ohhh harika kndim gormus kdr sevindim tatlimoy oyyy yerimmm :)
yok kuzumm daha iyi iste birden 2 gun attircaz daha guzel olcak :)
oh nazar degmesinnnvalla bende cok iyiyim canimmm erdim yanimda gibiydi allah sizede nasip etsin insallaaahhh :) sen nasilsinnn?
hmm soguk hissetmis demkki askerlik psikolojisi iste tatlim..neyse ki msj atmis hmn duzelirsiniz inşallahCanım telefonu soğuk açmışım öyle dedi. Neymiş sesimi duymak için arıyormuş ama ben normal biriyle konuşuyormuş gibi açmışım telefonu. Sonrada sinirlendi falan. Saçma sapan konuştu yok işte abim aradı nisanda izne gelince sözlencen bulduk sana birini demiş abisi. Bunun aynısını kavgalı olduğumuz bir dönemde gene söylemişti sonrada her seferinde inanıyorsun dedi.
Mesaj geldi çarşıya çıkınca arkadaşın telefonunu almış, günaydın askım napıyon diye mesaj atmış. :)
su elbiseyi aldim gecen internetten canim :) denemeden aldim ya oyuzden nasil olcak ustunde bilmiyorumne elbosesi canım :)
oy kusum benim yerim seni :) saol guzelimohhh harika kndim gormus kdr sevindim tatlim
.ne güzel mutlu haberler bugun :)
hmm soguk hissetmis demkki askerlik psikolojisi iste tatlim..neyse ki msj atmis hmn duzelirsiniz inşallah
canım benim günaydın öncelikle dur bakalım atar bak atmış bi defa telefon arkadaşının sonuçta yada halletmesi gereken işleri vardır sonuçta. çarşı izinleri yoğun geçiyo biraz alacakları falan oluyo bi defa yazan yine yazar merak etme sen umrumda değilsin demiş tamam haklısın kırılıyo insan ama ağzından çıkmış öyle olmadığından değil bunu sende çok iyi biliyosun sıkma canını canım benim yaaa :/Şu an gene konuşmuyoruz mesaj attım cevap atmıyor.
Hosgeldin canim :) nasilsin?günaydın kızlar :) sohbete beni dahil edermisiniz
Anca aticaktir cnm benim du bakalim.. Sen biraz hassas donemindesin sanirim fistik:) bende hassas donemlerimde olunca acayiiip alingan oluyorum :) :) anladin sen beni:)Şu an gene konuşmuyoruz mesaj attım cevap atmıyor.
hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın :)Hosgeldin canim :) nasilsin?
Kizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeenyemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
valla bizde var canim erdi sabah kalkti once nizamiyeye gitti imzasini atti geldiKizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeenyemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
Iyiyim kuzucum allaha coook sukur:)hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın :)
Anladim bitaneeem :) tsk ederim :)hayır tatlım öyle birşey yok.. biz askerimi izmirden alıp balıkesire getirmiştik sadece araba falan kullanmasın çevirme olursa diye onun dışında 2 gün istediği yere gidebilir :)
Birlikten birlige degisiyo sanirim tatlimvalla bizde var canim erdi sabah kalkti once nizamiyeye gitti imzasini atti geldi
Birlikten birlige degisiyo sanirim tatlimbugunde aramadi henuz benimki.. Arasinda bi kendisinede sorayim.. Catliycam meraktan :)
hayir tatlım gerekmiyo bnim askerim manisa dan istye geldi hic sorun olmadıKizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeenyemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
tatlım arkadas yemin torenindekini soruyo norml ustada kini deglvalla bizde var canim erdi sabah kalkti once nizamiyeye gitti imzasini atti geldi
atar kuzum carsilari yogun geçiyo. .bide arkadaşının telefonu ondan da kaynaklanıyor olabilir. .atmayan adam sabahtan atmazdi uzme kendiniŞu an gene konuşmuyoruz mesaj attım cevap atmıyor.
he tamam tatlim pardontatlım arkadas yemin torenindekini soruyo norml ustada kini degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?