o zaman tutabilir tatlım :) bizimki 1 ay sonra tutmaya başladı dün gece ilk nöbetini tuttu yani tutmuştur herhalde daha haber alamadımziyaretçi konusunda da evet dediğin gibi, orada gidip görebilirsin ben askeriyeden dışarı çıkarmak için aile gerekli demek istemiştim :) ziyaretçi olarak tabiki gidebilirsin tatlım :)
Ne kadar zamandır haber alamıyorsun canım. :) Bende bugün telefon bekliyorum bakalım inşallah çalar.Keşke dışarı çıkartsalar ne güzel gezerdik ohh. :) Ama çarşı iznine denk gelse cumartesi çıktı mesela ne güzel olur o zaman. :)
dün aksamdan beri haber alamıyorum cicim.. koğuşta telefon kullandığı için şikayet etmişler yazıhanede bırakıcam telefonu demişti ( şu şikayet olayını da anlayamıyorum ama urfada çok fazla devrecilik var bir de binbaşı yanına aldı yazıcı yapmak istiyor daha ilk gittiğinde hemen göze battı herkes uğraşıyor)
inşallah çalar telefonlarımız tatlım.. elim gözüm telefonda bekliyorum
evet ya dışarıda olması, özellikle onlara çok iyi geliyor kafaları daha rahat oluyor, belli olmaz bebegim belki çarşısına denk gelir dışarda görüşürsünüz :)
Canım ben en son salı günü görüştüm. Ki bir gün arıyor bir gün arayamıyor. Daha dün akşam görüşmüşsün sıkma canını çalar telefonun. :) Bende beklemedeyim akşama çalacak mı bakalım. :) Aslında orda dolu şeyle uğraşıyorlarda anlatmıyorlar bize. :) Benimki acemilikte kavga etmiş neredeyse 1 hafta askerliği uzayacakmış ama bana anlatmadı geldiğinde söyledi. Niye seninde canını sıkayım ne gerek var dedi çocuk ya. :)
o zaman ilk önce senin için dua edicem tatlım inşallah en kısa zamanda çalar telefonun :) ne hissettiğini anlayabiliyorum beni 1 gün arayamadığı oldu çıldırıcak gibi olmuştumceyhunun acemilikte 5 ustalıkta da bu zamana kadar 1 kavgası oldu çok şükür karşısına anlayışlı insanlar çıkıyor da tutanak yiyor ama uyarı alıyor güler misin ağlar mısın o moddayız benimki çok asi bir de lafa hiç gelemiyor o yüzden askerliğimiz sorunlu ilerliyor ama inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz :) aksine bana da ne var ne yok herşeyi anlatır, ben burda değilim oradayım sanki
Sağ ol canım benimm. :) Beni 5 gün aramamıştı aradığında direkt telefonda ağlamıştım.Benimki içine atıyor öyle bir karaktere sahip maalesef. :) Sevmiyorum aslında bu huyunu. Bende tersine her şeyi anlatırım.
kızlar günaydın
dün askerimle konuşuyorduk ben şafağı yanlış sayıyormuşum bir gün azaldı şuan şafak geldiği günüde sayıyormuşum ben,o sayılmıyormuş.sizinde öyleyse bilginiz olsun gelmeden önceki gün şafak doğan güneş dicez
sabrına hayran kaldım canımcımaramadığı günün ertesi günü karşıma kısmet işte orda askerlik yapan bir askerin sevgilisi çıkmıştı, sağolsun hemen haber verdiler ceyhuna, seni merak etmiş diye.. buraya bile kolun uzandı ya helal olsun demişti huy işte tatlım hepimiz farklı farklıyız, bir süre sonra istediği kadar içine atsın sözünden yüzünden anlıyorsun :)
yarınki şafağı söylüyoruz canım atarsa diye. 2 şubat bzim çıkış mesela hesaplara göre,o yüzden 1 şubatta şafak doğan güneş demem lazım.günaydın tatlımmm :) nasıl saymamız gerekiyor canım karıştırdım şuanbiz zaten atarsa diyoruz ya bir gün eksiltmiş olmuyor muyuz zaten
Canım gittiğinin ikinci haftasıydı bende düşündüm yoğundur kartı yoktur vs vs mecburen sabrettim. Çünkü her yer bir değil arayabilir kaldı ki evde değil sonuçta askerlikte sabretcez mecburen her an arayamıyor. Şu an için telefonda yok içerde o yüzden böyle aksilikler olabiliyor. Yoksa bir mesaj atsa merak etme arayamıcam vs diye haber verse sıkıntı olamayacakta telefon yok işte. :) Bu aralarda denetlemeler varmış nöbet falan derken sabrediyorum işte. :) İyi olsunlarda bir gün arayamasınlar napalım. :)
yarınki şafağı söylüyoruz canım atarsa diye. 2 şubat bzim çıkış mesela hesaplara göre,o yüzden 1 şubatta şafak doğan güneş demem lazım.
benm hesabıma göre 01 adana diyorum o yanlış yani kndim saydım öyle denk geliyor 1 gün fazla oluyor yani.geirye doğru say bak şafağından çıkışına o zaman anlıcan biraz karışık şuan ama
evet tatlım biraz daha azalınca sayarsın sende düşürüverirsin hemncik :)tatlım sen plakalarda olduğun için daha rahat hesaplama yapabiliyorsunuz :) ben hesap yapmaya kalkıyorum ortalık karışıyorkendi haline bıraktım fazla sayıyorsam da, 1 gün azalırsa sevinirim bari
evet tatlım biraz daha azalınca sayarsın sende düşürüverirsin hemncik :)
ben 200lerden nefret etmiştim sanırım bir an önce azalsın istediğimizden geçmiyor ama 100ler çok hızlı tatlım200ler çabuk geçiyor mu
evet tatlım telefon iyi oluyor o yüzden ama cok sıkıntı devamlı yakalatmama endişesi.. çok anlayışlı bir kızsın askerin çok şanslı :) kesinlikle yeter ki iyi olsunlar :)
ben 200lerden nefret etmiştim sanırım bir an önce azalsın istediğimizden geçmiyor ama 100ler çok hızlı tatlım
senin ne kadar var bitmesine 200lerin
hergün bakma şafağa o zaman hiç geçmiyor tatlım, ben bakmıyodum o zamnlarda kendi kendime moral veriyordum artıkbana da geçmiyor gibi geliyor 200ler.. 270 bugün tatlım. ittir ittir gidiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?