2014 Yarenleri! :)

Sağ ol canım. Bilmiyorum artık o da öyle düşünüyor mu. :) Bazende paranoya yapıyorum özellikle mi aramıyor diye. :)

benimki de acemilikteyken günde mesela 2 3 kere arayabilecekken gece yarısı arardı 1 kere.. bakıyorum herkes bol bol konuşuyor diyordum acaba benle konuşmak mı istemiyor.. sordum dayanamayıp :) her dakika senin sesini duyarsam buraya alışamıyorum o telefon kapanınca halimi bir görsen sen arama derdin dedi.. ben de o gün bugündür sesimi çıkarmıyorum :)

hergün bakma şafağa o zaman hiç geçmiyor tatlım, ben bakmıyodum o zamnlarda kendi kendime moral veriyordum artık

evet tatlım o yüzden bende bakmıyorum, siteye girince aklıma geliyor ister istemez kendi kendine moral verdiğin kadar kimsenin sözü etkili olmuyor canım herşey kafada

Geçen gün konuşuyorduk yarım saat falan konuştuk. Şükür aradığında uzun uzun konuşabiliyoruz ama. :) Kapatmak istedi telefonu ben fena oluyorum dedi bende otobüsteydim zaten kapattık telefonu. Bende ertesi gün aradığında sordum neden böyle bir şey söyledin telefonu kapatmak istedin diye özledim çünkü öyle telefonda konuştuğumuzda dayanamıyorum kötü oldum demişti. Onları da anlamak gerek. :)

evet tatlım anlamamız gerekiyor ama biz sanıyoruz ki sesimizi duyarlarsa rahatlarlar bazı erkeklere de böyle zor geliyor sesimizi duymak :) şafak kaç tatlım

evet tatlım o yüzden bende bakmıyorum, siteye girince aklıma geliyor ister istemez kendi kendine moral verdiğin kadar kimsenin sözü etkili olmuyor canım herşey kafada
haklısın canım kendine hedef koy 10ar 10ar attır mesela yada bi rakam tut ona inmeye çalış öyle daha iyi gider

haklısın canım kendine hedef koy 10ar 10ar attır mesela yada bi rakam tut ona inmeye çalış öyle daha iyi gider

aa ço iyi fikir tatlım çok teşekkür ederim dediğin gibi kendime yakın hedefler koyarsam küçük küçük mutluluklar yaşarım inşallah :) sevdim bu fikri 10 ar 10 ar attıralım bakalım

evet tatlım anlamamız gerekiyor ama biz sanıyoruz ki sesimizi duyarlarsa rahatlarlar bazı erkeklere de böyle zor geliyor sesimizi duymak :) şafak kaç tatlım

Aynen canım ben öyle düşünüyordum konuşursak daha iyi olur gibisinden ama öyle değilmiş işte. :) Ben konuşamayınca kötü oluyorum beş karış suratla geziyorum mesala. :) 301 canım. 200lere düşseydik iyiydi. :) İmzamı da öyle yaptım 10 ay kaldı tam. :)

aa ço iyi fikir tatlım çok teşekkür ederim dediğin gibi kendime yakın hedefler koyarsam küçük küçük mutluluklar yaşarım inşallah :) sevdim bu fikri 10 ar 10 ar attıralım bakalım
hadi bakalım tatlım zaman çok çabuk geçsn hepimize inşallah

birşey kalmamış tatlım düşersiniz hayırlısıyla :) bana 200ler geçmiyor sankiii

birşey kalmamış tatlım düşersiniz hayırlısıyla :) bana 200ler geçmiyor sankiii

Nisana kadar izin kullanamıyorum denetlemeler falan dedi of off geçer mi bu 200ler az kaldı 200lere. :) Şafak nisanda bitiyormuş gibi düşünüyorum şu an ona ayarladım kendimi. :) Acemilikte de dağıtımı şafak diye düşünmüştüm böyle böyle bitecek inşallah. :)

biz de izini nisan sonu gibi düşünüyoruz ama bakalım çarşılar izinler bi süre daha kilit orda.. inşallah bitecek canım birbirimize, kendi kendimize moral vererek geçecek Allah'ın izniyle :)

biz de izini nisan sonu gibi düşünüyoruz ama bakalım çarşılar izinler bi süre daha kilit orda.. inşallah bitecek canım birbirimize, kendi kendimize moral vererek geçecek Allah'ın izniyle :)

Allah yardımcımız olsun. Nisan başı gibi gelecek inşallah bakalım. 5 ay sonra sarılmak nasıl bir şey olacak acaba şimdiden heyecanlanıyorum. :)

Allah yardımcımız olsun. Nisan başı gibi gelecek inşallah bakalım. 5 ay sonra sarılmak nasıl bir şey olacak acaba şimdiden heyecanlanıyorum. :)

ben de çok heyecanlıyım.. nasip olur inşallah tatlımm :) ben mesajımı aldım şimdi kafam rahatladı darısı başına bebegim

ben de çok heyecanlıyım.. nasip olur inşallah tatlımm :) ben mesajımı aldım şimdi kafam rahatladı darısı başına bebegim

Ohh darısı başıma canım. :) Bu hafta sonu telefon sokabilir belki bakalım. Gerçi o zamanda stres olurum ben yaa yakalandı yakalanacak diye. :) Benim telefon belki akşam çalar.

Ohh darısı başıma canım. :) Bu hafta sonu telefon sokabilir belki bakalım. Gerçi o zamanda stres olurum ben yaa yakalandı yakalanacak diye. :) Benim telefon belki akşam çalar.

evet tatlım dediğin gibi yakalanacak korkusu oluyor, sokmak mesele degil zaten ona orda sahip cıkmak mesele çok şükür ilk günden beri teli yanında 1 ay daha telefon saklarsak zaten alt devreler geliyor

evet tatlım dediğin gibi yakalanacak korkusu oluyor, sokmak mesele degil zaten ona orda sahip cıkmak mesele çok şükür ilk günden beri teli yanında 1 ay daha telefon saklarsak zaten alt devreler geliyor

Nasıl ilk günden götürdü yaa. :) kartıni götürdü giderken bakalım. :) Telefonun calmasini bekliyorum .

ohhh bi gün gitti desene plakalar dan once soyleseydi keske sevinci bi baska olurdu :)

usta birliğine giderken valize koyduk cicim :) çok şükür sorunsuz soktu :) çalar o telefon tatlım bekle

Canım seninki neredeydi? İnşallah ya önceleri ne güzel öğlen arayabiliyordu tam paydosta şimdi arayamıyor. Akşam aradığında evde konuşamıyorum bazen o yüzden de aramıyor. Üff özledim bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…