Ooo hanımefendi hayırlı olsunYaa kuzum supersin cok mutlu oldum şuan bu tabloyu görünce :)
Allahim bize bugunleride nasip etti ya binlerce kez şükürler olsun :)
Bu gunleri cok hakettik kuşum ya pofudukcum neler cektik halada cekiyoruz,ben artık defolup gidiyimde teskereciligi sana birakiyim kuzum:)
Ay sen beni de mi yazdın tam pamuk yaa*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
12 KASIM 2014
MUTELLAHUZURAERDİM / NE BAYIR NE OVA ŞAFAK 77 YALOVA
*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ
PLASLAN / 81 DÜZCE
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ
PLASLAN ARTIK PLAKALARDA!
*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 111
OZGEEMRE /111
NİDAGKHN / 122
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 156
PERİ__KİZİ / 157
EFULİ__ / 158
POFUDUK16 / 173
EVREM2724 / 191
*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
ZAMANSİZ93 / 271
YESMCEYHN / 271
*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş
*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 356
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
- BUGÜNÜN ŞANSLISI -
SEVGİLİ PLASLAN ARTIK PLAKALARDA!! AZ KALDI KUZUM BİTECEK DAYAN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞE SON 81
tatlım gozunaydn plakalara gelmissin:)Yaa kuzum supersin cok mutlu oldum şuan bu tabloyu görünce :)
Allahim bize bugunleride nasip etti ya binlerce kez şükürler olsun :)
Bu gunleri cok hakettik kuşum ya pofudukcum neler cektik halada cekiyoruz,ben artık defolup gidiyimde teskereciligi sana birakiyim kuzum:)
Ehehhe bugün benim en mutlu günüm :) cok tesekkur ederim bebegim bu resimler geldi aklima biliyomusun aklimdan bişeyler geciriyodum bnde denk geldi:)Ooo hanımefendi hayırlı olsun
O zaman ilk resim senin için
Eki Görüntüle 1301448
Çok daha mutlu günlerin olsun inşallah kuzummEhehhe bugün benim en mutlu günüm :) cok tesekkur ederim bebegim bu resimler geldi aklima biliyomusun aklimdan bişeyler geciriyodum bnde denk geldi:)
Ee sen unutulurmusun yawru :)Ay sen beni de mi yazdın tam pamuk yaa
Evet tatlim ya geldim nihayet darısı basina inşallah en kisa zamandaaaa :)tatlım gozunaydn plakalara gelmissin:)
Amin kuzum hepimizin inşallahÇok daha mutlu günlerin olsun inşallah kuzumm
Eee anlat bakalım nasıl gidiyor?Amin kuzum hepimizin inşallah
Ayni bebegim benm calismaya devam işte gun sayiyoz hala gelince insallah bakalm bişeyler yapalim diyoruz mehtapta olmadi. Artik gelince hizlandircaz. Boyle demekte istemiyom aslinda ne zmn konussam olmuyor hayırlısı diyim en iyisi :)Eee anlat bakalım nasıl gidiyor?
Hayırlısı olsun kuzum ya, olur hepsi kafana takma.Ayni bebegim benm calismaya devam işte gun sayiyoz hala gelince insallah bakalm bişeyler yapalim diyoruz mehtapta olmadi. Artik gelince hizlandircaz. Boyle demekte istemiyom aslinda ne zmn konussam olmuyor hayırlısı diyim en iyisi :)
Maşallah sana Cnm isallah iyi haber alırsın is konusunda..... Bitsin artık bu denetim de... Isallah kısa zamanda da ararlar opuldunnnnnn kuzummmm muah iyiki varsınKızlarrr selammmmBugün tüüüümm gün iş aramakla geçti sabahın 8inden berii inanılmaz yorgun ama bi o kadarda heycanlıyımmm dua edin benim için canlarrr Kuzucuğumda arayamacayackmış 2 gün denetim varmış dün gece aradı haber verdim aramaya çalışıcam ama çok zor dedi inşallah hayırlısıyla atlatır bunuda
Cnm haftaiçi gidersen sadece aileden birileri çıkarabiliyor diye biliyorum ama yinede yanlış bilgi vermeyeyim :)
yok yok Allahın izniyle bir şeycik olmaz sen rahat ol takma hiiç, iyi iyi çok şükür
Dün aramadı, bir gün arıyor bir gün aramıyor.Salı günü aradığında nöbet tutuyorum o yüzden arayamadım demişti. Yeni gidenlerde böyle nöbet tutuyor mu ya.
Öyle mi ühühü. Peki orda göremiyor muyuz ya aile olmak mı lazım. :)
Gunaydin kizlaaaar :) bugun burda hava kapali ama ben bi enerji doluyum allaha sukur:) sizi cok cok opuyorum mutlu bi gun gecirelim tum sikintilarimizdan arinalim insaAllah :)
günaydın tatlımm :) heryerde aynı olmaz bebegim, o yüzden tam birsey söyleyemem ustada mı askerin
bebegim sen onu askerine sor en iyisini o bilir :)
Günaydın canımcım. :) Ustaya gideli iki hafta oluyor işte. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?