2014 Yarenleri! :)

Ooo hanımefendi hayırlı olsun
O zaman ilk resim senin için

Ay sen beni de mi yazdın tam pamuk yaa

tatlım gozunaydn plakalara gelmissin:)

Eee anlat bakalım nasıl gidiyor?
Ayni bebegim benm calismaya devam işte gun sayiyoz hala gelince insallah bakalm bişeyler yapalim diyoruz mehtapta olmadi. Artik gelince hizlandircaz. Boyle demekte istemiyom aslinda ne zmn konussam olmuyor hayırlısı diyim en iyisi :)

Ayni bebegim benm calismaya devam işte gun sayiyoz hala gelince insallah bakalm bişeyler yapalim diyoruz mehtapta olmadi. Artik gelince hizlandircaz. Boyle demekte istemiyom aslinda ne zmn konussam olmuyor hayırlısı diyim en iyisi :)
Hayırlısı olsun kuzum ya, olur hepsi kafana takma.

Maşallah sana Cnm isallah iyi haber alırsın is konusunda..... Bitsin artık bu denetim de... Isallah kısa zamanda da ararlar opuldunnnnnn kuzummmm muah iyiki varsın

Gunaydin kizlaaaar :) bugun burda hava kapali ama ben bi enerji doluyum allaha sukur:) sizi cok cok opuyorum mutlu bi gun gecirelim tum sikintilarimizdan arinalim insaAllah :)

yok yok Allahın izniyle bir şeycik olmaz sen rahat ol takma hiiç, iyi iyi çok şükür

Dün aramadı, bir gün arıyor bir gün aramıyor. Salı günü aradığında nöbet tutuyorum o yüzden arayamadım demişti. Yeni gidenlerde böyle nöbet tutuyor mu ya.

Dün aramadı, bir gün arıyor bir gün aramıyor. Salı günü aradığında nöbet tutuyorum o yüzden arayamadım demişti. Yeni gidenlerde böyle nöbet tutuyor mu ya.

günaydın tatlımm :) heryerde aynı olmaz bebegim, o yüzden tam birsey söyleyemem ustada mı askerin

bebegim sen onu askerine sor en iyisini o bilir :)

Evci çıkabilmesi için aileden biri gerekiyor demişti ama normal orada görebilmek için bir şey demedi ya aradığında sorayım bir. :) Ama saçma olmaz mı orda ziyaretçi olarak görebilmek için sadece aileden birinin olması şartı.

Günaydın canımcım. :) Ustaya gideli iki hafta oluyor işte. :)

o zaman tutabilir tatlım :) bizimki 1 ay sonra tutmaya başladı dün gece ilk nöbetini tuttu yani tutmuştur herhalde daha haber alamadım ziyaretçi konusunda da evet dediğin gibi, orada gidip görebilirsin ben askeriyeden dışarı çıkarmak için aile gerekli demek istemiştim :) ziyaretçi olarak tabiki gidebilirsin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…