2014 Yarenleri! :)

Canım seninki neredeydi? İnşallah ya önceleri ne güzel öğlen arayabiliyordu tam paydosta şimdi arayamıyor. Akşam aradığında evde konuşamıyorum bazen o yüzden de aramıyor. Üff özledim bee.

şanlıurfa viranşehirde tatlım daha önce urfada öyle bir yer olduğundan habersizdik fakat bu askerlik öğretti hatta bir anım var viranşehirle ilgili.. ceyhunu yemin töreninden sonraki evci izni de bitince askeriyeye bıraktık yerler belli oldu dediler.. zar zor askerlere yalvara yalvara girdim içeri tek başıma öğrendim ailelerimiz ve ceyhun benden haber bekliyodu nizamiye kapısında.. ay çok zor bi gündü neyse öğrendim geldim ağlayarak şanlıurfa zivanşehir demiştim sonra araştırdıkki viranşehirmiş çok özledik çokkkk

Canım cevap verdiler mi bilmiyorum ama ziyaretçi olarak gidip görebilirsin askerini. Bunun için aileye falan gerek yok. Yanlış bilmiyorsam 5'ten sonra ziyaretçi kabul ediyorlar. Ailesinin olması şartı evci için geçerli.

Günaydın fistiklar:)
gunaydiin canimin iciii :)
sevdicegime cok kizginim ama bi o kdrda özledim , duygular karışık yani :)
siz Nasılsıniz bakalım
oy kuzum biz dun hallettik kizgindim ya biraz alttan aldim oda gonlumu aldi hallettik cok sukur :) ins sizde bi an once duzeltirsiniz
tatlim yaa sorma bizde de var o karisiklik bende erdiye gore 1 gun fazla sayiyomusum suan 76 ama erdi 75 diyo mesela cozemiyoruz :)))

Ben çok istemiştim yemin töreninde yanında olmayı ama olmadı maalesef yakın bir yerde değildi. hayırlısıyla gelir canım inşallah.

Anladım canım keşke öğlen falan olabilse yaa askerim aradığında sorcam. Avcı cikabilse çok güzel olurdu aslında napalim yıldırım nikahimi kiyalim.

Nasıl ilk günden götürdü yaa. :) kartıni götürdü giderken bakalım. :) Telefonun calmasini bekliyorum .
bizde acemiliğn ilk gününden beri kullanıyoruz canım ustayı bile beklemedik çok şükür yakalatmadık ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…