aglama gunumuz olsun salya sumuk herkes aglasin rahatlayalim
ben sıramı az önce savdım canım sen niye mutsuzsun
ayy düzelelim artık bi an önce pofudukcum ya bi soğuklukda aileler hemen devrede yoruldum ya bende insanım ama sanki o asker diye sadece o zorlanıyo bende çok zorlanıyorum özlem ağır basıyo hele 30 gün burdaydı hergün gördüm şimdi gidecek bide ona üzülüyorum offffffffffffben de dokunsanız ağlayacak gibiyim ne yalan söyliyim
oluyor işte sözde en rahat gün ama burnunuzdan geliyor işte baksana. kuzum sabırdan başka çare de yok ki malesef inşallah çabucak düzelirsiniz
neden kızgınsın peki :/kizginim ona, seviyorum, ozledim
zor tabi canım muhakkak hak veriyorum, nişanlı mısınız siz de canım?ayy düzelelim artık bi an önce pofudukcum ya bi soğuklukda aileler hemen devrede yoruldum ya bende insanım ama sanki o asker diye sadece o zorlanıyo bende çok zorlanıyorum özlem ağır basıyo hele 30 gün burdaydı hergün gördüm şimdi gidecek bide ona üzülüyorum offffffffffff
değiliz ama aileler biliyo asker öncesi ben istemedim nişanlılık uzun sürmesin onlara maddi yük olmasın diye düşündüm çünkü sıkışıklardı bi yandan çalışıp birikim yapıyorum ki gelince birlikte yapalım herşeyi diye ama bazen hiç gücüm kalmayınca pes edecek oluyorum sonra dur zamanı değil diyip duruyorum iyi ki burası var yaazor tabi canım muhakkak hak veriyorum, nişanlı mısınız siz de canım?
bak öyle güzel düşünüyorsun pes etme canım zor bir süreç evet ama bitecek inşallah sabır.. ve her şeyi aileye kesinlikle yansıtmayın..değiliz ama aileler biliyo asker öncesi ben istemedim nişanlılık uzun sürmesin onlara maddi yük olmasın diye düşündüm çünkü sıkışıklardı bi yandan çalışıp birikim yapıyorum ki gelince birlikte yapalım herşeyi diye ama bazen hiç gücüm kalmayınca pes edecek oluyorum sonra dur zamanı değil diyip duruyorum iyi ki burası var yaa
benim yapmadigim biseyi yaptim sanip bana kizdi ama benim sucum yok.. yapmadigimi ispat edince anladi hatasini ozur fln diledi ama sinirlendim iste canimneden kızgınsın peki :/
pofudugum senin neyin var? yoksa ozlem miben de dokunsanız ağlayacak gibiyim ne yalan söyliyim
oluyor işte sözde en rahat gün ama burnunuzdan geliyor işte baksana. kuzum sabırdan başka çare de yok ki malesef inşallah çabucak düzelirsiniz
gel bebeğim peşimdenn seni bekliyorumm :))
online sinav sistemini sorcktm tatlım gerci cozdum gibi bişeyTatlım ben açıköğretim okuyorum 2. Sınıfım işletme
saol tatlım :)çok güzel ya allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?