evet önce konuşsaymışız bu konuyu iyi olcaktı sıradan gtcektim plakaları ama olsun ya gün eklenmesinde azalsınohhh bi gün gitti desene plakalar dan once soyleseydi keske sevinci bi baska olurdu :)
Canım seninki neredeydi? İnşallah ya önceleri ne güzel öğlen arayabiliyordu tam paydosta şimdi arayamıyor. Akşam aradığında evde konuşamıyorum bazen o yüzden de aramıyor. Üff özledim bee.
Evci çıkabilmesi için aileden biri gerekiyor demişti ama normal orada görebilmek için bir şey demedi ya aradığında sorayım bir. :) Ama saçma olmaz mı orda ziyaretçi olarak görebilmek için sadece aileden birinin olması şartı.
Aaa çok iyievet önce konuşsaymışız bu konuyu iyi olcaktı sıradan gtcektim plakaları ama olsun ya gün eklenmesinde azalsın
ivit düştük bir gün daha osmaniyedeyiz bugün düzceyi beğenmedikAaa çok iyi
İyi iyi çok sevindimmivit düştük bir gün daha osmaniyedeyiz bugün düzceyi beğenmedik
gunaydiin canimin iciii :)Günaydın fistiklar:)
oy kuzum biz dun hallettik kizgindim ya biraz alttan aldim oda gonlumu aldi hallettik cok sukur :) ins sizde bi an once duzeltirsinizsevdicegime cok kizginimama bi o kdrda özledim , duygular karışık yani :)
siz Nasılsıniz bakalım
tatlim yaa sorma bizde de var o karisiklik bende erdiye gore 1 gun fazla sayiyomusum suan 76 ama erdi 75 diyo mesela cozemiyoruz :)))kızlar günaydın
dün askerimle konuşuyorduk ben şafağı yanlış sayıyormuşum bir gün azaldı şuan şafak geldiği günüde sayıyormuşum ben,o sayılmıyormuş.sizinde öyleyse bilginiz olsun gelmeden önceki gün şafak doğan güneş dicez
şanlıurfa viranşehirde tatlım daha önce urfada öyle bir yer olduğundan habersizdik fakat bu askerlik öğrettihatta bir anım var viranşehirle ilgili.. ceyhunu yemin töreninden sonraki evci izni de bitince askeriyeye bıraktık yerler belli oldu dediler.. zar zor askerlere yalvara yalvara girdim içeri tek başıma öğrendim ailelerimiz ve ceyhun benden haber bekliyodu nizamiye kapısında.. ay çok zor bi gündü neyse öğrendim geldim ağlayarak şanlıurfa zivanşehir demiştim sonra araştırdıkki viranşehirmiş çok özledik çokkkk
Anladım canım keşke öğlen falan olabilse yaa askerim aradığında sorcam. Avcı cikabilse çok güzel olurdu aslında napalim yıldırım nikahimi kiyalim.Canım cevap verdiler mi bilmiyorum ama ziyaretçi olarak gidip görebilirsin askerini. Bunun için aileye falan gerek yok. Yanlış bilmiyorsam 5'ten sonra ziyaretçi kabul ediyorlar. Ailesinin olması şartı evci için geçerli.
Kıyın gitsinAnladım canım keşke öğlen falan olabilse yaa askerim aradığında sorcam. Avcı cikabilse çok güzel olurdu aslında napalim yıldırım nikahimi kiyalim.
bizde acemiliğn ilk gününden beri kullanıyoruz canım ustayı bile beklemedik çok şükür yakalatmadık ama bakalım :)Nasıl ilk günden götürdü yaa. :) kartıni götürdü giderken bakalım. :) Telefonun calmasini bekliyorum .
Anladım canım keşke öğlen falan olabilse yaa askerim aradığında sorcam. Avcı cikabilse çok güzel olurdu aslında napalim yıldırım nikahimi kiyalim.
benm askerim ustaya ilk gittğinde günde 3 kez bile nöbet tutuyodu düşün yerlere göre farklı oluyoGünaydın canımcım. :) Ustaya gideli iki hafta oluyor işte. :)
o zaman sizinde aynı canım onlar daha iyi biliyortatlim yaa sorma bizde de var o karisiklik bende erdiye gore 1 gun fazla sayiyomusum suan 76 ama erdi 75 diyo mesela cozemiyoruz :)))
benm askerim ustaya ilk gittğinde günde 3 kez bile nöbet tutuyodu düşün yerlere göre farklı oluyo
ahahah cok hossun tatlım kıy gitsin ya aradan cıkar askerlik vesilesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?