2014 Yarenleri! :)

aa neden tartıştınız canımm?
kafayı yeme evresine girdi galiba canım ya ne yapacağımı şaşırdım artık of bende yoruldum oda yoruldum destek çıkmaya çalışıyorum ama bi yere kadar 3 gündür çok gergin bi aydır hastanede yatıyo sanıırım bunalmış ama benim elimden gelen bişey yok ki

neden hastanede yatıyor canım hayırdır hatırlayamadım bir an ama? hepimiz biliyoruz ki böyle zamanlar insanı çok yıpratıyor evet ama birazcık sabır kuzum birazcık

hala kizginim ama seviyorum iste askere gitmeden once ki konusmamiz gelde aglama

Eklentiler

• image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 81
neden hastanede yatıyor canım hayırdır hatırlayamadım bir an ama? hepimiz biliyoruz ki böyle zamanlar insanı çok yıpratıyor evet ama birazcık sabır kuzum birazcık
çocuklukta geçirilen bi ateşli hastalık iltihap a neden olmuş malesef. ya canım n zaten inanılmaz deste vermeye çalışıyorum ama bazen o kadar sinir ediyo ki hele de şu en rahat günlerimiz gibi ya telefon serbest görüş var ama akşam olunca niye bu oluyo anlamadım

hala kizginim ama seviyorum iste askere gitmeden once ki konusmamiz gelde aglama

bugun aglama gunumuz olsun salya sumuk herkes aglasin rahatlayalim
ben de dokunsanız ağlayacak gibiyim ne yalan söyliyim

oluyor işte sözde en rahat gün ama burnunuzdan geliyor işte baksana. kuzum sabırdan başka çare de yok ki malesef inşallah çabucak düzelirsiniz

ben de dokunsanız ağlayacak gibiyim ne yalan söyliyim

oluyor işte sözde en rahat gün ama burnunuzdan geliyor işte baksana. kuzum sabırdan başka çare de yok ki malesef inşallah çabucak düzelirsiniz
ayy düzelelim artık bi an önce pofudukcum ya bi soğuklukda aileler hemen devrede yoruldum ya bende insanım ama sanki o asker diye sadece o zorlanıyo bende çok zorlanıyorum özlem ağır basıyo hele 30 gün burdaydı hergün gördüm şimdi gidecek bide ona üzülüyorum offffffffffff

zor tabi canım muhakkak hak veriyorum, nişanlı mısınız siz de canım?

zor tabi canım muhakkak hak veriyorum, nişanlı mısınız siz de canım?
değiliz ama aileler biliyo asker öncesi ben istemedim nişanlılık uzun sürmesin onlara maddi yük olmasın diye düşündüm çünkü sıkışıklardı bi yandan çalışıp birikim yapıyorum ki gelince birlikte yapalım herşeyi diye ama bazen hiç gücüm kalmayınca pes edecek oluyorum sonra dur zamanı değil diyip duruyorum iyi ki burası var yaa

bak öyle güzel düşünüyorsun pes etme canım zor bir süreç evet ama bitecek inşallah sabır.. ve her şeyi aileye kesinlikle yansıtmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…