2014 Yarenleri! :)

oy oyyy yerimmm :)
yok kuzumm daha iyi iste birden 2 gun attircaz daha guzel olcak :)

oh nazar degmesinnn valla bende cok iyiyim canimmm erdim yanimda gibiydi allah sizede nasip etsin insallaaahhh :) sen nasilsinnn?
ohhh harika kndim gormus kdr sevindim tatlim
.ne güzel mutlu haberler bugun :)

hmm soguk hissetmis demkki askerlik psikolojisi iste tatlim..neyse ki msj atmis hmn duzelirsiniz inşallah

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 76
Şu an gene konuşmuyoruz mesaj attım cevap atmıyor.
canım benim günaydın öncelikle dur bakalım atar bak atmış bi defa telefon arkadaşının sonuçta yada halletmesi gereken işleri vardır sonuçta. çarşı izinleri yoğun geçiyo biraz alacakları falan oluyo bi defa yazan yine yazar merak etme sen umrumda değilsin demiş tamam haklısın kırılıyo insan ama ağzından çıkmış öyle olmadığından değil bunu sende çok iyi biliyosun sıkma canını canım benim yaaa :/

Kizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeen yemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?

Kizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeen yemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?

hayır tatlım öyle birşey yok.. biz askerimi izmirden alıp balıkesire getirmiştik sadece araba falan kullanmasın çevirme olursa diye onun dışında 2 gün istediği yere gidebilir :)

valla bizde var canim erdi sabah kalkti once nizamiyeye gitti imzasini atti geldi

Birlikten birlige degisiyo sanirim tatlim bugunde aramadi henuz benimki.. Arasinda bi kendisinede sorayim.. Catliycam meraktan :)

evet tatlım en iyisi askerine sorman, heryerde durum farklı olabilir :) ceyhun komutanına sormustu git istediğin yere ama yakalanma demişti çok şükür sorunsuz teslim etmiştik :)

hayir tatlım gerekmiyo bnim askerim manisa dan istye geldi hic sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…